pestka-4 0 Napisano Marzec 21, 2010 kurwwaa no ja nie wiem co jest z tymi wirusami .. teraz Gabi wymiotuje ... niech to choooj strzeli no :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 21, 2010 osz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 21, 2010 mialam problemy z netem:O i mnie tez dorwala zoladkowa:O ale mialam skrety jelit:P Pestka dla Was wszystkich zdrowotne Pepe jak tam znajoma? Izunia brawo !Ciastek gratuluje zakupow Jestem jeszcze pol zywa-poczytam wiecej jutro-dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 22, 2010 no Gabi lapnelo natychmiast , zaczela sie zwijac bo brzuch bolal ... pytam bedziesz wymiotowac --nie wiem .. tylko zdazylam dac jej miske i poszlooo ... dobrze , ze sama sobie w nocy umie radzic , bo inaczej bym musiala wstawac do 20 min do niej :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Marzec 22, 2010 lete do robotki to jak wroce to sprawdze jak zem te @ wam powysylala ze tylko do ciastka doszlo no i poczytam z wczoraj ;) milego dnia wam wszystkim pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 22, 2010 a tego co widzialam w aresach na kartce od pepuni to wszystkie byly,a moze nie zauwazylyscie po @ przyszedl z serwisu www.kartki.pl ,moze przez przyadek wykasowalyscie :p milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 22, 2010 poniedzialkowo oj chorowitki! duzo zdrowka wszystkim! Pepunia, mam nadzieje ze kolezanka sie wybudzi! Pudelko, kolezanka corki, niech ona sie martwi ;) :p u nas po staremu, ja w depreche wpadam bo jeszcze przytylam no i od dzis dieta!!!! A butki wiosenne to ja tez chce!!!! W przyszlym tygodniu mam zamiar wziac pol dnia urlopu i polazic troche po sklepach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 22, 2010 a ja na razie w domu... starsza źle się czuła i zerwałam się z pracy żeby ją zabrać ze szkoły i z tego co widzę jak rzuciłam pobieżnie okiem to jakiś wirus znów się szlaja na zdrowie potrzebującym wracajcie szybciutko do zdrowia ! na razie tyle ode mnie bo w biegu , za jakieś 1,5 godziny wracam do pracy - się pytali czy wrócę :o gdyby nie święta za pasem i kasa się przyda ;) to bym ich na dziś olała :P później się postaram zajrzeć , może albuma strzelę bośmy pojeździli wczoraj trzymajcie się cieplutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Marzec 22, 2010 nareszcie w domu,mam dzis wymieszane po robocie kregoslup sie daje we znaki:O ooo no wlasnie ciastek,dziewczyny moze nie zauwazylyscie bo ten@ to z serwisu kartek slalam;) a wiem wiem ciastek jak wygladaja te butki-fajne i do dzinsow i do sportowego stroju;) a chcialabym zobaczyc te dzrz ze szkielkami,musza byc ciekawe:) moze focie;) a ciekawam jak gosc z francji :) dla chorobek dea nie martw sie ja caly czas mecze sie z kologramami:O wkurza mnie to ze nie mozna zrec na co ma sie ochote,bo zara w boku wlazi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 22, 2010 no nie mam tego maila nawet kosz przeszukalam :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 22, 2010 Hejka mecza mnie kolacje o 20 ale dzieciaki dopiero o tej wracaja jest smiesznie nawet moj syn zaczyna mowic po ang :) za tydz bedziemy chcieli zeby zostala :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Marzec 23, 2010 dzis mam wolne,ale przebudzilam sie jakies pol godziny temu obolala jakas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 23, 2010 u mnie pochmurno :( narazie spadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 23, 2010 widze ze zdrowotne trzeba wreczyc Pudelko gdzie jestes?bom w temacie nie jestem:P Ja jade do weta swoja zaszczepic-bedzie troche spokoju w domu hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 23, 2010 Gabi poszla blada do szkoly .. w neidziele ma wystep w szkole i koniecznie chce byc na probach .. heh taka ledwo zywa :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 23, 2010 a ja znów w domu... wczoraj było już lepiej ale z rana znów nawrót i nie wiem co jej jest - nie ma gorączki , z toaletą nie ma problemów , nie wymiotuje ... zaraz stary będzie w domu to ja lecę dp pracy a ich wyślę do lekarza może co wymyśli dałam jej nospę ale podobno jej nie przeszło ... ech... Pestka moja młodsza to chciała z anginą iść do szkoły przed świętami bo przedstawienie dzieci :D spadam aaaaaaaaaa Pepunia dzięki za karteczkę :) super :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 23, 2010 i zjadło mi posta nie będę pisać jeszcze raz :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 23, 2010 Pestka moze do niedzieli jej przejdzie,Eternity to co malej dolega? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Marzec 23, 2010 widze ze jedno ziolko nie pomoglo chyba calej plantacji potrzeba wiec dla potrzebujacych na rozne dolegliwosci,wirusy i chorobska prosze: co by wam i waszym pociechom na zdrowie wyszlo;) powiem wam ze i ja dzis bylam na szopingu :D i wypatrzylam sobie takie cichobiegi ale nie bylo mojego numeruno nic teraz tyle sie tego w sklepach wysypalo ze napewno cusik wybiore na temoje szkietki:P Hugo psiulek zaszczepiony?a jak go nazwalas-bo jak pisalas to przegapilam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Marzec 24, 2010 milego dnia lete do robotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 24, 2010 wszystkim :) u mnie ciepło i słonecznie,trzeba będzie czarne na dłufg spacer wziąć :) wczoraj byłam w centrum ogrodniczym,kupiłam sobie nawozy,żonkile w doniczce,ziemie (będę daturę do ziemi wsadzać,na korytarzu sobie postoi zanim się całkiem ciepło nie zrobi) normalnie ogrodniczka się ze mnie zrobiła bo i rzeżuchę kupiłam i będę siać coby trawka pod baranka na świeta była ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 24, 2010 i u mnie corac cieplej chociaz z rana jeszcze zimno bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 24, 2010 boszzz pomocyyy ... prezent dla 30 paro letniego facia na urodziny :O:O co mozna takiemu kupic?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Marzec 24, 2010 zależy ile chcesz przeznaczyc......no i czy dobrze sie znacie moze jak lubi dobry alkohol to jakiego whiskacza:Palbo sa w zestawach trunki z kieliszkami na przyklad no kurcze niewiem kobiecie zawsze łatwiej- nawet taka pierdolka do domu ucieszy ;) a ja sie pochwale ze zesmy se sprawili szkielko(tv :P ) do sypialki i tera to juz chyba wogole z tamtad nie wyleziemy :P zrobie w koncu te fotki bo sypalnie skonczylismy malowac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 24, 2010 pepunia czekam na foty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 25, 2010 pepunia ja tyz chce fote ;-) pestka jak dobry znajomy,z ktorym sie czesto spotykacie,moze kup duza antyrame i jesli masz jakies foty z tymi znajomymi to taki misz-masz zrob mieszanke fot w ramie,jesli pali to moze jakas zapalniczke np Zippo,albo alkochol ledwo dzis wstalam kuzwa zmeczona jestem,a jeszcze 2 ciezkie dni przede mnaa buuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 25, 2010 no nie pali .. zdjecia mam ale jakos tak on chyba nie pasi do ramek na scianach hehehe .. cholera nie wiem no ... tu zawsze mamy problem co dla 8 latka kupic ahaha a tu dla tyakiego konia :D a ja zdecydowalam 4 lata temu , ze wyrzucam TV z sypialni :D :D to nie jest miejsce na ogladanie :P :P i to byla dobra decyzja .... w porownaniu tych wszystkich lat ogladania TV.... w sypialni :D tez hcce fotki pepunia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 25, 2010 pestka kup mu to co kiedys kupiliscie memu R hehehehe ucieszy sie chlop :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach