Martoszka 0 Napisano Luty 17, 2009 i ja mowie DOBRANOC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 17, 2009 padaaaaaaaaaaaaaa deszcz bleeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 17, 2009 u mnie tyz padaa buuuuuuu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 17, 2009 u mnie swieci slonko :).. ale bialo jest Ciastek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 17, 2009 :) Ciastek u mnie tez pada:O i bedzie tak caly tydzien padac tylko jutro ma byc slonko! Pestka wyjdzie Wam na dobre te testy-bedziecie mieli wszystko w jednym paluszku hihi gratulacje:) Puszczali wczoraj-Desperado hehehe to sobie znow na Banderasa popatrzylam:D Eternityzeby calkiem przeszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 17, 2009 ciastek i poszlyscie spac?????;) stara baba Was wita:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 17, 2009 wszystkim:) coś nic mi się nie chce ...... mam śnieg i mróz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 17, 2009 Eternity to masz więcej aby już całkiem nie bolało!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 17, 2009 Ciastek masz sałatę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 17, 2009 nie nie spimy hehhehehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 17, 2009 Pudlko, stara baba?? heh ktora to? stary to jest kon :D cieszcie sie, ze w domu siedzicie ja w pracy ale tez mi sie nic nie chce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 17, 2009 o e mi sie zgubilo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 17, 2009 hej hej u mnie taki dzis dzien ze dopiero usiadlam znowu sypnelo sniegiem \\,w nocy lekki mroz do -5 a teraz +4 :) wiec da sie przezyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 17, 2009 :) stara to je dupa bo zębów nie ma :P nie boli !!! :D przynajmniej kark teraz boli mnie ucho :o jak kicham albo ziewam albo nos czyszczę to mi w nim \"strzela\" naproxenu nie biorę to się będę grzańcem leczyć bo mi Mama wysłała te przyprawy do zrobienia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 17, 2009 dziękuję za następne lecznicze zielone Ciastek :) u mnie też mokro i szaro ale ciepło - 10 stopni jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 17, 2009 oj Eternity :( to powazne zarazki Cie dopadly :( mam nadzieje, ze szybko Ci przejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 17, 2009 przyszłam odsapnąć....bo mi się zachciało porządki robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 17, 2009 i pomacham niemachanym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 17, 2009 w tym kraju to ludzie nie lubia pracowac:P W niedziele sklepy zamkniete,u mnie w poniedzialek tez dzis pojechalam po poludniu do szewca po buty a tam kartka ze popoludniu zamkniete:Pszlak mnie trafi noo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 17, 2009 Euforka zarazki zarazkami ale humor mam dobry :) samo to że już nie siedzę i nie chodzę jak pokurcz ;) Hugolina ale to też ciężka praca żeby wykombinować jak tu się nie narobić ;) a porządki to się moim laskom spodobały -pomagały mi w kuchni i zrobiły sobie dyżury na wyładowanie i załadowanie zmywarki :D z odkurzaniem tylko nie są takie chętne bo już mama może się schylać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 17, 2009 a w związku z moim dobrym humorem ,muszę to napisać :P:D zaczęło się od barku i karku , teraz poszło w ucho czyli idzie wyżej mam nadzieję że na uchu się skończy ;):D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 17, 2009 Eternityna ucho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 17, 2009 Eternity włosami wyjdzie !! ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 17, 2009 Eternity moze Cie gdzies zawialo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 17, 2009 dzięki oby nie Z włosami ;):D zawiało albo to bakcylki od T - tylko u mnie inaczej działają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 17, 2009 nie Z włosami,a włosami :D przeciez mówisz,że ból górą uchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 17, 2009 hehe to pewnie przez ten wiatr WE wlosach;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 17, 2009 zrobilam kolejna kawke i czestuje I_Io ale wszystkie uciekly:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 17, 2009 Izunia hahahaa przekaz mysli:D dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 17, 2009 a za granica jest diabel hahahahaha no poplakalam sie ze smiechu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach