Martoszka 0 Napisano Marzec 1, 2010 u mnie tez wiosna dzis jak na moje klimaty 8 st. w cieniu to super slonko daje niezle wiec jest cieplo ja nadal przeziebiona a z corka pojade po szkole do lekarza bo tez nie jest dobrze :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 1, 2010 Trcohe nadrobilam zaleglosci:) widze ze sie znow Dea pojawila:) Potrzebne ziolo zdrowotneIzunia i jaki medal zdobyty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 1, 2010 wszystkim :) szybciej mnie nie wpuszczało na kafe a więc dziękuje za trzymanie kciukow,pomogło!!!! ;) Izzy pokazała na co ją stać :) wróciłyśmy z dwoma dyplomami,złotym medalem,pucharem i obrazem (nagroda tylko dla finalistów poszczególnych grup FCI) a z tytułów to przywiozłyśmy CWC,Zwycięzca (dawniej najlepsza suka w rasie) i Zwycięstwo Rasy oraz Grupy. Przeszłyśmy do ścisłego finału na Najlepszego Championa,ale na pudle ostatecznie niestety nie stanełyśmy (za to stanęli ci co zawsze ;) ) Ale i tak jestem bardzo dumna z Izzy i sie cieszę.Zdjęcia są,ale trzeba przegląd zrobić dopiero! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 1, 2010 hejka tylko wpadlam na moment sie pochwalic wczoraj zakonczylam swoj fenomenalny kurs:D zdalam egzamin koncowy na 5 dzis lecze kaca;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Marzec 1, 2010 witajcie my tutaj tez wczoraj wichure mielismy ze az dachówy leciały:O a rano jak czekalam za autobusem to myslalam ze odwale tak zimno bylo a ja cala zadowolona we wiosennej jupce:O Hugo a co za gosci mialas?? ;) Pudelko no gratki :D i rowniez dla Izzyza zdobycze:) martoszka kuruj sie zdrowotne tez dla corci pestka a jak dzis Dawidek?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 1, 2010 u nas tez wialo wczoraj ale nie mocno ... bylismy na lyzwach tez :D teraz wrocilam z wywiadowki od Dawidka no i mamisynek siedzi ciagle kolo pani i sie odkleic nie moze :D ale zabieram i prowadzam z placzem ... niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 1, 2010 ooo Izunia gratulacje pudelko tobie tez...zdania egzaminu i lecz szybko kaca mala ma jakas wirusowke i kazala jej 2-3 dni posiedziec w domu,ale ta prymuska z wielkim zalem zgodzila sie posiedziec zaledwie jeden dzien :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Marzec 1, 2010 martoszka to ale masz ambitną corcie:) pestka moze maly przy pani sie bezpieczniej czuje;) no zal go ze tak placze ale w koncu wyrosnie z tego:) jutro wolne:D ale co z tego ze trza isc latac po urzedach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Marzec 1, 2010 ciastek a czy ja przegapilam czy nic nie pisalas o tej kontroli twojego R ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 1, 2010 pepunia "maleństwo' zasnęło po 23 czasu uk :( jejuuu on jest nie do zdarcia ;) a o 7:20 rano na nogi mnie stawia, serca nie ma :D a tak poważnie to ma zapalenie oskrzeli biedulek mój malusi, pierwsza infekcja w jego życiu i od razu taka nieładna - co nie przeszkadza mu broić, jeść za dwóch i nudzić sie niemiłosiernie w domu. Dziś ma wjazd na "zdrapię mamie naklejki z laptopa ;)" ewentualnie dopełzam do kawy i wyleję i co tam mama ma na talerzu" czyli dzien upływa nam na wyjmowaniu mu wszystkiego z wszedobylskich małych łapek ;) Miłego wieczorku życzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 2, 2010 no ciastka wcielo ... eternity tylko pomachala .. euforka tyz wcielo .... i cala reszta jakos tak :P :P a ja myslalam ze to latem raczej puchy tu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 2, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Marzec 2, 2010 to i ja pomacham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 2, 2010 a co tu tak cicho? zawsze był taki ruch ze odpuszczałam bo nie miałam szans nadrobić a teraz?? Miłego dzionka życzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Marzec 2, 2010 no ja mysle annnnnna ze jak wiona idzie to kazdy ze takie wioenne porzadki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Marzec 2, 2010 a gdzie mi 'S' wcielo hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 2, 2010 hahah pepunia dobrze zenie Fiona :D :D idzie .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 2, 2010 Izunia gratulacje dla WasPudelko Tobie tez gratulujetrzeba opic egzamin nie? YYYY szampan;) hihi Martoszka jak tam corcia? ja zaraz do weta jade swoja zaszczepic-niech jej wet przeglad;) zrobi hhihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 2, 2010 u nas leb urywa ze az fryz mi zepsulo :( corka w domu i gra w jakas gre na komorce a ma do przeczytania lektore :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 2, 2010 wszystkim :) u mnie tez wiatrzycho straszne a tutaj na początku relacji filmowej z wystawy nas widać :D http://www.telewizjaleszn...p?id=1314&str=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 2, 2010 może teraz link zadziała http://www.telewizjaleszno.pl/film.php?id=1314&str=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 2, 2010 czesc macham zeby nie bylo ze nie ;) Izunia gratuluje!! filmik ogladnelam (bez glosu jak to w pracy bywa), wygladalyscie pieknie :D Pudelko za egzamin pieknie zdany ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 2, 2010 u mnie mlynek i w robocie i po robocie czasu na wszystko brakuje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 2, 2010 laski :p kontrol ok,posprawdzal pobadal,papier wystawil,sprawdzil jakie ma leki i czy jakies badania robil no i ze moze wracac do pracy ale po zwolnieniu czyli w poniedzialek ;-) w piatek to tak mi czacha sie rozbolala z tego wszystkiego ze juz wieczorem nie zagladalam ,a w weekend dalismy czadu z R na pieterku :p tzn wycyklinowalismy parkiet w salonie i u malej a ja polakierowalam, perfekcyjnie to nie wyglada ale o niebo lepiej niz bylo,biorac pod uwage nasze srodki i czas to jest zajebiscie, a dzis R maluje lazienke i sracz,jutro pewnie zabierze sie za salon ,pewnie w niedziele 2 pokoje beda pomalowane a w n-pnym tyg po pracy bedzie bawil sie z kuchnia, a juz jak sie wprowadzimy to sypialnia i korytarz a w niedziele jeszcze jezdzilismy bo kupilam na ebayu szafke pod telewizor :p do tego naszego kompletu -prawie identyko odcien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 2, 2010 looo ciastek super ze robora wrze fajnie bedzie tak na nowe miejsce a mnie chorobsko dalej trzyma....chyba nie zle skoro nawet na aerobik nie poszlam choc z gory zaplacony juz za caly miesiac :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 3, 2010 żyję ale za dużo mam na głowie .... buziaczki dla Was wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 3, 2010 o zyja ... obie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 3, 2010 ciastek a zdjecia z postepow gdzie? jak mamy Was rozliczyc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach