Ciastek 0 Napisano Luty 11, 2009 :D:D dobre pudelko hehehe ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 wszystkim:) i od razu sałata komu się należy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 ciśnienie chce mnie zmusić do nieróbstwa ;) dziś jest AŻ 978 hPa bez kawy (i to nie jednej) nie wyżyję....no chyba,że mnie ktoś wkurzy i ciśnienie podniesie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 Izunia:) to sie nazywa wejscie hihi ja wlasnie pije druga kawe-czestujeI_Io Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 11, 2009 to ja biorę kawę:) ps. głodnemu chleb na myśli to się nie dziwcie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 dziękuję!!! ja też przy kawie dziewczyny na charcim wrzuciły linka do dalszych zdjęć ze spaceru,hahahaha mam najwięcej zdjęć od tyłu z całej ludzkiej grupy(nie licząć Kaśki,bo rzem spacerowałyśmy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 Izunia pewnie masz piekny zadek dlatego kazdy Ci fotka od tylu robil;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 nooo na pewno :P po prostu dziewczyna,która foty robiła szła za nami,bo Taliby leciały pierwsze,więc i my musiałyśmy pierwsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 11, 2009 nie no co wy macie na mysli cooo?hihi chodzilo mi o to przecie ze jak są klijenci to trza obsluzyc nie? chociaz niektorzy to se zrobią zakupy i jeszzce stoją godzine i paplają :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 hahaha Martoszka obsluzyc powiadasz;):D hihiihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 ok juz bede grzeczna bo sie jeszcze obrazisz ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 Martoszka rozumie się samo przez się- jak sąklienci to trzeba obsłużyć ;) cokolwiek to znaczy!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 Martoszka tym jedwabiem w sprayu możesz pryskać przed każdym czesaniem włosów,na suche :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 11, 2009 błagam Was!! ja w pracy jestem!! i nie ma klientów do obsłużenia!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 11, 2009 hhaha nie nie obraze sie ;) pudelko moze podzruce jakiegos przystojnego klijenta co? hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 11, 2009 klijenci jak klijenci ale przedsiebiorcy handlowi to naprawde niezli przyjezdzają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 a zostawiają prezenty? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 Martoszka hehe przynajmniej mozna oko nacieszyc hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 11, 2009 hehe no prezenty np. jakies gadzety albo probki...owszem :) a jacy mili jak chcą cos wcisnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 11, 2009 no i wiecie żelu modelu na glowie i krawatka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 dzieci lubią takie firmowe gadżety....mają korzyść z pracy mamy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 11, 2009 jesoooooooooooooooooooooooooo jak sie obrzarlammm .; kurczaczek z roznaaaa i zimn iaczki i salatka z pekinskiejj ....... ajajaa pysznosci i teraz pekam aahha ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 11, 2009 mindy miala dzis zawitac i chiba zabyla pipaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 11, 2009 do cię? no moj stary pojechal do mechanika swoim zepsutym autem wczesniej wylo...teraz przestalo wspomaganie dzialac ale za to nie wyje mam nadzieje ze dojedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 11, 2009 mmmmm pestka super żarcie...ja nimam co zjesc ...na nic co mam nie mam ochoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 mój organizm to dziś tylko jedno woła : kay....kawy .... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 kawy...kawy......miało być - w mi się gdzies zagubiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 11, 2009 izunia to pij ...pij.... ja juz 2 walnelamzaraz polece po 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 11, 2009 taka z ekspresu wysokocisnieniowego z mlynkiem ceramicznym:P glupawka mnie ogarnia aha, lubie krawaciarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 11, 2009 hehe ja tez oooo pudelko jakas ty goscinna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach