pestka-4 0 Napisano Maj 14, 2009 laski mam prosbe , doradzcie mi co mozna kupic parze ktora zaprosila duzo ludzi w tym nas na impreze poslubna (slub cywilny) dodam ze goscia znam ale jego panny niet hehehehe , to ma byc drobiazg , ale nie jakies kwiatki, kieliszki tylko cos oryginalnego , taniego i z jajem . :D ....... help Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 14, 2009 wszystkim:) ja mam właśnie dziś zielone szparagi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 14, 2009 a co do prezentu,to ja kiedyś parze baaaaardzo ekologicznej,w przezncie slubnym bupiłam......blender,na pudełku była buzia dziecka.....do tego był liścik dołączony,ze to prezent-inwestycja na przyszłość,bo jak bedą mieli dziecko to przecież słoiczków kupować nie będą ;) mineły 3 lata i prezent się przydał!! hihihihihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 14, 2009 :) szaro , szaro , szaro :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 14, 2009 Pestka cięęęęęęężko będzie - drobiazg i to z jajem jak zostało jeszcze trochę czasu to trzeba pobuszować po półkach internetowych i realnych i na pewno coś wpadnie w oko i będzie wołało że to właśnie odpowiednie dla nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 14, 2009 Izsunia wezme to pod uwage :D http://grono.net/gallery/topgit/2/ patrzta :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 14, 2009 nie nie mam czasu to w ta sobote :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 14, 2009 Pestka a do jakiej kwoty? Sa u nas takie sklepy gdzie mozna cos z jajem kupic-typu fartuszek dla faceta z obrazkiem rozebranej babki z przodu-jak masz gdzies kolo siebie taki sklep to idz popatrz mozecos Ci w oki wpadnie:)choc uwazam ze pomysl Izunii jest bardzo trafiony:) Otworzylam wreszcie ksiazke i sie zalamalam:O hihi ile tego mam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 14, 2009 takie fartuszki kupilismy znajomym na parapetowe , ktorzy tez tam beda wiec jakos nie pasi :P do kwoty ? nie wiem no obojetnie , aby bylo fajne .. no nie mam pomyysla nic a nic :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 14, 2009 no wiesz....możesz jeszcze wykorzystać dobry gust i pomysły naszej dobrej znajomej czyli kupisz duży kielich,wsypiesz kolorowe kamyki i wciśniesz świecę i też prezent tani i \"z kalsą\" ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 14, 2009 dobra znajoma miała być też w cudzysłowiu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 14, 2009 Izunia:D hahaha Pestka ale ja nie napisalam Ci zebys taki fartuszek kupila hihi chcialam Ci tylko wytlumaczyc gdzie takie rzczy z jajem mozesz kupic:) Niemam natchnienia do nauki:Pco bedzie to bedzie:D hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 14, 2009 aaa jooo wiem gdzie sa takie rzeczy :D Izunia hheehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 14, 2009 Zapowiadali na dzisiaj ze bedzie brzydko a jest slonko i cieplutko:D hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Maj 14, 2009 hej hej u mnie slonecznie ale nie za gorąco normalnie ja ta swoja core to chyba zabije ;) maja przygotowywac costam w szkole miedzy innymi aerobik ktos mial nauczyc grupe i poprowadzic oczywiscie moja corka sie zglosila ze ona bo powiedziala ze jej mama chodzi na aerobik i pomoze :P jutro przychodzi pol klasy do nas zeby pocwiczyc :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 14, 2009 hahahahaha.....Martoszka to będziesz mieć wesoło!!!!!! z drugiej strony to może powinnas się cieszyć,córka jest dumna z ciebie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 14, 2009 melduje siem :p pestka kup dwa kieliszki z wygrawerowanym imieniem ,na jednym jej na drugim jego ,bedzie oryginalny prezent :p ,kwiaty do tego i po balu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 14, 2009 Martoszka hihi podpytaj instruktorke-niech da Ci jakas sciage z krokow;) bedzie wesolo hihi Ciastek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 14, 2009 :p wpadl mi jeszcze jeden pomysl hehehe,ale serio glupi ;-) kupcie im male akwarium (taka kula-otwarta) i rybke do tego,taka co nie potrzebuje filtra ,skladajac zyczenia powiedzcie ze to zlota rybka co spelnia zachcianki :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 14, 2009 Ciastek taka rybka to welonka :) jak ma być z jajem i lubią zwierzątka to ja bym rozważyła tą propozycję,na pewno będzie orginalnie! dawanie pojedyńczych dużych kieliszków to już chyba do końca życia będzie mi się źle kojarzyło :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 14, 2009 kieliszki .. hmmm gdzie mam zrobic te napisy??? a rybka?? fajny pomysl tylko ze oni czesto wyjezdzaja do PL i kto ja bedzie karmil , sie opiekowal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 14, 2009 w sklepie z upominkami,z roznymi pierdolami,czasem maja w ofercie wlasnie grawerowanie a co do karmienia ryb, to sa specjalne \"kroplowki\" na okres 2 tyg, taki jakby kamien wrzucasz do wody i 2 tyg mozna ryby nie karmic to wystarczy,mozna kupic rozne wielkosci, na jedna rybe to i na wiecej starczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 14, 2009 mozna to w Carrefourze lub GB kupic albo mozecie im kupic jakas ladna ramke na ich wspolne zdjecie, tez sie przyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 14, 2009 Izunia kolejna osoba u nas zarazona meksykanska grypa:O Spadam do szkoly-trzymac kciuki hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 14, 2009 hugo nie kracz pestka, mozesz jeszcze kupic :D:D dla niej - walek do ciasta (na niego) dla niego - sluchawki na uszy (zeby zrzedzenia zonki nie slyszal) :p albo stojak na wino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 14, 2009 no i osstatni pomysl po fajnej filizance dla niej i dla niego, najlepiej jakby sie taki komplecik uzupelniajacy trafil, np w ksztalcie serca dwa polaczone kubki wiecej pomyslow u mnie niet ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 14, 2009 Izunia masz chyba jakas fobie odnosnie tych kieliszkow hehehe a jeszcze mozna zrobic fajny zestaw swiec zapachowych, widzialam w Ikei, na podstawce i kilka roznych ksztaltow i zapachow,tyle aby dobrac fajnie, ja pisze wzgledem siebie no, ja lubie takie pierdoly :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 14, 2009 ooolee pomyslow hahahaha ... dawaj ciastek jeszcze cos :D cos wybiore :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 14, 2009 nosz kuffffa, malo jeszcze :p idzta do sexshopu,bedzie z jajem i z pieprzem prezent....w sumie dobry pomysl hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach