hugolina 0 Napisano Luty 12, 2009 hahaha powalilo mi sie-odrabiam lekcje i pisze z Wami hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2009 widac jak obchodze to swieto hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 12, 2009 eee moze i byc w niedziele mi tam nie przeszkadza hihiihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 12, 2009 Hugolina masz sałatę do obiadu;) można zacząć świętować w sobotę i zakończyć w niedzielę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2009 Izuniadzieki hihi wiesz ja walentynki to swietuje caly rok:D hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2009 Hugo - jędrna ,chrupiąca , smaczna i zdrowa ;) no w sumie jakaś prawda w tym jest - w niedzielę będzie widać efekty ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2009 Eternity dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 12, 2009 byle pamiątka na całe życie nie została po takich walentynkach!!!!;) chyba że któraś chce.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2009 taaaaaaaa wszystkie się zarzekają a pewnie już kartki walentynkowe przygotowane :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2009 Izunia heheh sa rozne pamiatki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2009 buahahah Eternity to bylo jakies 15 lat temu jak ostatnia kartke kupilam na walentynki hihihi To dobre dla dzieci-a ja juz za stara na to jestem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 12, 2009 Hugolina ty emerytko ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2009 :D hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 12, 2009 ni mam kartki ani nc . ale widzialam ze moj ahahhaa grzebal na kartkach flesch hahhaahah ... historia go zdradzila buheheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 12, 2009 kuwa znow sie objadlam no .... za malo salaty dajecie .. bo jakos ja zre co innego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2009 Pestka a skąd wiesz że dla Ciebie szukał ? ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2009 taaaaa jasne Hugo :P przyznaj się :D Pestka masz zapas cobyś nie gadała że ciotka eternity skąpa i sałatą nie podzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 12, 2009 to ja może pomidora,ogórka i fetę dorzucę do tej sałat,sos zrób sobie sama ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 12, 2009 a ja przyznaje sie ze kupilysmy z córką dla mojego W walentynkowe rafaello :P corka mowi kup mamo bo ja takie lubie,napewno tato poczestuje hihi wiec wychodzi na to ze ja mam walenynke hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 12, 2009 leje .... wichajster i chipsy 2 .... buehehheheheheheheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 12, 2009 eee ok przyznaje nie wiem czy dla mnie hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2009 oj tam - czekoladki to i mnie się zdarzyło(tak dla jaj)w zeszłym roku chyba bo akurat przy kasie stały w takich ładnych pudełeczkach , takie malusie a i tak wiedziałam że zjemy z laskami ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2009 hahaha Pestka i unytko od telesuwałki ;) (chociaż tam tego nie było :D ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2009 Pestka hihi to wyczekuj w sobote hehehe a tu salata dla Ciebie Eternity no jak na spowiedzi gadam heheh prawde pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 12, 2009 PAPO! PROTOS! KAKA DEMONA!!! ... pedal bez rak hihihiihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2009 Hugo dziękuję za piękną kartkę i śliczne życznenia !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2009 *życzenia kurka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 12, 2009 nie wytrzymala co???hihii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2009 szybko doszla:) co nie wytrzymala hé? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 12, 2009 Autentyk czyli Wspomnienia Taternika: \"Podczas jednego z obozów wspinaczkowych w Tatry pojechaliśmy w rejon Morskiego Oka. Dotarliśmy pod scianę. Nasz instruktor (jako, że byliśmy przygotowani na wyprawę pod każdym względem) zaproponował, żebyśmy sobie strzelili po jednym - \"żeby nam się ściana trochę położyła - będzie się lepiej wchodzić\". Towarzystwo nie namyślało się długo i zaczęli \"kłaść ściany\" dosyć intensywnie, z czasem flaszki zaczęły topnieć jedna po drugiej i skończyło się na kompletnym uboju. Gdy grupa ocknęła się równo ze świtem zauważyli, że brakuje wśród nich prowodyra libacji - instruktora...\" I tutaj następuje wersja GOPR-owców: \"Zapieprzamy gazikiem, wyjeżdżamy zza zakrętu a tu jakiś facet na środku drogi idzie na czworaka, wbija haki w asfalt i asekuruje się liną...\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach