Izunia 30 0 Napisano Luty 17, 2009 noooo...za granicą jest diabeł oczywiście w niektórych państwach tylko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 17, 2009 Gosciu wymiata :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 17, 2009 Hugolina masz sałatę może my też w ramach oszczedności przerzucimy się na przekaz myśli ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 17, 2009 Hugolina heheh właśnie też przed chwilą słuchałam :D poszło w świat ;) u mnie diablica je taka jedna :P oooooo kawkę to ja też chętnie bo padam na twarz z deka od tej szarości za oknem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 17, 2009 dzieki za salaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 17, 2009 pies się jeszcze nie prosi to nie idę.....śnieżycę mam za oknem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 17, 2009 a moje dzieci katują mnie na okrągło filmem "Charlie i fabryka czekolady" starsza się nakręciła bo jadą do fabryki Cudbery w marcu i w piątek mieli oglądać w szkole ale nie była raz obejrzałam ale nie 5 !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 17, 2009 Izunia a wolisz deszcz ? może podeślę trochę zamiast śniegu ? bo słońca nie mam to nie ma się czym dzielić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 17, 2009 ja chcę WIOSNY !!!! no i muszę na ten śnieg iść niestety... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 17, 2009 u mnie tez mokro .. a ja chodze i ziewam .. normalnie jakbym miala zaraz pasc spac ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 17, 2009 nie zazdroszczę ani trochę :O brrrrrr na samą myśl aż się chce kożuch wkładać i czapę na uszy naciągać ja serio proponuję jakąś marzannę utopić ! i przestawić myślenie tych co się z zimy cieszą bo ją przytrzymują myślami :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 17, 2009 ja tez chce wiosny !!!!!!!!!!! zimno mi,gardlo boli ech:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 17, 2009 jak gardło boli to nie gadaj....ino klikaj ;) i kocykiem się otul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 17, 2009 jeju najadlam sie tak pestek ze mi slono .. pic sie chce jak bym miala kaca .. albo to zgaga?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 17, 2009 Pestka to zgaga.....tak mi się wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 17, 2009 Hugolina lecznicze zielone na gardło :) Pestka zagryź - pomoże ;) idem się zaszyć na trochę- robótkę mam zajrzę później :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 17, 2009 n ie mam salaty ... a ta wirtualna jakas podrobiona chyba ahahahha nie nasyca mnie haahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 17, 2009 ok a teraz mam dla was zadanie .. musze napisac przepis na danie polskie hihi po NL ..; dajcie mi pomysl na to danie bo ja pomyslu nie mam .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 17, 2009 znow mi ktos na gygy spamuje .. patat jakis .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 17, 2009 heloł :p pestka a placki ziemniaczane ? w miare proste do opisania, albo kopytka lub schabowe hehehe wiecie ze ten czwartek jest Tlustyyyyyyyyyyyy,trza gnac po paczki jakies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 17, 2009 najlepiej żeby to było jakies proste w wykonaniu danie polskie ja dobrą kucharką nie jestem,ale może bigos? bo to chyba kapustę pokroić trzeba i to mięcho dodać i rzem dusić,nie? albo kotlet schabowy - też łatwy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 17, 2009 a mi teraz gygy sie loguje i logujeeeeeeeeeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 17, 2009 Ciastek wiem,że pojutrze tłusty czwartek :) albo rosół - też łatwy i chyba typowo polska potrawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 17, 2009 u mnie gg działa bez zarzutu nawet wiem,ze jedna znajoma pieczarki w occie zrobiła :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 17, 2009 a ja posprzatalam pobojowisko po przyjeciu:P a teraz czekam na przyjaciolke i bedziemy pic szampana i obgadywac swoich chlopow:D a ona bedzie u mnie nocowac:) O! a bo mojego kochanego meza dzis nie ma:P i ktos mnie pilnowac musi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 17, 2009 aaaaaaa ale moj mąż nie pojechal zagranice... bo tam jest diabeł!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 17, 2009 myslalam o bigosie i o schabowych i o pierogach a napisalam o zupie pomidoowej bueheeh ? chuj co bedzie no hihihiih Pudelko hahaha jaki diabel?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 17, 2009 jaki kuzwa diabel, pudelko hehehehe :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 17, 2009 uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ,diabel straszyyyyyyyyyyyyyyy:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 17, 2009 hahahahahahahahahahah :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach