pudełko czekoladek 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 hejka ja nie dostalam kabiny a tez kcem!!! wlosy pelen wypas dzieciaki boskie a ja katuje sie muzyka ze slumdoga w aucie (takiego ojca za jaja bym powiesila na mocnej galezi, niech skurwysyn cierpi) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 Ciastek to super, ze udalo Ci sie kupic :) Fryzruka pierwsza klasa Martoszka jak polejesz sie ta deszczowka to daj znac bo sie zastanawiam czy sobie takiej nie sprawic :) Eternity spoko, wiesz jak to w pracy jest.. zawsze znajdzie sie ktos komu zal dupe sciska, ze juz tak powiem.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 martoszka - jak bardzo wyprobowany;):D rany, mi sie znow z jednym kojarzy:O;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 pudelko nie przejmuj sie tobie tak samo sie kojarzy jak dla mojego malza ;) wysylalm ci prysznic ale zwracalo zara posle jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 bo ten moj net ostatnio jakis przerywany juz komus pisalam ze nerwicy mozna sie nabawic;) moze przez to i maile glupio dzialaja, nie wiem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 a mnie totalnie zmulilo teraz, chyba kawke pierdolne no ;-) u nas na sobote zapowiadaja ok 24st, jesli tak bedzie to w niedziele tez bedzie raczej cieplo :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 niemachanym ja siorbię kawę teraz też mnie zmuliło i zmęczyłam się nawet bym nie pomyślała że robienie kartki może być wyczerpujące ! bardziej umysłowo niż fizycznie ale to się i tak jakoś przekłada i oczywiście jeszcze nie skończyłam ale mam nadzieję że będzie się podobać :) do tego jeszcze tak jakoś mało tlenu - okna pootwierane , słońce nie piecze pełną mocą a oddychać nie ma czym,oby nie na jakąś burzę czy inny deszcz Martoszka gucio że prysznic zdaje egzamin ! a dla małego z tymi światełkami to normalnie jak pojazd kosmiczny - może się bawić ;):D Euforka takich co żal im doope ściska nigdy nie zabraknie niestety tym bardziej nie ma się kim/czym przejmować :) Pudełko zboczuchu :P ja się \"katuję\" za to Chrisem De Burghiem - wygrzebałam z szuflady płytę the best of.. a zapomniałam o jej istnieniu już daaaaaaaawno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 i mogłam rozbić posta na kilka bo stawianie się zbliża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 i teraz - ładny limicik 22222 :D proszę się częstować :) |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 wszystkim :) a ja wczoraj nad morzem byłam,w Ustce :D stwierdziliśmy,że połączymy przyjemne z pożytecznym aby nie było kolejnej wtopy z legowiskiem dla Almy zdecydowaliśmy się na odbiór osobisty,więc psy do samochodu i pojechaliśmy!! facet legowisko wymienił nam na największy rozmiar i był święcie przekonany,ze to ma być na 2 afgany hahahahaha troszku się zdziwił jak mu wyjaśniliśmy,ze dla tej mniejszej,bo druga już od dawna \"łóżko\" ma no a potem na plażę,psy się nawet wykapały.....a po spacerze na smażoną rybkę,dopiero wieczorkiem wróciliśmy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 Eternity masz za limitdwójkowy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 Martoszka taką kabiną to się mój zachwycał bodajże w zeszłym roku,bardzo się na nią napalił......musiałam się napracować ,aby mu ją wybić z głowy,bo dla mnie za bardzo kosmiczna (te niebieskie światła mi coś nie pasią) ale przyznać muszę,że funkcje ma full wypas :) poczekam aż zrobią coś takiego bez tych niebieskości ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 Pestka ale Dawid wyrósł!!! a wcinają pewnie piankowe szaszłyki :) Ciastek włoski ekstra!! niestety kolory nie dla mnie.....będę na tobie podziwiać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 Pudełko uśmiałam się z twoich \"znaczków\" :D Hugolina teraz jak królowa będziesz wożona....aż ci przejdą te dodatkowe objawy zażywania leków,życzę aby szybko przeszły!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 izunia ale sa dwa zwiatelka i niebieskosci mozesz nawet nigdy nie wlaczac,tylko normalne albo wogole zadnego nie wlaczac hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 Martoszka to o tym nie wiedziałam,ja widziałam właśnie z włączonym niebieskim światłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 Izunia ale mi smaka narobilas ta rybka az mi jezyk wisi:P Eternity Wgazecie dzis pisali ze gosciu probowal 10 chlopca do auta wciagnac jak jechal rowerem do szkoly:O ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 Hugo w jakim miescie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga mama29 anglia Napisano Kwiecień 22, 2009 hej mam pytanie,czy ajk powiedzialam przy rejestracji o zasilek dla bezrobotnych ze jestem w stanie pracowac 20 godzin tygodniowo to mi go przyznają,czy trzeba być zdolnym do pracy na caly etat czyli 40 godzin??? bo juz czekam na odpowiedz trzeci tydzien i nie wiem czy moge miec nadzieje na ten zasilek czy nie.. pozdrawiam i prosze o odpowiedz jesli ktos wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 a ja pieke sernik :-) z rodzynkami, mniam :-D ale sie w pracy obijalam az mam odgniotki na lokciach :-P dobra, lece sprawdzac poczte tak sobie slucham i slucham jai ho i tam bym sobie na potancowke poszla. eh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 odlecialam :-) kabina jest jak z ksiezyca, cos pomiedzy sztuka marsjanska a techno party mini room :-) wow, w mojej lazience by sie nie zmiescilo, a szkoda :-( wyglada super w kazdym razie i juz z tego miejsca chcialabym sie wprosic :-D przyjade z sernikiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 the best jak z sernikiem to wpadaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 23, 2009 ii stronkowe dla ciebie the best i dobranoc hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 23, 2009 bry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 23, 2009 kuzwa pogoda sie zmienia na weekend blada twarz , maja byc burze wrrrrrrrrrrrrrrrrr ajuz mialam nadzieje ze bedzie ladnie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 23, 2009 :) The Best stronkowe Ciastek nie wierz w prognoze pogody-zobaczysz bedzie cieplo ! Teraz jest tylko 1 stopien i zmarzlam w paluchy:P Pestka to bylo w sasiedzkim miescie 20 km ode mnie ! Facet kolo 40 bylo komputerowe zdjecie w gazecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Kwiecień 23, 2009 hej a ja juz w pracy od 15 minut :-( ale jeszcze tylko jutro, sobota i poniedzialek i tydzien wolnego :-) ale potem bedzie przyjemnie wydawac zarobione w nadgodzinach pieniazki bez wyrzutow sumienia :-) u mnie wczoraj bylo slicznie choc ranek byl byle jaki. biedne koty zamknelam rano w domu, bo msyslalam ze bedzie padac i biedaczki podziwialy pogode przez szybe. dzis odwrotnie. rano bylo ladnie wiec je wywalilam do ogrodu na reszte dnia a teraz robi sie pochmurno.... :-( ale maja 2 otwarte komorki w ogrodzie plus kuchnie sasiada w razie czego wiec nie zmokna. dobra, ide pracowac. milego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 23, 2009 wszystkim:) the best masz zielone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 23, 2009 Cistek olej prognozę pogody!!!! MUSI być piękna pogoda więc BĘDZIE!!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach