pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 9, 2009 a i dzieki za salate:D mozna mrozic? bo ja jakos na razie warzyw tez nie moge;) jedyne co mnie trzyma przy zyciu to spektakularne efekty:D:D:D:D:D a co do kiecki, to moze mi sie kobieta zachcialo byc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 9, 2009 boziuuuu Pudełko to na jakiej diecie ty jesteś?????? jeszcze nam znikniesz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 9, 2009 a ja się nie mam jak odchudzać,bo od piątku praktycznie non stop gości mam :) dopiero co po jednych pościel wyprałam,jeszcze nie doschła a już dziś późnym wieczorkiem następni będą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 9, 2009 duzo mnie:D to tak szbyko nie zniknę:D kurcze, lubię gości:D ale wolę takich bez noclegu:P ale ... jakbym miała wybierac pranie i goscie lub pusty dom, biore pranie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Marzec 9, 2009 najwiecej postow-raz jeszcze http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4020183&start=0 zapraszam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 9, 2009 jesooo malo nie zasnelam ..na lekcji heheh jaka lista Schindlera :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 9, 2009 taa i po kolei do gazu:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 10, 2009 :) Znow od rana cos robia przy kanale:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 10, 2009 alez mam dzis wkurwa .. normalnie az mnie z nerwow na kibel gania ... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr chyba kogos dusze :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 10, 2009 a u mnie pogoda do bani:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 10, 2009 MMM u mnie pogoda tez do niczego-znow pada i szaro Pestka masz na nerwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 10, 2009 :) Pudełko kafetryjną sałatę mrozić można ,suszyć też ;) a żeby było łatwiej to może lepiej powiedz co Ci wolno Izunia się gościuje :) ja też wolę takich bez noclegu ;) Pestka nie wkurwiaj się -to zioło odwkurwiające ;) do gazu to ja nie chcę :P a pogodę mam zajebistą ! nic tylko włazić z powrotem do łóżka i spać :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 10, 2009 Eternity:) ludzie buczy i buczy mi ta maszyna pod oknem:Ojuz drugi dzien a glowa mi zaraz peknie normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 10, 2009 haj dzis podobno miedzynarodowy dzien mezczyzn:D moja dietka to: jajko, serek topiony jeden trojkacik, 200g miesa(ryby), jajko lub serek wiejski, owoc, sok pomidorowy lub wino:D (kieliszek tylko niestety;) ) i tak 4 dni:D a teraz na zakupy:D kupie se zieloną herbate;) a za oknem deszcz:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 10, 2009 pestka wyluzuj jakoś:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 10, 2009 hugolina na ból głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 10, 2009 o proszę jak mi się rozdawnictwo opłaciło:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 10, 2009 Pudelko:) co wolisz;) A co po tych 4 dniach? Co mozesz jesc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 10, 2009 Pudełko [sok pomidorowy] ;) bo przed południem jest :P a to nie jest cuś jak kopenhaska ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 10, 2009 kurde ,muszę iść kupić kwiatki dla starego na ten dzień mężczyzny ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 10, 2009 Ale mam okropna pogode za oknem sie pytam-gdzie ta wiosna????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 10, 2009 hehe kwiatka powiadasz-moze kaktusa hihi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 10, 2009 hmmm dzien mezczyzny dzis powiadacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 10, 2009 albo zamiast kwiatka to mu dam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 10, 2009 u mnie wiosna za oknem ale ta wczesna i mokra jakaś :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 10, 2009 idę się pobawić - przyszła nowa zabawka do kartek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach