pudełko czekoladek 0 Napisano Lipiec 20, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 20, 2009 Martoszka żeby rączka małego się szybko goiła ! ech że też nie mogli mu od razu założyć lekkiego gipsu przecież to malec i wiadomo że ciężki i starszemu będzie przeszkadzał a co dopiero dziecku Izunia jeden medal mniej nie zaszkodzi ;) już dużo ich macie szkoda że kasa bezzwrotna Pudełko spartanko jedna ! ja w normalnych warunkach pogodowych bym nie wyrobiła pod namiotem a co dopiero jak leje Pestki poszaleli ! Hugo pewnie już za późno na życzenie miłego wypadu do zoo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 20, 2009 ale Wam dobrze że jutro wolne a ja właśnie dziś się zastanawiałam kiedy u nas jakiś bank holiday i muszę sobie poczekać jeszcze caly miesiąc buuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 20, 2009 Eternity pierwsza wyplata juz byla?Cala wydalas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 20, 2009 Hugo dostaję tygodniówki i dobrze bo nie muszę czekać 4 tygodnie na wypłatę hehe a pierwszej wydałam połowę na szmatki ;) kawałek na \"przydasie\" do kartek i trochę zostawiłam coby konta nie wyczyścić na amen tak od razu hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 20, 2009 jeszcze dodam że pierwsza wypłata była taka mniejsza bo za 3 dni pracy (zaczęłam w środę) więc nie mogłam poszaleć mocniej ;) wrzuciłam karteluszki na bloga :) i muszę się zabrać za robienie następnych bo terminy gonią ale czasu wiecznie małooooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 21, 2009 żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 21, 2009 ja normalnie wstaje bardziej zjebana niz sie klade :O co za pierun? nic sie nie chce , wybilam se miednice na karuzeli z lekka , chodze i kulstykam :O no i tako .. dupa blada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 21, 2009 :) Pestka leczniczemnie zawsze po karuzeli kregoslup boli hehe ja jade za tydzien szalec pojde na nowo atrakcje-king konga:D Eternity mi ostatnio tez czasu brakuje hihi dobrze ze pierwsza wyplata wydana;) Pestka ja tez bymostatnio spala i spala-stwierdzilam ze im dluzej spie to chce mi sie jeszcze wiecej spac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 21, 2009 Hugo king kong jakis nudny sie zdaje heheh idz na mlota :D :D:D http://www.youtube.com/watch?v=ywrTVjbO_H0&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Lipiec 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=EfuvEHvRU9Y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Lipiec 21, 2009 witam dzis moj maly nie dal pospac mi w nocy najpierw wolal mnie ze sie odkryl i mu zimno a nie dal rady sie przykryc lewa reka potem plakal ze mu reka swedzi a za godzine ze go boli :O wreszcie polozylam sie kolo niego i przysnelam z pol godz. az malo nie spadlam :P (lozko pojedyncze) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Lipiec 21, 2009 dzis na 9 pojechalam z corka do ortodonty na odcisk....bo bedzie miala aparat ale tylko na gorna szczeke....ale szczesliwa :) za 4 tygodnie juz bedzie z aparatem smigac hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 21, 2009 ahhahahaahhahah dobry miso :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 21, 2009 Pestka:D:D:D na bank pojde hihi i na to tez:D http://www.youtube.com/watch?v=z7kbupDlkAI&feature=related juz sie doczekac nie moge:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 21, 2009 a to jest zawsze w hasselt i ide tam 3-^4 razy hihi Martoszka szkoda malego:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 21, 2009 znów ja to już sama nie wiem kiedy bardziej zjebana jestem - czy jak się kładę czy jak wstaję i jedno i drugie robię już automatycznie a dziś dostałam w palnik na sam koniec dniówki bo urgent i trzeba było zapierdalać nawet boss stał nad nami dobrze że nie krzyczał \"schneller, schneller\" :P ale za to na koniec usłyszałam \"dziękuję za dzisiejszy dzień\" od superviserki , jak nigdy szkoda tylko że byłam tak zrąbana że nie przyszło mi do głowy powiedzieć że \"dziękuję\" przyjmuję ale jakaś premia by się też przydała ;):D Martoszka bidulek ten Twój mały :( od ciotki eternity żeby gipsior mniej przeszkadzał córa , mówisz, cieszy się z aparatu ? bo to chyba teraz wśród młodzieży zaświecić blaszką przy uśmiechu ? nie jestem na bieżąco Pestka to żeś poszalała jarnij sobie na drugą nogę to może kustykać nie będziesz Hugolina a Ty uważaj żebyś po swojej karuzeli nie utykała ! a teraz idem źreć :P dopiero,przecież wcześniej nie miałam czasuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Lipiec 21, 2009 a my wlasnie z nad jeziora pod Bruxela wrocilismy,niedaleko ok 20km bylismy pierwszy raz,znajomi nas wyciagneli,wpieprzyl deszcz ,potem chlopaki sie kapali,ale miejsce zajebiste,placisz za wstep,jest mnostwo miejsca do zabaw dla dzieci,toalety plus knajpa,chlopy w karty grali kto przegral robil pompki ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Lipiec 21, 2009 ciastek a baby czemu sie nie kapaly? ja to nie daruje musze zawsze wskoknac oooj eternity ty tez dzis bidna :O a blacha zaswiecic u mlodziezy to masz racje...szpan na calego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Lipiec 22, 2009 nie no tez sie kapaly, ja nie bo plywac nie umiejuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 22, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Lipiec 22, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 22, 2009 :) Martoszka Ale wczoraj burza byla grad hihi a ja jechalam wtedy samochodem bo sie ze znajomymido restauracji umowilam-wycieraczki nie nadazaly wode zbierac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 22, 2009 u mnie tez byla burza i grad wielkkiii hihihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Lipiec 22, 2009 u mnie upal i jakos nie widac burzy....chociaz zapowiadali jakas padnieta jestem,chyba temu wlasnie ze goraca moj maly nagina z tym gipsem z kolegami mam nadzieje ze nie rozwaligo robia u nas kolo domu chodniki nowe i ulice...cala jest rozkopana,jak tylko nie widze to maly nagina po tych rozwalonych plytkach....wczoraj znowu 2 razy sie wylozyl -kaleka jeden :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Lipiec 22, 2009 pestka widze twoj opis na gg i tak mi sie przypomnialo ze jak bylam w Bialymstoku to widzialam afisze ze APOCALYPTICA bedzie na dniach tam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach