hugolina 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 dzieki za salatepojadlam bigosu hihi U mnie slonko i cieplo:D ale burza i do mnie dojdzie Znalazlam z kumpela fajny sklep z ciuchami:D wrocilam z 2 bluzeczkami hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Ciastek:D haha dobra taktyka zeby komus czegos nie kupic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Hugo ja ?? za 20-7 a co?? hihihi u mnie tak sobie pogoda .. a wam nie mowilam :D pamietacie ZOMBI?? nazbierala w kolo siebie przedszkole itp... kiedys .. i strasznego wodza grala .. i wiecie co?? ludzie wykruszac sie zaczeli i zglaszac do ......................... nas :D role sie odwrocily od wielmoznej pani .. i juz wiem co napierdolila na nas , ze na poczatku kazdy na nas wilkiem patrzyl .. pizda zaczaruje ja normalnie beueubeeehehhe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 witam pestka trza na nia urok puscic...wiesz ze ja potrafie hihi a kolezanka to taka Paula z klasy,raczej nie znasz moj W uczyl sie z jej matka,powiedzial ze matka tak samo pojebana hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Pestka bo tak wczesnie juz na kafe jestes:) ja jeszcze spie o tej porze hihi A to pizda z tej zombi:O dobrze ze sie ludzie przejechali na niej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 ja wstaje o 6:20 :O pestka ma dwoje dzieci wiec zeby Gabi zaprowadzic musi malego jeszzce wybrac hihi ja to samo zreszta,ale u mnie juz sami sie ubieraja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 a na kompa nie mam czasu ani checi...wiecznie sie spiesze u mnie deszcz kropi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 jo z 2 trza sie lekko pogrzebac , nakarmic , umyc , ubrac i samamu dojc do siebie przy kawie :D joooo >Martoszka rzucaj hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 hehe Pestka widzisz! oliwa sprawiedliwa na wiechrz zawsze wyplywa ;) dawno o zombi nie bylo :) Izunia oby szybko Izzy minelo! Hugo to teraz wskakuj w te 2 bluzeczki i foty cykaj ;) a Eternity czym taka zajeta? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Martoszka to Cie pociesze bo u mnie tez kropi i tylko ino sie nie pomyl z tym rzucaniem uroku co by na kogos innego nie padlo ;) na mnie chyba ktos rzucil jakis urok wszystko ale to WSZYSTKO pod gorke :( same zle rzeczy mi sie dzieja i nawet nie wiem jak ja jeszcze daje rade niedlugo to mnie w psychiatryku beda musieli zamknac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaa wlasnie moja corka wrocila ze szkoly musze sie pochwalic ze za referat dostalam 5 hihi i na koniec roku z historii corka tez 5 ma wystawione :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 nooo i super! gratuluje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Martoszka to gratulacje dla Was Euforka co nas nie zabije to nas wzmocni !!!!! Teraz musi juz byc tylko z gorki Wysylam Wam slonko bo u mnie grzejehihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 euforka to cie pociesze ze u mnie ez wszystko pod gorke .. i to nawet bardzo :O ale coz .. zyje sie dalej .. moze minie. no martoszka widzisz :D jo zombi sie wreszcie podknela , nie przypuszczala ze ktos moze miec inny tok myslenia niz ona :D chciala pozadzic ie udalo jej sie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 jesoooo RZ mialo byc :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 a tak poza tym to ja dzis do szkolyyy ahajajaajjaaa nic nie ezzajrzalam do kniggiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 aaa no i nie chce sie chwalic ale jak narazie to przewyzszaja mezczyzni bueheheheh :D w tych co sie tak na zombi poznali :D jak ktos ciekaw na NK :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Pestka nie musiszdo ksiazek zagladac hihi i tak dasz rade:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Ja tam zawsze z facetami trzymalam:D mniej dupe obrabiaja i sa bezposredni hihi pewnie dlatego jak sie na zombi przejechali to Wam o tym powiedzieli:D a moze to zaluga tych imprez z pracy hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 eternity zajęta boście się wszystkie zmówiły i prawie na raz macie urodziny i rocznice :P do tego jeszcze urodziny mojej Mamy no i Dzień Ojca i dwa zamówienia uffffff ale jakoś dam radę ;):D teraz doczytuję po troszę .. dla piesiów Waszych biedactwa Euforka , Pestka będzie z górki :) oby jak najszybciej bez psychiatryka się obejdzie ;) co do zombi - oliwa sprawiedliwa :P napierdoliła głupot to teraz się przeciw niej odwraca :P Martoszka gratuluję 5 :D a koleżanka się też kiedyś przejedzie - trafi na większą francę od siebie :P Hugo pokaaaaa bluzki ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Eternity Ja wlasnie dzis robilam rezerwacje bo nie dlugo moja cora ma impreze urodzinowa hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 pomaranczo spirrdddalaj , co kogo to obchodzi?? kazdy pisze gdzie chce i pod jakim nickiem chce .. malo ci?? idz zapierdziel baranka w sciane a nam juz tu nie sciemniaj bo nas to malo obchodzi :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 a po drugie na Hugoline to nie wyglada haaaha moze pomaranczo sama sie ujawij co?? a nie podpieerrdddalaszz konfidentko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 dobrze ze nie pizda ktora swedzi jak cie swedzi to zaraz podrapiemy ci jakims parabolcem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 a pani moderator powie nam kto znow chce namacic??? zawsze bylo pilnowane i sprzatane :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 hehehe,pestka niezle :D:D normalnie oplulam ekran z tego parabolca i konfidentki :phehehe komus sie juz znudzilo,musi pomieszac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 ale w sensie że co ? Hugo normalnie powinnam Cię z topiku wyrzucić :P ;) takie sranie w banie - fakty ci się pomarańczo zgadzają ? a nie masz swojego życia do spędzania zamiast dopasowywania ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 i zapomniałam :P dzięki za sałatę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 hahaha ale żal haha mi to sie nawet tego topiku pomaranczko nie chce czytac i tam zagladac o co wogole chodzi ale ty widze sie nami trochu interesi nie?milo.....milo... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Eternity zielone ale pochwalisz się efektami tego \"zapracowanie\" ? ;) odnośnie ogange - bez komentarza,bo i tak szkoda słów :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach