Ciastek 0 Napisano Grudzień 28, 2009 a wal sie jebnieta pomaranczo,skoro wiesz co to za sklep pewnie tez tak klientem jestes, a za 10e to widzialam tam i owszem jakies zapyziale lampki co ich nawet kijem bym nie tknela odezwal sie znawca z Taciewa,kupuje tam gdzie mi sie chce a tobie gowno do tego,a moze mnie nie stac coooooooooo,wiec kupie takie meble z kornikami a co przynajmniej zwierzaki w domu beda :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 28, 2009 hehehehehehe dobre :D powiem szczerze , ze adresy ze sklepami z meblami z drugiej reki dostalam od wilkej pani moder ze slawnego belgijskiego forum :D do tej pory je reklamuja hahaha a teraz krytyki sie im zachcialo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 28, 2009 Wrocilam z kina-a tu widze tloczno-znow sie komus nudzi?ide na poczte zdjecia ogladac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 28, 2009 co ogladala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 28, 2009 Nubis 2 :D niby dla dzieci ale mi sie tez podobalo hiihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 28, 2009 straszny troche byl? w TV widzialam odcinkowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 28, 2009 straszny troche byl? w TV widzialam odcinkowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 28, 2009 hehe pestka sie znowu zacina hihi to chyba z ogladania tego strasznego filmu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 28, 2009 kuwa co z tym kafeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 28, 2009 hahahah no Martoszka wczoraj ogladalam film sierota :) dosc fajny polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 28, 2009 pestka znaczy Orphan ogladalas???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 28, 2009 boshe jutro do pracy i to na 9h ,jak mi sie nie chceeeeeeeeeeeeeee,w czwartek chyba zrobie sobie wolne :p chora jestem w koncu nie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 28, 2009 boshe jutro do pracy i to na 9h ,jak mi sie nie chceeeeeeeeeeeeeee,w czwartek chyba zrobie sobie wolne :p chora jestem w koncu nie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 28, 2009 taaaaa no ten Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 28, 2009 no ja tez go polecam,fajny ja musze znowu logowac sie na nowo na to...nty ;-) bo mi konto wygaslo ,a jakos czasu brak ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 28, 2009 Ciastek jak będziesz miała dużo tych zwierzątek to podeślij - mam komodę używaną to niech sobie też pojedzą ;) ja jutro na 8mą mam nadzieję że mnie chooj nie strzeli przez te 3 dni bo już lenia w doopie dostałam aaaaaaaa zaraz Wam coś pokażę :) normalnie wena mi na chwilę wróciła ale i okazja jest :D a co do filmów to ekhm... Harrego Pottera "czarę ognia" oglądałam ostatnio bo sobie moje dziecko zażyczyło na gwiazdkę :D i to nawet dwa razy i pewnie jeszcze nie koniec :D trzeba kupić resztę to przynajmniej jakieś urozmaicenie będzie ;) nie wiem tylko dlaczego chciała akurat tę część a nie inną albo nie wszystkie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 28, 2009 Ja tez mam na 9:P Pestka straszny dla dzieci;) hihi a w tv tez ogladalam-moja cora jest straszna fanka hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 28, 2009 czyli jak dobrze pomyśleć to zaczynamy o tej samej porze :D bo jak u mnie 8ma to u Was już 9ta :D kuuuuuurde jak mi się nie chce i ręce z paznokciami włącznie wyglądają mi po ludzku po tych kilku dniach odpoczynku od burdla i zaś się zacznie od nowa - pozdzierane skórki , nadkruszone paznokcie itp itd ... idem się jeszcze na sofie na trochę uwalić przed tv ;) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 28, 2009 no moja ostatnio to jakis jeromino stelton czy co tam jak on sie tam nazywa?? ale zaayczyla sobie ksiazke jako prezent , az blagala na kolanach hahhaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 28, 2009 no moja ostatnio to jakis jeromino stelton czy co tam jak on sie tam nazywa?? ale zaayczyla sobie ksiazke jako prezent , az blagala na kolanach hahhaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 29, 2009 no moja ostatnio to jakis jeromino stelton czy co tam jak on sie tam nazywa?? ale zaayczyla sobie ksiazke jako prezent , az blagala na kolanach hahhaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 29, 2009 no moja ostatnio to jakis jeromino stelton czy co tam jak on sie tam nazywa?? ale zaayczyla sobie ksiazke jako prezent , az blagala na kolanach hahhaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 29, 2009 hahaha pestka naprawde w zacinaniu jestes lepsza ode mnie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Martoszka wszystkiego naj naj naj naj najlepszego , sukcesów , piątek w szkole ;) , zdrowia i spełnienia wszelkich marzeń!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 29, 2009 jak mi się nie chceeeeeeeeeeeeee ale to chyba nic nowego :p ciekawe czy te dni będą spokojne czy dojebią roboty że się nie wyrobimy na zakrętach ... tyle dobrze że 3 dni i długi weekend :) spadam , śniadanko na wynos trzeba sobie zrobić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Martoszka najlepsze zyczenia urodzinowe! Spełnienia marzen, realizacji planow, samych sukcesow, duzo usmiechu, zadowolenia z dzieci i meza :D i wszystkiego czego sobie zapragniesz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 29, 2009 :) ostatnio mam problemy zeby wyslac odp na kafe a Wy? moze dlatego Pestka ma taka czkawke co? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 29, 2009 a ja sie wylamie bo do pracy mam na 9:30 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 29, 2009 :) Martoszka i ja dolaczam sie do zyczen ] ] ] ] Spelnienia marzen i zdania egzaminow:) Euforka ja tez mam ostatnio problemy na kafe:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach