pepunia* 0 Napisano Marzec 4, 2010 niemam dzis pomysla na obiad wiec chyba podjedziemy do kfc:D tyle ze w poblizu niema i trzeba az do mastricht w holandii jechac :P do miasteczka walącego kaną hehe poszlismy raz na przeszpiegi pod ten kofiszop czy jak to tam sie zwie i ....:P same nawalone sznupy:P a powiedzcie co za plany na wielkanoc macie??:) bo my jedziemy po moich rodzicow zostana u nas tydzien i potem ich odwieziemy;) jeszcze u nas nie byli wiec radosc wielka :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 4, 2010 ja na Wielkanoc wyjeżdżam do rodzinki,to juz tradycja u mnie :) dzis cały dzień ciepło i słonko świeci więc i zycie człowiekowi wraca! jak ja juz chce wiosny,tej prawdziwej - zielonej!! pomarańczę olać.....nawet jak się pokazuje raz na jakiś czas to i tak zawsze to samo pisze,nauczyciel polskiego się znalazł!! a od tego pedalskiego mla to az mdli ,bleeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 4, 2010 a moja ma angine,dzis byla u lekarza antybiotyk i kazal lody jesc to taka szczesliwa wrocila do domu ze masakra ;-),ale w poniedzialek do szkoly dzis prawie skonczylismy malowanie salonu, jedna sciana ciemna ni to szara ni zielona,a reszta jasna oliwkowa, chcialam intensywna zielen ale nie wyszla, moze w kuchni bedzie trzeba wiecej barwnika kupic a my na Wielkanoc zostajemy tu, a na 17-go jedziemy na to wesele ,tak mi sie chce ze.......................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 4, 2010 :) wpadlam sie przywitac :D wiecie co wyobrazcie sobie, ze wiekszosc tych wszystkich gwaltow i napadow to sciema te durnowate baby to wymyslily?!?! ja na swieta w domu jak zwykle :) Pestka fajna nuta!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 4, 2010 a w robocie mamy nowego pracownika, pomocnika wiec jest fajnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 4, 2010 plytki mamy wniesione na gore fachowiec byl, popatrzyl, pomierzyl i teraz czekamy ile zawola jak nas bedzie stac ;) to moze sie brac do roboty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 4, 2010 ja ukladalam plytki na sucho ;) :D fajnie beda wygladac zrobilam tez foty kto chce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 4, 2010 a co do zimy to normalnie kurwicy mozna dostac bo u mnie dzis snieg padal !!!! cholera wyobrazcie sobie, ze na weekend maja byc zamiecie i zawieje, w nocy temperatura ponizej 10stopni ech dosc, normalnie dosc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 5, 2010 euforka ja chce :) u nas od poniedzialku slonce takie ze ojjjjj ale co z tego jak mrozno :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Marzec 5, 2010 a tu znowu mróz -6:O euforka oczywista dawaj foty:D na angine dla twojej malej ciastek do pracki czas isc wiec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 5, 2010 :) piatek pare godzin i weekend foty wyslalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 5, 2010 euforka odpo. na @ odnosnie fot u mnie tez slonko ale rano bylo -7 zapomnialam wieczorem zabrac pranie i rano fajnie wygladalo,takie sztywne...od slonca juz zmieklo no moze i fajnie ze weekend ale ja znow mam do szkoly wiec napewno sie nie wyspie...przed 7 rano wyjezdzam :O aaa mam nadzieje ze w mojej wypowiedzi sa jakies ort....bo pomar...nie bedzie miala o czym pisac skoro pestki nie widac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2010 Wszystkim :) Euforka na fotach to wygląda interesująco,więc jak już te płytki będą na ścianach i podłodze to będzie ślicznie. No niby weekend,a u mnie znaczy to,że pracowicie go spędzę. Naqjpierw kolezanka z Łodzi przyjeżdża,po południu Alme na wystawę muszę zrobić,a w niedziele z samego rana wyjazd do Dżonkowa,bo młodą bede wystawiać Martoszka to może specjalnie trzeba z błędami pisać,aby pomarańcza miała powód do wypowiadania się ;) kiedyś był nawet taki topik,coś w stylu - mojego psa pótelka porwał jaszczomp :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 5, 2010 Izunia - dzonkow ten kolo mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2010 Tak,Dżonków koło Zielonej Góry WOSiR na Olimpijskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 5, 2010 ja marnotrawna sie klaniam ;) tydzien zapierniczania w pracy mialam a wczoraj wieczorem juz ze zmenczenia ze schodow spadlam, kto zna schody angielskie ten wie ze to boli ..... :o na szczescie tylko doope stluklam ale cos mnie w krzyzu strzyka (ale moze to tylko starsoc). Euforka, ja chce fotki Na Wielkanoc siedzimy tutaj, tak lubimy. Musze zaczac przygotowywac impreze urodzinowa dla Duzej, w tym roku chce zamowic organizatora ale najpierw zobacze ile mi zawola .... aaaaa, pudelko, gratulacje!!!! a jaki to kurs? narka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Marzec 6, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 6, 2010 porzadki dzis se zrobilam :P jak mozna nie lubic myc okien :D :D umyc komus? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 6, 2010 mnie umyj!! mnie!!!! ja nie cierpię myć okien......lubię jak już są czyste :) gości miałam z Łodzi,przed chwilką pojechali, małego foxteriera z hodowli w Poznaniu odbierają a ja zaraz muszę się brać za kąpanie Almy,muszę dziewczynkę zrobić na jutrzejszą wystawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 6, 2010 :) Pestka szalejesz widze :D ja tam tez nawet lubie okna myc ale swoich jeszcze nie ruszalam :D:P u nas znowu przymrozki Izunia o ktorej jutro bedziesz? wiem ze wystawa od 10 chyba sie zaczyna mam nadzieje ze tu jeszcze zajrzysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 6, 2010 Fajno ze Wam sie kafle podobaja :) na zywo wygladaja jeszcze ladniej ;) gosciu od kafelek mial dzwonic zeby podac cene ale sie odzywa?!?! ciekawe o co biega wszyscy ci "fachowcy" sa tacy zapracowani widac stwierdzilismy ze poczekamy niech sam zadzwoni moze sobie przypomni a jak nie to widac na robocie nie zalezy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2010 i połowa weekendu z głowy pogoda miała być ładna i mieliśmy gdzieś doopy ruszyć ale zimnawo i pochmurno było więc poszaleliśmy w domu z wystrojem ;) na jutro niby prognoza lepsza , zobaczymy ... przydałoby się bo aparat mi się "kurzy" w szafce - w domu już napstrykałam :P idem po winko i przed tv poleniuchować spokojnej nocki i miłej niedzieli ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 6, 2010 ja pozno wrocilam ze szkoly i jestem padnieta jutro tez wyjezdzam przed 7 wiec malo czasu na spanie aaa wy tu o wycieczkach a u mnie dzis jeszcze padal snieg z lekka i ma byc -9st. w nocy....zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 7, 2010 melduje wykonanie zadania :p,salon gotowy jeszcze kaloryfery pomalowac i okna umyc a dzis bede zyrandol wielgachny czyscic nie chce mi sie za to zabierac ...bo on duzy i z krysztalkami bleeeeeeee a R ma skonczyc pokoj malej dzis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Marzec 7, 2010 :) boszzzz dopiero wstalam:Ojak nigdy,bo zemnie to raczej ranny ptaszek i nawet nie pamietam kiedy do tej godziny spalam;) no ale tak chata byla wolna;)bo mlody u kolegi spal:Dgadalismy do pozna-przysnelo nam sie na sofie do7rano,wiec jak sie przebudzilismy to scierpnieci jak cholera szybciuchno myk na gore;)niby na chwile a slipia otwarlismy o 10:30;) ciastek to masz zabawy z tym zyrandolem ;)ci powiem ze do tych mebli co masz do salonu bedzie on swietnie pasowal:)widzialam juz takie polaczenie;)juz bym chciala fotki zobaczyc;)a szczegolnie ten zyrandol bo ja taka sroczka jestem i wszystko co sie blyszczy i mieni to mi sie bardzo podoba:D eternity to poslij fotki ktore porobilas;) euforka te kafle maja ciekawa strukture :)ladne..ladne;) ciekawe jak Izuni na wystawie poszlo ze zwierzolkiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Marzec 7, 2010 :) boszzzz dopiero wstalam:Ojak nigdy,bo zemnie to raczej ranny ptaszek i nawet nie pamietam kiedy do tej godziny spalam;) no ale tak chata byla wolna;)bo mlody u kolegi spal:Dgadalismy do pozna-przysnelo nam sie na sofie do7rano,wiec jak sie przebudzilismy to scierpnieci jak cholera szybciuchno myk na gore;)niby na chwile a slipia otwarlismy o 10:30;) ciastek to masz zabawy z tym zyrandolem ;)ci powiem ze do tych mebli co masz do salonu bedzie on swietnie pasowal:)widzialam juz takie polaczenie;)juz bym chciala fotki zobaczyc;)a szczegolnie ten zyrandol bo ja taka sroczka jestem i wszystko co sie blyszczy i mieni to mi sie bardzo podoba:D eternity to poslij fotki ktore porobilas;) euforka te kafle maja ciekawa strukture :)ladne..ladne;) ciekawe jak Izuni na wystawie poszlo ze zwierzolkiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Marzec 7, 2010 kuzde czemu znowu 2x!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 7, 2010 i po weekendzie słonko nam świeciło dziś cały dzień ale i zimno było - po rękach ciągnęło lodem ale doopy z domu ruszyliśmy, zdjęcia pocykane ,nie dużo bo ile można mieć fot ruin ? zrzucę , dopieszczę i zrobię album to poślę linka Ciastek no ładnie poszaleliście z robotą - czekam niecierpliwie na foteczki :) z żyrandolem roboty ale jak piknie będzie kiedy zawiśnie ;) aaaaaaaaale mi się nie chce jutro do roboty iść no ,ale w lotto jeszcze nie wygrałam :P dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach