Ciastek 0 Napisano Maj 27, 2009 hugo wciagnal Cie film hehehe, bedzie chyba III cz z tego co czytalam bo II juz kreca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 27, 2009 Ciastek to na @ bylo ode mnie hihi jak wpiszesz swojego maila i zagrasz w ruletke dostaniesz darmowa obrubke zdjec Film wciaga ale ksiazka bardziej hihi jak bede w pl to sobie kupie bo na kompie to oczy bola a film to przycyciaga najbardziej Edzio:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 28, 2009 jo Hugo heeheh µµja tez se kupie w papierze :D noi pelne dvd bo film poskracany jest z lekka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Maj 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=qk1PByIRV-o :D stare w innej odsłonie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 28, 2009 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=m1BHZ4UQ2GA&eurl=http%3A%2F%2Fwww.newmoonmovie.org%2F2009%2F05%2Fspoiler-pics-of-edward-and-bella-kiss-and-fountain-in-video-sequence%2F&feature=player_embedded hihihih jak kogos interesi :D sceny do new moon :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 28, 2009 Pestka hihi interesi hihi a co tu dzisiaj tylko machaja hé? Dzis jade ostatni raz do szkoly-dowiem sie czy zdalam:P hahaha a potem idziemy na piwo-wezme aparat i porobie zdjecia to Wam wysle hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 28, 2009 nooo rob Hugo rob . ja za okolo 3 tyg mam koniec roku :D http://www.newvir.xwp.pl/ i cos hihihihih bo jaaaa too --- Gratulacje - Twój wiek biologiczny to : 20 - oby tak dalej! hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 28, 2009 ok jade :D hihi ostatni raz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 28, 2009 znalazlam stronke na ktorej sa licytacje i niby taaaniooo , nowe rzeczy .. jeszcze jej nie rozszyfrowalam :) http://www.oligoo.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 28, 2009 hehe pestka, kiedys byla akcja w tv,goscie zalozyli strone internetowa wlasnie z nowymi rzeczami i po atrakcyjnych cenach,ludzie kupowali wysylali kase i towaru nie dostawali ja bym byla ostrozna odnosnie nowych ,niesprawdzonych portali aukcyjnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 28, 2009 on nie jest nowy , to ja go dopiero odkrylam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 29, 2009 a kuku:D wrocilam hihi Zdalam:D:D:D bylam najlepsza w klasie hihi 90/100 hihi idu spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 29, 2009 noooooo Hugooo gratulacjeee hihi :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 29, 2009 :) Pestka dzieki hihi najlepsze ze sie nic nie uczylam hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 29, 2009 no widzisz jaka ty kumata :D u nas teraz testy beda liczone z tymi polrocznymi wiec mi zostaje napisac chociaz na 20% hahahahaa i bedzie 100 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 29, 2009 Pstka hehe i kto tu jest uczony;) hihi Spac mi sie chce :P hihi Wczoraj moja nauczycielka z pierwszego roku nas odwiedzila:Duwielbiam ja :D nie to co ta z tego roku:Pa i przyszla sie przywitac nauczycielka z 3 roku-spokojna babka heheh smiali sie ze mnie ze ja zagadam hahahah Wrzuce potem fotki to Wam wysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 29, 2009 hugo gratulacje,Ty to pewnie smigasz po nl jak perszing :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 29, 2009 Ciastek no wlasnie z wymowa spolglosek mam problem te ich EE czy krotkie E itd moze za pare lat bedzie mi szlo lepiej hehehe Ociepla sie u nas:) teraz dlugi weekend bedzie i ma byc ladna pogoda:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 29, 2009 wszystkim :) Pestka masz sałatę :) Hugolina no to wakacje rozpoczęte!!! I gratulacje,kujonie ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 29, 2009 Izunia tja ja i kujon hahahah wyslalam Wam cos:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 29, 2009 nie zgadniecie co zaraz bede jadlaaaa flaaaczzkkiiii .. turas zaopatrzyl sie w tyle polskich produktow ze juz polski sklep nie potrzebny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 29, 2009 tyle ze u turasa pewnie drogo co u nas te turasy czy hindusy to niezle kosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 29, 2009 i mam paprykarz i mielonke , musztarde , chrzan , kapuste kiszona , ogorkiiiii , flaczki , zupy niebo w gebie tylko wedliny brak jeszcze :D i chleba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 29, 2009 no taka puszka duza paprykarzu szczecinskiego 1,25 to jak 6 plasterkow wedliny tu w sklepie ahahhahah wianiary te w proszku pomysl na cos tam .. po 45 centow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach