Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC Plus

Zrobiłem se piwo na gorąco z żółtkiem ucieranym z cukrem

Polecane posty

Tylko, że Minne vel Gina w niczym poza antypatiami nie przypomina Brum. 

• Like 1

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

I to by było na tyle wiarygodnego źródła informacji klamczuszki

Srata tata. Na którym forum mnie nie było 🤣

5 minut temu, TREV0 napisał:

MINNIE JEST Z KOWBO NA 100%, WIĘC MOŻECIE ZAKOŃCZYĆ INSYNUACJE ALA LIPEDŹ

BYCZNIK JUŻ ZDRADZIŁ JEJ NIK STAMTĄD

Ale my nie znaliśmy tego patologicznego forum, z którego tu napłynęło największe pato, z waszymi bycznikami i innymi zwyrolami, więc opieramy się na własnych spostrzeżeniach. I nikt nie upiera się, że na pewno są to dobre wnioski. Dla mnie jeśli kobieta pisała w takim niemoderowanym ścieku, gdzie się wrzucało filmy z minety prostytutkom, to już świadczy o niej samej co nieco. 

12 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

A u ciebie łysy łeb stwierdził.

Przygotuj na jutro garsonkę, bo kuzyn sołtys będzie na mszy. A twój hejt żmijo zgłaszam. 

2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Nie przemawia do mnie to, że osoba inteligentna i dowcipna z charakterystycznym udawanym nieogarem rzeczywistości zostaje analfabetką, alkoholiczką, agresorką.

To pisałam wyżej, poza wspólnymi antypatiami w niczym jej nie przypomina. 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Przygotuj na jutro garsonkę, bo kuzyn sołtys będzie na mszy. A twój hejt żmijo zgłaszam. 

I znowu kolejny temat przez ciebie poleci. Może się po prostu nie podkładaj w każdej minucie SAMOZAORANIEM, gdy próbujesz hejtować innych, to nie będziesz potem musiała kasować tematów. 

1 minutę temu, Baba napisał:

Na nerwicy piszesz? Czemu tam takie śliwki, salixy i króliki z carycami w garsonce nie idą? Bo nie można hejtować? Tak jak ja i Brum mamy hejt? 

3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Nie przemawia do mnie to, że osoba inteligentna i dowcipna z charakterystycznym udawanym nieogarem rzeczywistości zostaje analfabetką, alkoholiczką, agresorką.

Nie upieram się. Mówiłam, że szczelam.

Z drugiej strony, pamiętam dawne czasy i jak ludzie potrafili innych w ciula robić. 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Na nerwicy piszesz? Czemu tam takie śliwki, salixy i króliki z carycami w garsonce nie idą? Bo nie można hejtować? Tak jak ja i Brum mamy hejt? 

Mam konto na nerwicy.

10 minut temu, Baba napisał:

Co kupiłaś? Cytrynki? 

Wczoraj oglądałam panele na lodówki, zmywarki i kuchenki 🤣 

Nie kolor inny po prostu bo tako mialam wizję ale podoba mi się chyba czarna lodowka bardziej xD

3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

Madzia, sama widzisz. Nie trzeba ich orać, bo niektóre robią to same sobie. 

8 minut temu, KróliczekZły napisał:

Jej nie trzeba nawet orać, po prostu wystarczy patrzeć, jak sama to sobie robi 😉 

I potem się dziwisz, że podejrzewają cię o ciągłą bańkę - trzeba było choć moment odczekać, z kopiowaniem cudzych postów, żeby się samej wydać taką bystrą :

5 minut temu, Pokraka napisał:

To pisałam wyżej, poza wspólnymi antypatiami w niczym jej nie przypomina. 

Nie twierdzę, że to Brum! 

Gdybym jednak chciała śmigać na kilku kontach, z pewnością odpaliłabym inny tryb. 

• Like 1

3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

Madzia, sama widzisz. Nie trzeba ich orać, bo niektóre robią to same sobie. 

Garsonka mądra jak jest Daddy i ruda 😜 Powiedz mi jedno - Które normalne małżeństwo pisze na forum i lajkuje posty? 

9 minut temu, Baba napisał:

nie wiem, nie mam porównania.

Przed chwilą, KróliczekZły napisał:

I potem się dziwisz, że podejrzewają cię o ciągłą bańkę - trzeba było choć moment odczekać, z kopiowaniem cudzych postów, żeby się samej wydać taką bystrą :

Może po prostu ignoruje twoje wysrywy, patointeligentko. I przestań teraz ty za mną łazić, bo robisz to mimochodem nieustannie, począwszy odkąd obraziłaś mnie po raz pierwszy. Kto sieje wiatr, ten zbiera burze. Odpuść i ochłoń. Przesyłam uściski 

1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Zgłaszam twój fetysz garsonki psychiatrze.

fetysz garsonki to nic w porównaniu z fetyszem suchej pochwy, palcówki, palcowania i palca w majtkach

1 minutę temu, BapkaBoża napisał:

Nie kolor inny po prostu bo tako mialam wizję ale podoba mi się chyba czarna lodowka bardziej xD

A widziałaś te panele na magnes na stronce shein? 

Przed chwilą, Baba napisał:

A widziałaś te panele na magnes na stronce shein? 

Nie zara zobacze

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

O, ministra do spraw rozmieszczania komentarzy się odezwała. Szkoda ze taka wygadana nie bylas jak twoja nowa psiapsi cała w skowronkach straszyła cię hejtem malowanego i pies z kulawą nogą się wtedy za toba nie wstawił.

Przed chwilą, Baba napisał:

Gdybym jednak chciała śmigać na kilku kontach, z pewnością odpaliłabym inny tryb. 

Brum da się lubić, ale miała ohydny hejt ze strony Eve i jej męża Gapy, który jest gapą. 

Może dała sobie spokój, nie wiem. Gina to inna osoba, szalona jak każdy Wodnik 😅(o ile dobrze zapamiętałam 😜

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Garsonka mądra jak jest Daddy i ruda 😜 Powiedz mi jedno - Które normalne małżeństwo pisze na forum i lajkuje posty? 

A która samotna, porzucona rozwódka, ma AŻ taką obsesję na punkcie tej pary? Poświęciłaś dekadę życia, żeby znaleźć tu kogoś, traktując forum jak tindera i pomimo składania ofert facetom na chyba dziesiątki, nie udało ci się, więc przerzuciłaś się na hejt na ludzi, którzy po prostu spotkali się tu przypadkiem. Będziesz to ciągnąć do emerytury 🙂 

Edytowano przez KróliczekZły

2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

Może po prostu ignoruje twoje wysrywy, patointeligentko. I przestań teraz ty za mną łazić, bo robisz to mimochodem nieustannie, począwszy odkąd obraziłaś mnie po raz pierwszy. Kto sieje wiatr, ten zbiera burze. Odpuść i ochłoń. Przesyłam uściski 

Nic nie zrozumiałam. Odstaw brudne martini i spróbuj jeszcze raz 🙂 

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

fetysz garsonki to nic w porównaniu z fetyszem suchej pochwy, palcówki, palcowania i palca w majtkach

I kiełbasy Libeda. Bo pani katoliczka wczoraj pisała, że szukasz kiełbasy Libeda w celu palcowania. 😄

(jakieś fantazje ma Pieprz 😜

Czy katoliczki robią palcówki? I co na to Kościół? 

• Haha 1

3 minuty temu, salix napisał:

O, ministra do spraw rozmieszczania komentarzy się odezwała. Szkoda ze taka wygadana nie bylas jak twoja nowa psiapsi cała w skowronkach straszyła cię hejtem malowanego i pies z kulawą nogą się wtedy za toba nie wstawił.

😁

1 minutę temu, BapkaBoża napisał:

Nie zara zobacze

Ja już oczopląsow dostaję. Lustra samoprzylepne w różnych kształtach, okleina ścienna/samoprzylepna imitująca lamele. 

5 minut temu, KróliczekZły napisał:

Ale my nie znaliśmy tego patologicznego forum, z którego tu napłynęło największe pato, z waszymi bycznikami i innymi zwyrolami, więc opieramy się na własnych spostrzeżeniach. I nikt nie upiera się, że na pewno są to dobre wnioski. Dla mnie jeśli kobieta pisała w takim niemoderowanym ścieku, gdzie się wrzucało filmy z minety prostytutkom, to już świadczy o niej samej co nieco. 

A TU TEGO TYPU RZECZY NIE WRZUCANO? PRZECIEŻ TO FORUM NIEWIELE SIĘ RÓŻNI SIĘ OD KOWBO, TAKI SAM ŚCIEK PRZEZ LATA TU BYŁ,  COŚ ALA F23 PRZYPOMNĘ

BENEK, KERMIT, POETKA I BABKA TEŻ SĄ STAMTĄD

5 minut temu, Baba napisał:

Zgadza się, nie jest też szczególnie trudno kogoś odgrywać w internecie, lecz nie stawiałabym na taki wybór w przypadku Brum. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się