hugolina 0 Napisano Maj 7, 2009 Eternity pal na rozluznienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Maj 7, 2009 hej hej u mnie dzis strasznie zimno bo tylko 8 stopni mam :O ja tez niewyspana bo spie ostatnio po 5-6godz. ech co do @ to tez gdzies za kilka dni i nie brzuch ale glowa mnie boli kotki zajefajne i kreacje od was na @tez super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 7, 2009 dzięki , przyda się nawet buźki mi nie wyszły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Maj 7, 2009 ja tez mam ponad 10 filmow i napisow nie moge znalesc...co za grom muszw wogole zgrac kilkadziesiat moze filmow bo przezucam tylko z dysku na dysk :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Maj 7, 2009 a tak wogole wpadlam z pracy taka glodna i sie najadlam chyba za duzo teraz mnie pogonilo i przuch boli buuuuuu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 7, 2009 a ja kolejną kawę piję jakaś chamka jestem,bo za sałaty nie podzękowałam! DZIĘKUJĘ za wszystkie zielone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 7, 2009 Ciastek sa jakies wiesci o umowie? Spadam do szkoly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 7, 2009 boshe, jak goraco,dopiero co do chaty wlezlim i zjedlismy cosik :p no sa wiesci umowa na czas nieokreslony, tyle ze stawka ta sama co i w agencji fuck no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 7, 2009 a Wy gdzie????????????????????spita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Maj 7, 2009 no prawie:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Maj 7, 2009 no to ciach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Maj 7, 2009 i stuk :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 7, 2009 no to chlusniem bo usniem i rodzine powiekszym ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 7, 2009 dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 8, 2009 no to sobie pomachaly :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 8, 2009 też pomacham:) dziś cieplutkoi pięknie świeci słońce,a więc i samopoczucie powinno być ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 8, 2009 kumulacja nabuzowana dziś jestem , potem idę do fryzjera - jak mi spierdoli to chyba jej tętnicę przegryzę ! a jeszcze potem będę farbować - jak to spierdolę to samej sobie też przegryzę :P Hugo i idę poczytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 8, 2009 norrrrrmalnie żeście napitoliły ! :P Ciastek stawka może się podnieść no ale i tak gnoje bo agencji już nie muszą płacić haraczu to mogliby R więcej trochę tyle chociaż że umowa jest na nieokreślony :) u mnie niby słońce świeciło z rana , teraz zniknęło (a ja sobie pranie wrzuciłam ) ale piiiiiizzzzzgaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 8, 2009 oo no to ja czekam na foto i rezultaty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 8, 2009 foto podgryzionego gardła fryzjerki nie obiecuję bo zaraz po będę musiała uciekać ale jak będę przegryzać sobie to ustawię samowyzwalacz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 8, 2009 jezuuuuuuuuuuuu z takim nastawieniem będzie zajebiście normalnie chociaż z drugiej strony pójdę nastawiona na najgorsze to miła niespodzianka będzie jeszcze milsza albo po prostu będę już przygotowana na masakrę iiiiiiiiiiiii na szczęście może zaczęło padać bo ewentualnie mogę w drodze powrotnej założyć kaptur na łeb :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 8, 2009 eeee n o wez ty roche pozytywniej mysl hihihi .. ja pierdziele no z takim nastawieniem to ty odrazu ja gryz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 8, 2009 eeeeeeeee no taki mam humor dziś :P z powrotem nie będę musiała po kanałach bo stary po mnie przyjedzie idem - trzymać kciuki po pierwsze żeby mnie nie spizgało z drogi a po drugie coby dobre nożyczki były :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 8, 2009 3mam kciuukii :D ale jo jetem zdania ze jak sie ma @ to sie nic z wlosami nie robi bo nie wyjdzie ahahaha .. ale to sie sprawdza na moim lbie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 8, 2009 Eterniy trzymam kciuki:) Ja tez slyszalam ze jak sie ma @ to nie powinno sie farbowac ani trwalej robic bo nie wyjdzie,ale Eternity idzie sciac wiec bedzie oki Zachmurzylo sie u mnie:Ona bank bedzie padac Eternity na wkurw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach