euforka 0 Napisano Grudzień 29, 2009 no i cooooooo? jeszcze kafe mnie wkurwia do dupyyyyyyyyyyyyyyyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 30, 2009 wczoraj mnie na kafe nie wpuszczalo ! Euforka to leci sobie koles w kulki ! masz na nerwapomysl ze ten rok sie konczy i nastepny bedzie lepszy ! Ja dzis ostatni raz do pracy w tym roku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 30, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 30, 2009 pada snieg, pada snieg dzwonia dzwonki san... :D bialo mam heh ja tez dzis ostatni dzien w pracy w tym roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 30, 2009 myslalam, ze sie wczoraj nie wyslaly wiadomosci bo pokazywal sie caly czas jakis blad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 30, 2009 mnie tez nie wpuszczalo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 30, 2009 pestka nie mam jeszcze tych saszetek,znajoma nie miala czasu podjechac do tego sklepu,a stweirdzilysmy tez ze poczekamy do Nowego Roku po obzarstwie bedziemy sie odchudzac :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 30, 2009 help ... znacie jakis jeszcze album web jak picasa , zebym moga fotki powrzucac? picasa kaze sobie placic normalnie pogielo ichhhh ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a wam cooo Napisano Grudzień 30, 2009 poumieralyscie??? gdzie dalszy ciag pisania i doopie marynie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 30, 2009 a cooooooooo ? nie masz czego poczytać ??????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 30, 2009 Euforka na nerwy nosz to doopek :o Ciastek lecznicze a ja jeszcze jutro do pracy a najśmieszniejsze jest to że nikt nie ma pomysłu nawet do której będziemy pracować hahaha może być normalnie a może być wcześniej - tylko też nie wiadomo ile wcześniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 30, 2009 biało miałam wczoraj wieczorem normalnie nasypało trochę śniegu ale rano już jakieś bidne resztki bo w nocy padał deszcz a tak straszyli :P chociaż może w innych rejonach leży jeszcze - nie słuchałam dziś wiadomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 30, 2009 pomarańcza zadowolona ? czy jeszcze coś chciałaś wiedzieć ? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 30, 2009 teraz dopiero doczytałam o picassie żartujesz chyba ? a może limit masz wyczerpany na przechowywanie zdjęć i za więcej musisz dopłacić ? aż zaraz sprawdzę co tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 30, 2009 w dupie :P nie masz co czytac? poczytaj ksiazke kucharska albo telefoniczna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 30, 2009 no eternity no limit no i kaza dokupic :O nie moge juz wrzucac albumow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 30, 2009 aaaa no właśnie bo ja teraz wysłałam i poszło ale mam jeszcze ponad 50% limitu do wykorzystania (a zdjęć w cholerę , myślałam że też zaraz będzie koniec ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 30, 2009 Pestka ja Ci nie pomoge bo swoje zdjecia na plyty zgrywam Eternity moze zrobia Wam prezent noworoczny i szybko puszcza do domu :) AAAA propo dooopy maryny :P ;) zycze ci aby cie wreszcie zablokowali:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 30, 2009 albo zrobią nam prezent i każą zostać na nadgodziny do 21szej :P:D eeeeeeee to jeśli chodzi o doopę to lepiej życzyć wieeeeeeelkiego wrzoda na niej :P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 30, 2009 pestka a moze nowa wersje sciagnij i zobacz co bedzie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 30, 2009 ale ja dodawalam foty i w trakcie mi stanelo i pisalo limit bla bla blaaa .. a wcale nie uwazam ze ich tak duuuuuzo mam :( na plytkach tez mam , ale wrazie W jak plyty sie zniszcza porysuja z dysku fotki odzyskam nie??? .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 30, 2009 ale ja dodawalam foty i w trakcie mi stanelo i pisalo limit bla bla blaaa .. a wcale nie uwazam ze ich tak duuuuuzo mam :( na plytkach tez mam , ale wrazie W jak plyty sie zniszcza porysuja z dysku fotki odzyskam nie??? .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 31, 2009 limit? no szok Pestka zaloz sobie jeszcze jedno konto na picasie :) albo nawet wiecej niz jeszcze jedno :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 31, 2009 a tak w ogole to chcialam sie przywitac w ostatni dzien roku :) i robiac male podsumowanie to przyznaje, ze ten rok byl mega wkurwiajacy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RAMBO IX Napisano Grudzień 31, 2009 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4328329...zapraszam serdecznie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 31, 2009 chialam tez zakomunikowac, ze moj wkurw co do rozliczenia za remont nie byl bezpodstawny prawie 1/3 odzyskana :) ech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 31, 2009 my na dzis mamy tequile musze tylko uwazac, zeby rok sie nie skonczyl tak jak sie zaczal :P bo K mi zrobil drina - smierc o poranku i zaraz po polnocy zabawa sie skonczyla :P:D hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 31, 2009 no to tyle co mialam do powiedzenia na ta chwile ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 31, 2009 Euforka dobrze podpowiada ;) dobrze że wkurw zakończył się sukcesem :D roku to ja może nie będę podsumowywać bo może blado wyjść :P tyle dobrze że na nowy raczej wszystko pozamykane , podopinane i chyba nic się nie będzie wlokło za nami ze starego do picia to ja chyba pozostanę przy wiernym martini hehe może sobie doleję triple sec albo blue curacao albo amaretto ? dawno nie piłam drinka z amaretto a teraz to ja idę się szykować do pracy bo zaspałam (z premedytacją :P ) pół godziny a teraz siedzę tu i nadaję a kanapka jeszcze nie gotowa i jeszcze nie wiem co na siebie włożyć ;) a zostało mi jakieś 45-50 minut do potem - może zajrzę jak nas puszczą w miarę wcześnie a jak się nie wyrobię to życzę wszystkim udanego dzisiejszego wieczora i sprawnego skoku w nowy rok a na nowy rok pożyczę Wam jutro ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 31, 2009 a nam ten rok byl zdecydowanie lepszy niz poprzedni, a mam nadzieje ze 2010 bedzie jeszcze lepszy (taka cicha nadzieje) ;-) Aby od Sylwestra cały rok był extra. By marzenia się spełniały, by pieniądze kieszeń Twą wypychały. A uczucia nie znikały i z serduszka wypływały. *.*´¨) ¸.•´¸.•*´¨) .•´,•*´¨)¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨).•*´¨) (¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨) ::::::°::::::::o::::°:::::o°:::O::°:::: ::::::::°::::°:::::::::o::°::::°:::::: ::::°:o::::::::°::::o::°:°:::o::°:::: ...~~~~~~~~/...~~~~~~~~/ ....~~~~~~~/.....~~~~~~~/ .....~~~~~~/.......~~~~~~/ ......~~~~~/.........~~~~~/ .......~~~~/...........~~~~/ ........~~~/.............~~~/ .........~~/...............~~/ ..........~/.................~/ ...........||..................|| ...........||..................|| ...........||..................|| ...........||..................|| ...........||..................|| ......./******........./****** Szampańskiej Zabawy Do Siego Roku 2010!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach