Martoszka 0 Napisano Luty 9, 2010 nooo siostry rodzone...podobne nie?hihi niestety mieszkamy ponad 1000kilometrow od siebie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Luty 9, 2010 eeee, co tam kilometry w dzisiejszych czasach ;) naprawde zaskoczylyscie mnie! :D:D:D No i widze ze mnostwo 'gofrow' mamy :p ja spadam bo za pol godziny czas do metra sie wepchac :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 9, 2010 hahahaaha gofrow :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 9, 2010 Dea hihihii a to suprajs co? ze tak rozne moga byc :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Luty 9, 2010 melduje sie :) plecki moje lepiej;) ja tez sie tak przygladalam czy jakies podobienstwo pestki i martoszki... ale nic nie dojrzalam :D u mnie znowu wszystkie moje 3 siory podobne do mnie-tak mowia hihi a trzej bracia kazdy rozny-tez tak mowia heh:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 9, 2010 haha no wlasnie wszyscy mowia ze my nie podobne i z wygladu i chyba z harakteru...nie pestka? ale za to bardzo sie koffamy i to jest OK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 10, 2010 boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz u mnie bialooooooooooooooo .... co za pierun ... kto zamawial snieg???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 10, 2010 i zas wszyscy chorzy ... Dawid to ma taka chrype ze smiac sie czasem chce jak piszczy Gabi chrycha jak stara .. M zaflukany ... ja chce wiosneeeeeeeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Luty 10, 2010 pepunia, plecki lepiej mowisz? na bezbolowy dzien. O Matko! to ty jedna z siedmiu jestes???? Ale fajne Wigilje miec musicie :) A koffac sie to jest najwazniejsza rzecz!!!! :D :D :D Ide zadzwonic do chlopa jak sobie dzis rano radzi :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Luty 10, 2010 aaa pestka - Dawidek cukiereczek i nie dziwie sie ze do szkoly isc nie chce bo widac ze on synus mamusi :) A cora urode po mamusi :) No to skonczylam dzienna kwote podlizanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 10, 2010 Nie straszcie sniegiem ! u mnie mroz ale sniegu niety ! Pestka uu zdrowotne dla WasPepe jednak masaz pomogl na plecki;) A ja mam wkurwlapek mi sie zawiesil brrr swieca sie lampki tak jakby byl wlaczony ale ani go uruchomic ani zamknac,nawet niemam jak maila sprawdzic bo nie pamietam hasla:O teraz pisze z kompa mojego-pomocy !! jak tego durnia uruchomic???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 10, 2010 u mnie od 2 miesiecy lezy snieg i ciagle dopaduje nie widzialam juz dawnio kawalka trawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 10, 2010 Euforka a o tym zboczency u ciebie w miescie to bebnia w radiu codziennie :O juz spora nagroda za niego a on dalej atakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 10, 2010 Hugo a wez wyjmij baterie i podlacz pod kabel tylko no mamisynek znow plakal buuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 10, 2010 u mnie sniegu napadalo .. slonce swieci a on dalej padaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 10, 2010 wszystkim :) widzę,że pepuni lepiej z pleckami :) Pestka dla was zdrowotne u mnie też dosypało śniegu,zaczynam powątpiewać czy ta zima kiedyś się skończy :O a powinna się kończyć,bo prawie juz jedna parę kozaczków przedeptałam,czuję że podeszwa zrobiła się w jednym miejscu cieńka i tylko czekam kiedy dziura się zrobi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 10, 2010 hahahah Izunia ... trza sie w drugie kozaki zaopatrzec :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 10, 2010 nie...ja jeszcze inne mam...ale na wysokich obcasach,a te są takie wygodne,bo niby obcas jest ale mozna śmigać....nawet z psami na spacer chodzę w nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 10, 2010 Walsnie w tv widzialam ile sniegu spadlo w be hihi tylko limburg oszczedzilo:D ale cii zaczyna cos i u mnie sypac:O jak bedzie wiecej sypalo to nie jade do szkoly:Pnie bede znow 10 na godzien jechac:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Luty 10, 2010 u nas tez ma sypac, ale ja juz nie chceeeeee! :p narazie slonko niesmiale swieci. Diety: macie jakas skuteczna? Oprocz Mniej Zrec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 10, 2010 nie zrec nic hahahahaa :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Luty 10, 2010 ochh no zal tego twojego Dawidka pestka,pamietam ze jak moj syn chodzil do przedszkola i musialam pojechac do szpitala to moj G go w tym czasie zaprowadzal i jakims cudem jemu nie plakal,wiec chyba to przez to ze do mnie bardziej byl przywiazany calymi dniami tylko z mamusia a tatusia widzial wieczorami jak z pracy wracal.... ciastek no i jak idzie walka z remontem???? hugo no moj G juz do pracy nie jezdzi od poczatku stycznia bo budowe maja 1,5godziny drogi przez autostrady i nie dosyc ze nieda rady tam dojechac przez sniegi to on na zewnatrz pracuje wiec mrozy na to nie pozwalaja. dea co ci moge doradzic z moich zeszlorocznych zmagan z waga to liczenie kalori 1300-1500kalori dziennie,nic smazonego zero tlustych potraw ale bez przesady i raz na tydz sobie na cos konkretniejszego pozwalalam:P ostatni posilek o19:00 i ewentualnie jak zglodnialam to owoc,activie lub chrupalam marchewke:D oczywiscie pic duzo wody niegazowanej no i troszke cwiczylam czasem tylko pare wygibasow a czasem 40min na rowerku z wioslami,w zaleznosci jak mi sie chcialo:P i tym sposobem od marca do lipca zjechałam 14kilo :):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Luty 10, 2010 pestka trzymaj leci stronkowe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Luty 10, 2010 No qzwa!!! znowu dea-podkladka :D:D:D:D:D:D:D Stronkowe Pepunia, a to wspanialy opad, wow 14kg!!!! Ja nie jestem zbyt dobra w wyrzekaniu sie, jedzenie jest zbyt wielka przyjemnoscia zeby sobie odmawiac ;) no ale ja w przedciazowe ciuchy nie wlaze a czasu przeciez minelo :o ok zerkne na ta liczenie kalorii. Dzieki Pepunia!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 10, 2010 ooo ja pamietam jak pestka duzo kilo schudla po porodzie nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 10, 2010 nooo moja jest akurat na pierwszej probie ze spiewu...nie wiem co i jak ale jak wroci to sie dowiem najgorzej ze jest to troche daleko bo w centrum miasta a ja raczej przy koncu bede musiala albo po nia ja jechac albo wroci autobusem podmiejskim...ma zadzwonic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 10, 2010 taaaa ja zgubilam 30 kilo hihihiih :D z dieta nielaczenia .. wsio mozna w necie znalezc :D na nie poszialalo nie wiem jak na innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 10, 2010 przecie i ja schudla z ta dieta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 10, 2010 na dzieńdobrywieczór zioło widzę potrzebne leczta się !!!! nie chorować !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach