eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2009 a jak już się tak ten temat rozkręcił to przy okazji: Hugo koperta od Ciebie była odklejona ale myślę że to po prostu klej puścił za słabo polizałaś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 12, 2009 raany w końcu chyba się jednak zbiore nie chcą listy same pojsc.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2009 Eternity nastepnym razem lizne mocniej hihi a moze mysleli ze ja Ci jakies pieniadze wysylam hahahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 12, 2009 oooooo!! na pociechę:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 12, 2009 hugo chyba soczyściej;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2009 Pudelko i zapal przed wyjsciem no i zycze cierpliwosci i powodzenia hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2009 Pudelko:D hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 12, 2009 Pudełko masz sałatę moi znajomi do swojej rodziny w Australii wysyłali figurki afganów,taki na 15 cm wysokości,ręcznie robione za pierwszym razem celnicy je rozbili,pewnie myśleli,że coś w nich jest przemycane zamówili jeszcze jedne figurki i wysłali,opisane było,że to dekoracja itp - znowu rozbite za trzecim razem olali pocztę i dali jakimś swoim znajomym,którzy lecieli do Australii do bagażu - to był jedyny sposób aby figurki dotarły do ich rodziny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2009 Pudełko ;) dobrze że moja poczta trochę dalej i nie goopio samochodem podjechać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2009 hahaha to soczyściej dobre ! :P:D ja to ostatnio natrafiam na chu...steczkowe kleje na kopertach że rozklejają mi się zanim w ogóle z domu na pocztę wyruszę - wszystkie zaklejam taśmą klejącą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2009 a tych celników o zwrot kosztów bym podała ! gnojki ! przecież jak przemycane to mają te swoje maszynki do prześwietlenia i widać,albo psy wyszkolone są a nie od razu rozbijać cholery :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2009 Pewnie celnicy jacys nie douczeni byli:P;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 12, 2009 znam opowieść z pierwszej ręki,bo to moja koleżanka robi te figurki,mówiła że już normalnie głupio jej było brać forsę za kolejne....no ale z drugiej strony to nie jej wina,a przecież i materiał i jej praca.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 12, 2009 ja też mam taka figurkę,dostałam ją w prezencie.... nie wiem co by można w niej przemycać,chyba ze 2 porcje maryścki co najwyżej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2009 ewentualnie myśleli że sama figurka zrobiona z używek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 12, 2009 albo,źe ze szlachetnego kruszcu,bo na złoto pomalowane były ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 12, 2009 ja na poczte nie nazekam :D i szybko zabiera i szybko wysyla :) ale tez jak moj listonosz bym na urlopie to drugiemu sie nie chcialo paczek przynosic .. rzucal swistek i oooo .. a paczke a tak chuj dopiero na drugi dzien moge ja odbrac wrrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2009 heheh wszedzie mozna sie dopatrzec niekompentnych pracownikow:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 12, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i wkurwiaja mni ci co ulotki roznosza albo nawet pakuja .. bladz ostatnio dostalam jak zwykle cala pake ulotek ja do srodka a tam normalnie kazdej po 4 do chuj,a a co ja makulature zbieram?? ... ja nie wiem czy oni tak oszczedzaja?? czy z lenistwa wpychaja .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2009 Pestka no juz pisalam ze u nas na poczcie to jakos sprawnie idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 12, 2009 ja też mam codziennie skrzynkę ulotkami zapchaną...nawet pod drzwiami leżą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2009 a co do pakowaczy reklam-robia na odpierdziel aby bylo-choc niektorzy taka prace nazywaja firma:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2009 To tak jak w moim serialu i Bukietowa:D wielkie wyolbrzymianie heheh Jakby tak ktos pracowal w urzedzie to pewni by mowil ze pracuje la rzadu:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 12, 2009 bo to wszystko zależy od aspiracji zyciowych ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 12, 2009 no to naklej na skrzynke ze nie chcesz reklam hihih .. moja sasiadka ma cala obklejona skrzynke ze nic nie chce i nic jej nie rzucaja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2009 Izunia albo od wyobrazni;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 12, 2009 eee no na moje aspiracje to jeszcze zawodu nie wymyslili wiec ciezko bedzie hahahahahhah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 12, 2009 jutro u mojej Gabi przykrecaja grzejniki w szkol hihihi a dzis snieg napierdalal jeszcze hihihiihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 12, 2009 wicie co moj stary zdurnial .. powiedzial ze chc kupic zmywarke hihih ...a ja nie jetsem poewna czy ja chce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 12, 2009 Pestka uwierz mi....chcesz zmywarkę! w ciągu tygodnia się do niej przyzwyczaisz jak do pralki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach