Izunia 30 0 Napisano Marzec 20, 2009 już utopiłam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 20, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=cdIcP12Kd5k&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=R89K1zydhPI&feature=related slyszeliscie jak Pattinson spiewa?? hih .. mi z lekka przypomina nasz polski DZEM :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 20, 2009 dla nei wiedzacych chodzi o Edwara hihhihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 20, 2009 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3859086&start=0 haahah chcecie sie posmiac ahha .. niektore dobre bueheeh :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 20, 2009 Wrocilam od kosmetyczki i jeszcze zyje :D choc podziobana jestem i dzis juz z domu nie wychodze-chyba ze na wlasny ogrod tylko hihi Slucham wlasnie jak spiewa \"wampir\" hihi ide poczytac ten topik od Pestki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 20, 2009 juz czytalam kiedys ten topik-teraz doczytalam tylko ostatnie wpisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 20, 2009 nie no leje hahahahaaha .A mi się też coś strasznego przydarzyło, u ginekologa. Byłam na wizycie, pan doktor kazał mi usiąść na fotel, siadłam. Długo tam majstrował wkładał różne rzeczy, a ja wypełniłam się powietrzem, gdy kazał mi zejść z fotela, ja nogi kładę na podpórkę, zaczynam się podnosić, a tu odgłosy niesamowicie głośne i długie, nie chciały się skończyć tak jakbym pierdziała (to było pierdzenie tylko c*pką), gdy szłam do krzesełka na którym leżały moje ciuchy to jeszcze moja mała śpiewała. Pan doktor był w trakcie pójścia do swojego biurka, ale gdy to usłyszał, gwałtownie staną, aż się zachwiał, ucho skierował w moją stronę, brwi podniósł ze zdziwienia po czym udał że nie słyszał i siadł. Nie wiem o co chodzi z tym że mi się tak powietrze nabiera, nieraz zdarzyło mi się to przy seksie, gdy chcemy zmienić pozycję to ja wtedy pierdzę. Na szczęście mam stałego i jedynego partnera od 11 lat i przy nim nie muszę się wstydzić. to jest dobre ahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 20, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 20, 2009 ide utopic marzanne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 20, 2009 witam opowiesci niesamowite z karniszami tez zapamietam bo mam takowe w kuchni ze mozna cos napchac inne to szyny podwieszane na suficie z pierdzeniem cipki najlepeze i....bez komentarza hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 20, 2009 http://www.mojamagda.pl/ bueheheeh Kto chce sie pobawic?? z Madzia buehehe kto Madzi wsadzi haahhahhahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 20, 2009 haha pestka dobrze ze to nie nasza Madzia hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 20, 2009 zauważyłyście,że najczęściej to właśnie po Magdach \"jadą\" ? ile to już było topików na kafe w stylu - dlaczego Magdy to puszczalskie? albo dlaczego Margdy są głupie? itp widać coś w tym jest,ze osoby noszące to samo imię maja jakies cechy wspólne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 20, 2009 hehehe widze ze Madzia na tapecie:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 20, 2009 hehe pogadalam sobie z Madzia hehe to cos jak na styl snikersa ehehe a tu mam cos dla Was hahahaha ale sie nie obrazac hihi podlapalam od Madzi hahahah http://www.zajrzyj-tu.pl/33598 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 20, 2009 macie!! http://www.zajrzyj-tu.pl/33600 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 20, 2009 Izunia hihih:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 20, 2009 ja tez dostalam dupe ahahahaha ... no jo snikers bgyl taki sam :D jak Madzia hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 20, 2009 jutro pierwszy dzien wiosny i wagary...tylko, ze to sobota:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 20, 2009 hehe cos ta madzia kazdemu dupe pokazuje:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 20, 2009 Astrologiczna wiosna zaczela sie dzisiaj-jutro kalendarzowa a kiedy tak naprawde ta za oknem????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 20, 2009 czyli topik - czy wszystkie Magdy to puszczalskie? miał w sobie trochę prawdy ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 20, 2009 wg prognozy to u mnie jutro ma być coś 9 stopni i piękne słonko.....pożyjemy zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 20, 2009 ja mialam dzisiaj czyste niebo slonko i 11 stopni ale jakos zimno bylo,jutro w nocy ma byc u mnie -5:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 20, 2009 ja nie wiem ile u mnie jest w nocy....jak to dobrze,ze poranne i wieczorne spacery z psem to facet odpracowuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 20, 2009 Ogladalam pogode stad wiem a ja juz chce taka prawdziwa wiosne -a nie jeden dzien ciepla i znow zimno:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 20, 2009 taka prawdziwa ciepła wiosna to ma być od 1 kwietnia...i to podobno wcale nie żart pryma aprilisowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 20, 2009 wlasnie wcinam truskawki hihi choc niema to jak z polski ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 20, 2009 u nas są truskawki w sprzedaży z .......Maroca!! ale one jakoś tak mają za mało smaku truskawki w truskawce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach