hugolina 0 Napisano Marzec 27, 2009 Izunia hihi dlatego podalamCi linka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 27, 2009 dziewczyna myśli,że jak pies ma rodowód i po chamionach,a do tego umie siad i waruj to od razu na wystawy się nadaje troszkę ją uświadomiłam......dużo pracy przed nią,ale jak jej naprawdę będzie zalezało to może faktycznie zacznie go wystawiać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 27, 2009 komu kawy,bo idę robić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 27, 2009 dla mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 27, 2009 Pestka proszę C|_| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 27, 2009 dzieki :) leb mi napierdaaalaa a no .. znow zmiana pogoddyy wrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 27, 2009 u mnie szaro-buro za oknem.....a niby słońce miało być weź jakąś tabletkę na ten ból głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 27, 2009 Pestka na glowe u mnie slonko jest ale wiatr silny ze glowe urywa:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 27, 2009 u mnie tez pochmurno ale nie pada i w miare cieplo siora przyszla [pilnowac dzieci a ja za godzine do gina smaruje jeszzce ogarne chate bo jak wroce od lekarza to kol.ma do mnie wpasc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 27, 2009 mam dla was fajne cos hihi .. mini serialek .. bardzo fajny pochlonelam go dzis :D od jednego do 100 pare .. jak ktos ma ochote .. fajowy jest :) http://waga.tivi.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 27, 2009 no i dodam ze to jest naprawde .bo to jest jakby blog :D nagrywany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 27, 2009 Pestka Ty serialowiczko :D ide spac nie wiem jak Wy ale ja ostatnio jakas przemeczona jestem chyba przez ta pogode gdyby swiecilo slonko byloby a tak.. dupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 28, 2009 a ja ruszac sie nie moge, takie skurcze lapia mnie na wysokosci klatki ale z tylu,ze szok,jakby mi klate sciskalo i zebra,ani wstac ani wlosy zwiazac nawet,dzis rano sie poryczalam az z bolu,wzielam teraz Tramal zobaczymy,co za gowno wlazlo nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 28, 2009 Ciastek :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 28, 2009 uuu ciatek .. to lekarz sie klania .. to nie boli palec u nogi .. zaniemozesz i co do roboty nie pojdziesz :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 28, 2009 po tabletce lepiej,czuje troche ze boli ale przynajmniej skurcze mnie tam nie lapia,moge sie obrocic,tyle ze tak silna jest ta tabletka (to sobie wyobrazcie jaki to byl bol) ze teraz zle sie czuje,zjadlam troche bo musialam,moze lepiej bedzie,ona porownywalna do Ketonalu, wlasnie jak 6 lat temu to mialam to Ketonal mialam przypisany.............zbieram sie po mala,mam nadzieje ze dojade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 28, 2009 :) Ciastek :( marsz do lekarza !!! Albo Cie przewialo albo jakis stan zapalny -na tabletkach przeciwbolowych daleko nie zajdziesz ! Okropna pogoda dzisiaj:Opada i pada i pada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 28, 2009 my robilismy czoraj kopiec kreta .. i wlasnie sie zajadamyy .. hmmmmmmmmmmmm jamiiiiiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 28, 2009 u mnie dzis rano padalo ale sie rozpogodzilo i jest 11 st.chocbez slonca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 28, 2009 wlasniewrocilamz robotyi jestem jakas zrypana....ale mysle ze zaraz jak ccos wchlone do zoladka to stane na nogi hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 28, 2009 ooo juz dawno stronki nie mialam wiec dawac salate a ja musze dalej spadac na zakupy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 28, 2009 Martoszkaihihi cii slonko wyszlo ale i tak zimno jest:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 28, 2009 aloo kiedy sie przestawia zegarki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 28, 2009 dzis przestawiamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 28, 2009 Mialam Wam wlasnie przypomniec ze dzis spimy godzine krocej ale mnie Pestka wyprzedzila uuuf spakowalam nas-jutro wylatujemy-i jak zwykle mam cykora przed lataniem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 28, 2009 juz lecisz??? juzz? heheheh a jak sie przestawia? bo ja jak zwykle nie wiem .. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 28, 2009 Pestka jutro lece a czas przestawiamy o godzine do przodu np dzis jest 21 a jutro o tej porze bedzie 22 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 28, 2009 mala tez leci?? czy zawala tydzien szkoly hihihhiih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 28, 2009 no tez leci hihi ale ciii bo oficjalnie to nie moze:Pbo tu maja jakies dziwne zasady w szkole:O w czwartek juz bedzie w szkole hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach