Izunia 30 0 Napisano Grudzień 22, 2009 wszystkim :) Martoszka dzięki za kwiatka Pudełko będzie dobrze.....dziś wszystkie "brak" zamieni się na "jest ok" Eternity moja choinka też stała od sobotniego popołudnia do niedzieli ok 12 i nabierała mocy urzędowej,a tak na poważnie to się rozmrażała i "rozkładała" "D dziś jeszcze jemiołę muszę przewiązać kokardą i powiesić (na balkonie czeka) najgorsza rzecz przede mną to pakowanie.....ale i tak mam luz,bo to nie ja to wszystko w aucie będę upychać,a jakos dużo tych pakinków będzie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Pudelko glowa do gory a ja Wam juz teraz chcialam zyczyc magicznych swiat! zebyscie sie zrelaksowaly, duzo usmiechaly, zbyt wiele nie objadaly ;) na nikogo sie nie gniewaly, zebyscie duzo fajnych prezentow dostaly i wszystkiego czego tam sobie tylko zapragniecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 22, 2009 ja choinki tez jeszcze nie mam :) nasza sztuczna, nabiera mocy w piwnicy :D hehe w robocie nic sie nie dzieje, nudy zimno mi wyskoczylo znowu!!!! cholera wkurzyc mnie na swieta chce :o moze uda mi sie dzis kupic heviran zobaczymy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 22, 2009 jeszcze tylko jutro do pracy i luzik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 22, 2009 u mnie raczej wszystko juz na tak -choinka ubrana -prezenty kupione,tylko zapakowac jeszcze tylko ozdobic troszku bo nakupilam swiecidelek i innych pierdolow wiec moze bedzie OK pudelko wez sie w garsc i niech ci checi przybeda bo szkoda zeby swieta byly smutne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 i ja jeszcze jutro do pracy a potem w gary zaczac cos robic pudelko nie doluj sie bo nic nie jest warte tego zeby sobie psuc humor i to na swieta,zobaczysz szybko minie poslalam Wam cos na poczte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 zapomnialam :p eternity dziekuje za kartke swiateczna :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Eternity ja też dziękuję za piękną kartkę świąteczną!!! Pestka tobie tez bardzo dziękuję,dopiero dziś ją znalazłam na mailu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 23, 2009 poźniej postaram się poczytać kuuuuuuuuuuuuurwa jak mi się nie chce do robotyyyyyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 23, 2009 a u mnie jes plus 5 st. i pada deszcz...ale chlapa szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 23, 2009 a u mnie pada snieg .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 23, 2009 stan choinek i prezentow jak wczoraj:( tak, wiem , musze to zrobic dzis pada deszcz:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Pudelko dobra wiadomosc to taka ze dzis koncze o 14 i zaluje ze nie wzielam urlopu od poniedzialku nie wiem czy pamietacie takiego goscia o ktorym wspominalam latem, chory psychicznie, dokuczal mi strasznie.. zreszta nie tylko mi wczoraj przed koncem pracy przyszedl zlozyc zyczenia siateczne a po zyczeniach padlo kilka/kilkanascie zdan takich ze mialam go ochote kopnac w dupe i wywalic z biura Wiem, nie powinnam sie nim przejmowac, powinnam olac typa ale przykro mi strasznie bo czlowiek sie stara, jest mily a trafisz na takiego debila i odechciewa sie wszystkiego.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 23, 2009 a ja nie wiem gdzie lapy wsadzic, bajzel w domu,pranie sie suszy,kurwa obiad trzeba robic i cos na wigilie i zla jestem jak nie wiem............... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 23, 2009 euforka , pamietam heheh , a niech idzie w piczuuu :P a mi sie juz kapustka z grzybami gotuje , M pociapal mi kapuche na bigos :D sledz sie moczy :D i siedze plackiem bo coz wiecej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 23, 2009 humor mi sie poprawil,lazienke sprzatnelam,odkurzac bede jutro bo i jak sie namaze jeszcze sledziki do mnie dzis dojechaly kamionetka z PL :p,no i mam telewizje N, szube zrobilam (a idzta ile to pierdolenia-oby dobra wyszla) bigos zrobiony bo wczesniej stary zrobil, farsz do indyka tez zrobilam, jeszcze na dzis w planach ryba po grecku,musze zrobic bo jutro pierogi z kapusta i kluski z makiem (bede robic 2 raz w zyciu SAMA brrrrrrrrrr) no i polski sklep po ciasto i chlebek ide pozmywac bajzel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 23, 2009 i u mnie szuba zrobiona :D kto to zje to ja nie wiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 23, 2009 pestka bedziecie jesc cale swieta hihi napasierz brzucha i bedziesz lezec ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 23, 2009 hahahahaha jasneeeee :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 23, 2009 hello again a proszę bardzo kobitki :) u mnie święta w proszku jeszcze tyle że potrzebne zakupy zrobione ale reszta się sama nie zrobi a ja mam "ludź" w dowodzie a nie "kuń" :P jeszcze jutro trzeba do pracy wstać dobrze że tylko do południa humor coś mam zjebany kupiłam sobie na pocieszenie kozaczki ;) ale jeszcze płaszczyk nowy przydałby się do kompletu tylko jakaś chyba za bardzo wybredna jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 24, 2009 eeeeeee napisałam się , napisałam i mi skasowało nie chce mi się pisać od nowa :p idem jeszcze dwa prezenty zapakować bo leżały zakamuflowane w innym miejscu i pominęłam jak pakowałam resztę dobranoc a gdybym się nie zdążyła pokazać jutro : życzę Wam zdrowych i spokojnych Świąt i gwiazdki z nieba , która pospełnia wszystkie Wasze życzenia cieszcie się każdą piękną świąteczną chwilką :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 24, 2009 spac nie moglam dzis kurde no,R juz w pracy,koncza dzis o 16.30 i dojedzie do nas dobra wiadomosc to taka,ze patafian z 3 pietra sie wyprowadza hehehehehehe,brat mu znalazl mieszkanko (dzieki nam :p) jeden pokoj plus lazienka,prawie centrum Bxl,takze od stycznia moze sie przenosic i zacznie sie tam remont moze uda sie gdzies w lutym sie przeniesc ;-) a teraz jakbym nie zajrzala,zyczymy Wam: ____________________$$$ _____________________$$$$$ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$ Małą gwiazdkę przed świętami Przyjmij proszę z życzeniami Może spełni się marzenie Białe Boże Narodzenie Lub, gdy przyjdzie Ci ochota Niech to będzie gwiazdka złota Bo, gdy spada taka z nieba Wtedy zawsze marzyc trzeba No, a jeśli tak się zdarzy, Że srebrzysta ci się marzy Możesz także taką zdobyć I choinkę nią ozdobić Gwiazda, gwiazdce zamrugała I choinka lśni już cała Naszych marzeń jest spełnieniem Bo jest piękna jak marzenie A pomarzyć czasem trzeba Każdy pragnie gwiazdki z nieba. WESOLYCH SWIAT CIOTECZKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 24, 2009 ooo widzisz ciastek , to super nowina :D jo Wesolych Wesolych , ja mam rybe po grecku i pierogi tylko do zrobienia , co polowe stary mi zrobi hihihihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 24, 2009 nooo a ja kupilam troche gotowcow i zawioze je dla mamy bo dzis u niej Wigilia ide moze umyje glowe aa wlasnie popakowalam prezenty go wczoraj jak wszyscy poszli spac to tak sie zagapilam na filma ze zapomnialam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 24, 2009 prawie wszystko zrobione ;) Ciastek no to SUPER wiadomosc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 24, 2009 ciastek tochyba najlepszy prezent na swieta :) aa a ja dostalam depilator Brauna taki fajny :) zreszta sama se taki wybralam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 24, 2009 no dobre wiesci,dobre i ja zblizam sie do konca,pierogi sie gotuja,ciasta zakupilam o 15h maja przyjechac po mnie,brzuch mi napitala cosik chyba @ bedzie kuzwaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 24, 2009 hehe Martoszka czyli juz wiesz co znajdziesz pod choinka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 24, 2009 no to Wesolych laski :D smacznej Wigilii :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach