Martoszka 0 Napisano Luty 26, 2009 ooooooo to mi wyszlo hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 26, 2009 a gdzie wy sie podziewacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 26, 2009 :) tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 26, 2009 a jo tutej :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 26, 2009 a ja tam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 26, 2009 gdzie? :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 26, 2009 i ja gdzies tam .. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 26, 2009 ta, pewnie na tarasie dyma ciagasz ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 26, 2009 ciastek , no tu, nie ruszam sie:D młodemu kupilam jeszcze gruuuuube komiksy:D zadowolony jest:D:P bal sie ze przez kare nic nie bedzie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 26, 2009 skad wiesz?? hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 26, 2009 ciastek - jasnowidzka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 26, 2009 juz wiem co chcialam wczesniej napisac :D Pudelko wszystkiego naj najlepszego dla syna! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 26, 2009 bylam na mega duzej pizzy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 26, 2009 a ja bylam na aerobiku i jem labułko bom zgłodniała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 26, 2009 a ja kawalek bagietki z ziarnami i salatka ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 26, 2009 mialo byc zjadlam heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 26, 2009 a ja pije picolo:O;) na psy zeszłam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 26, 2009 a ja kolacji nie dostalam :( ide spac glodnaaa buuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 26, 2009 pestka zjedz mi tez nie chca podac:D ale ja sie odchudzam:D oznaca to ze nei żrę tylę:D:D:D:D co przedwczoraj:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 26, 2009 pestka a kto ci jesc nie dal?:P kurcze ...deszcz pad,jakby za malo bylo chlapy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 26, 2009 ☆•*\'¯*•.☆ ...*•-•*☆ ..) ……. .•*☆ DOBRANOC* ☆ …. .•*☆ KOCHANE .•*¯¯*•.☆ ☆ ….( ……. .•*,•*¯*×...) ….*•.¸_¸.•* ..*•.¸_¸.•*☆ ☆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 26, 2009 dobranoc martoszka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 27, 2009 to co dzis znowu machamy? hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 27, 2009 mhm ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 27, 2009 ahaa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 27, 2009 no to :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 27, 2009 yyhyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 27, 2009 no wiecie co, ja ta swoja Hortencje zaraz ukatrupie, wyjela ksiazke zeby poczytac (oczywiscie ja najpierw kazalam jakas ksiazke wziac w lape) przeczytala 2 str na kazdej ze stron po 2 wersy tekstu, stwierdzila wlasnie ze okropnie sie zmeczyla........ja sie wydarlam ze zostanie analfabetka.... a ta tak : skad wiesz jak ja sie czuje,nie jestes mna, zmeczylam sie i tyle...no wieta co, swiat na psy schodzi :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 27, 2009 taaaaaa Ciastek- poczekaj jak podrośnie ;):P hihi dzieci czasem potrafią zastrzelić :D Martoszka za stronkę (bo wcześniej miało być tylko machanie ;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach