Ciastek 0 Napisano Luty 10, 2009 hehehe pudelko cecemel to mleko czekoladowe jakby :p no kakao Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 10, 2009 jezdem . stay mnie do kei wyciagnal .. kupilismy se lampe zeby rog zastawic :P i pare pierdolek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 10, 2009 szafa fajna ja łożko wzięłbym jasne:P i później bym miała poplamione:P wiem, bo takie mam:D tj. poplamione:P mimo jakiegoś teflonu co to miał impregnować i chronic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 10, 2009 o jeziusiu no toz to Na wspolnej leci , iduuuuuuuuuuuuuu ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 10, 2009 to ja kupilam proszek na cecemel:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 10, 2009 alez ja pisze .. stary do ikei hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Luty 10, 2009 ciao!!!!!!!!!!!! kroliki, no ja zaczne od Ciastka, te wklady do senseo mozna dokupic w sklepach z agd typu Kreefel, a moje senseo mialo od razu 2 wklady, jedno na pojedyncze a drugie na podwojna kawke! moze zes wypieprzyla z pudlem hahaha. no Martoszka Ty to kuzwa mowie ci w piatek z chalupy nie wychodz! bo juz Cie dopadaja jakie nieszczescia. :p no i pizdzialo i lalo dzisiaj jak cholera, zeby bylo weselej od jutra znowu nocne przymrozki. zajebisty kraj :) Pestka znowu pieniadze wydajesz!!!! trza se isc czupryne umyc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 10, 2009 nie moje to wydaje ahahahaahahhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 10, 2009 Ciastek piekna ta kanapa, bardzo bardzo ladna ale brazowa tez miodzio i do zieleni pieknie wyglada :) szafa tez super! uuuu i lodowka moze bedzie nowa :) Ciastek szalejesz :D Pestka no to gratuluje nowej lamy :D to teraz fote roga poprosze :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 10, 2009 Pestka i ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 10, 2009 dla Pestki :) a pochwal się kiedy lampą ;) Ciastek sofka super ! a te ony nie są ze zmienianym pokrowcem ? albo można później dokupić pasujący - kolor zakładasz taki na jaki masz akurat nastrój :) szafa też spox :) u mnie też by stykła większa trochę ewentualnie będzie stała ta co stoi a mam ochotkę na toaletkę z lustrem Euforka ja zdrówko po spacerku w paskudną pogodę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 10, 2009 niee pudelko...swojego auta nie moglam wziasc bo stary swoim zastawil wiec wzielam jego i zepsulam,musial na druga zmiane do roboty jechac wiec za kare wzial moje ale wiecie co jest najsmieszniejsze?ze z pracynie przyjechal moim autem tylko brata bo....stwierdzil ze moje tez jest zepsute i to niby ja tym zepsutym naiwanialam ostatnio ja mu mowie co on pierniczy jak jezdzilo normalnie podejrzewam ze zjebal mi je...mowi ze mocy nie ma :P teraz juz zadne nie jest na chodzie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 10, 2009 na aerobiku bylo ciezko ale super sie cwiczylo cwiczylismy z pilkami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 10, 2009 blagam odpedzcie go odemnie :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 10, 2009 Martoszka na zmęczenie po aerobiku ;) a pecha już gonimy !!! nie odbieram! tylko przeganiam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 10, 2009 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tyle sie napisalam i sie skasowalo no to jeszcze raz ja tez przeganiam dmucham .. kierunek na wschod ;) zeby nikogo nie dosieglo :) Martoszka nie mozesz sobie wmawiac tego pecha. Toz to byl glupi zbieg okolicznosci, nic zlego sie juz nie przytrafi [czary mary] nooo i po robocie ..i pechu :D Eternity dzieki juz mi lepiej, rozgrzewam sie nalewka malinowa. Zaraz jeszcze zapodam sobie dawke na noc i ide spac :) a jutro juz wraca K :) wiec nalewka nie bedzie potrzebna :P:D dobranoc aaa Eternity moze jakis licznik zalozymy do bloga? :) jakby Ci sie co w oczy rzucilo to mow, moze sobie cos takiego wstawimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 10, 2009 hehehe no to niech się K postara z tym kurowaniem w zastępstwie nalewki (btw - aaaale bym sobie posirobała takiej mmmmmmmmm) gdzieś mi się kiedyś rzuciło w oczy skąd się biorą takie liczniki jeszcze przed blogiem jak sobie przypomnę to dam znać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 10, 2009 ee no chyba zartuje z tym pechem ;) powszechnie wiadomo ze jak sie psuje to wszystko na raz :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 10, 2009 ale oczywiscie pecha nie zaszkodzi odpedzac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 10, 2009 musialam dla malej poszukac wierszykow na walentynki,chyba 4 czy 5 bedzie dawala :) a teraz ja to sie chyba juz pozegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 10, 2009 jasne że nie zaszkodzi odpędzić ;) ja też mówię dobranoc - tv zapodaje filma którego w całości nie obejrzałam jeszcze \"red dragon\" , jest okazja ,trzeba lukać ;) kolorowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 11, 2009 pestka opanuj sie no, za co ty te zakupy robisz ciagle :p euforka no musze zaszalec ale to i tak na raty ;-) bedzie Mindy oooo dzieki dobra kobito,mam niedaleko Krefla to trza pojsc, ja nie mialam tej wkladki bo ja nie kupowalam tego sprzeta,wpadl nam za free:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 11, 2009 ze ja zakupy robie?? osnitatni byly w styczniu dokladnie miesiac i 4 dni temu ahhhaha sama ostatnio szalalas w ikei zapomoialas??? tego do kawy to jo ni mam wiec ci nie powim , pwnie z niego i tak siki wychodza hahaha a lampe kupilam no wiecie , ikeiowska jak na ikee przystalo SZMATA ahhahaah jak nic hihihihi http://www.ikea.com/be/nl/catalog/products/80099667 zadna rewelacja , rzeczywiscie duzo barachla tam , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 11, 2009 ja tylko sloiki pakupala za 2e :p, no widzialam takie lampy,my z tego kupilismy dla malej abazur-oslone na zarowke na sufit, minus tego taki ze dziadostwo kurz zbiera jak nie wiem ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 :) Pestka Ciastek kanapa super-ale ja bym wolala w innym kolorze-jakis jasny-ale to moj gust;)szafa bajera choruje na taka ale niemam miejsca hihi Filtry do senseo ja kupuje w normalnym sklepie-tylko uwazaj bo sa dwa rozmiary-zobacz jaki potrzebujesz Pestka taka sama lampe mam w domku ogrodowym:)uwazaj tylko zeby mala ja nie poszarpal ! Euforka na wygrzanie i wyzdrowienie Martoszka ja tez odganiam tego pecha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 wczoraj jak wracalam ze szkoly to lalo i sypalo sniegiem:Omyslalam ze wycieraczki nie wyrobia:Pa od dzis zaczynaja sie przymrozki-ta zima chyba sie nigdy nie skonczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 11, 2009 buuuuuuuuuu mam bialo :( nie dosc, ze snieg wali to jeszcze wiatrzycho :o dobrze, ze wczoraj kozaki odebralam :) a mi sie tam lampa podoba, lubie takie :) jaki kolor? mialam cos podobnego wiszacego w pokoju wiec wiem cos na temat kurzu ;) sciagnelam ja jednak bo byla pomaranczowa i za ciemno mialam w pokoju :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 11, 2009 statnio jakies dziwn osoby dodaja mnie na NK w ogole ich nei znam .. z miast gdzie nawet nigdy nie bylam .. pojebani czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 11, 2009 hugo no jest jasna kanapa, tyle ze ja wole ciemniejsza,jasna szybko sie brudzi, a mam przecie kota :p, jakos mi podpasowal ten pomarancz-euforka to pod te swieczniki pasowac bedzie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 11, 2009 witam RATUUUNKUUU u nas znowu zima-chociaz jest +1 sypie sniegiem ze juz starego zepsutego auta nie widac :O corka musiala na piechote poWalentynki so sklepu naginac i potem do szkoly ...sklep nie po drodze pestka lampa super...a zakupy ja tez lubie robic hihi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach