pestka-4 0 Napisano Marzec 29, 2010 no Izunia naprawde kawal dobrej roboty odwalili .. szczerze .. polscy nauczyciele nie maja tyle poczucia humoru :D :D i samokrytyki :D " merlin monrou" byla tak zajebiscie pulchniutka , dosc stara i w tak krotkiej kiecce ze az wszyscy brawo bili :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Marzec 29, 2010 dziewczyny ja na troche znikam:Pniewiem kiedy wejde pewno jak odwieziemy rodzicow do pl i wrocimy do domu czyli za tydz w sobote;) jedziemy po nich w czwartek rano:) poki co jestem padnieta bo dzis od8rano do 17 w robocie a godzinke temu wrocilam ze szpitala od kolezanki wczoraj sie wybudzila a dzis znowu w spiaczke zapadla:( wogole na nic nie reagowala jeszcze jutro i w srode harowa w robocie i 11dni laby:D kiwne wam jesio przed wyjazdem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 30, 2010 pepunia no my bedziemy na ciebie czekac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 30, 2010 pepunia bedziem tesknic ;) u nas dzis cieplutko...w cieniu bylo 19st. naraszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 31, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 31, 2010 nie wiem o co biega ale przedwczoraj obudzilam sie o 1 w nocy i do 4 spac nie moglam wczoraj co chwile sie budzilam i zasypialam dzis juz od 4 nie spie cos w pogodzie jest czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 31, 2010 dzis przyjda moje okulary :D zamowilam przez net bo roznica w cenie dosc znaczna ;) a tak w ogole to mamy prezent na zajaczka fachowiec w koncu znalazl czas zeby polozyc nam plytki :) wiec podlogie juz polozne :) ladnie wyglada :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 31, 2010 Pepe no jakby co to wesolych swiat! :) no i Wam rowniez zycze zdrowych, spokojnych swiat i tak pewnie jeszcze tu zajrze ale jakby ktoras wyjezdzala na swieta to wole juz teraz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 31, 2010 teraz dopiero doczytalam o tym przedstawieniu Pestka to musialo byc czadowe :D no ja sobie nie wyobrazam zeby u nas nauczyciele sie poprzebierali, tancowali itd :D masz jakies foty? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 31, 2010 u nas tez wczoraj bylo cieplo ale dzis ma ponoc padac i to w calej pl :o i zauwazylyscie ze prawie o 20tej jest jeszcze jasno :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 31, 2010 ja tez dziwnie spie ... wieczorem mi sie nie chce potem budze sie pare razy a nad ranem ciezko wstac heheheh moze to po zmianie czasu?? euforka mam pare filmikow ale kiepsiej jakosci .. fotki sa z piatku i soboty bo byly inne klasy tez .. cala picasa... tam gdzie ja bylam w nidziele nie ma jeszcze jak beda to coscik podrzuce :D najlepszy i tak byl taniec Michalela J :D tego sie nie da opisac ani oddac w fotach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 31, 2010 no moze choc sama nie wiem, chyba raczej to ta zmiana pogody ostra zima i od razu po wysokie temperatury, moze cisnienie tak skacze, cholera wie jeszcze @ dostalam i w robocie do 17 ale naszczescie juz sroda :) fajnie by bylo jakby nas w piatek puscili wczesniej do domu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 31, 2010 w takim razie w pracy zajrze na picase :) o ile nie zapomne bo ostatnio tyle spraw na glowie ze glowa mala ;) ok spadam do roboty milego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 31, 2010 nie nie u mnie na picasie :P tylko na szkolnym blogu , nie pobieralam bo mowie , ze to nie z tego dnia co ja bylam .. jak sie pojawi to dam znac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 31, 2010 aaaaaaaaaaaaaaa noz zakrecona jestem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Marzec 31, 2010 siema pestka, suuuper to przedstawienie!!! euforka, fajne okularki, ja lubie wlasnie taki styl bardziej sportowy, ale ostatnio zafundowalam sobie awiatorki rayban'a bo byla przecena :) pudelko, a od czego kregoslup cie boli???? za duzo tanczylas czy co? pepunia, dobrej podrozy! ja zapracowana i chora, ale w swieta odpoczne :) gosci nie bedzie to nawet chate bardzo obieznie posprzatalam :p a ze ciagle pada to mycie okien mi odpadlo :D Na diecie jestem a tu ciasta chca na swieta .... Ula z "Nigdy w Zyciu" - to ta co mieszka pod lasem, tak? jak tam fajnie, taki domek miec .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 w kwietniu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Dzid prima aprilis :) Dea kregoslup to mnie boli od nicnierobienia wiec wczoraj ogrodkowe porzadki, palenie lisci zgrabionych przez co z dymem bysmy bryki puscili :D a pozniej ostry dyzur bo pylki mnie wykonczyly :P ja na swieta jezdze po rodzicach to nawet porzadkow robic nie musze ;) ide pooszukiwac rodzine ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 u nas od dzis w szkolach wolne ja w pracy tez hihi wiec se pospalam z lekka na Prima Aprilis corka mnie na dzien dobry oszukala ze ja zoladek boli a ja juz po leki lecialam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 jak dobrze miec szefa geja :) wczoraj upiekl 48 cupcakes dla nas!! :) no i jak tu cholera byc na diecie???? Pudelko, ja od takiego nicnierobienia az do fizjoterapeuty chodze ;) masz alergie na pylki? oj, przechlapane masz :( tu w Londynie to chyba 75% ludzi na to cierpi, okropnosc :o spadam bo dzis tylko pol dnia w pracy a potem na terapie szoppingowa :) tylko sama nie wiem co chce sobie kupic .... ? dla was na dobry poczatek miesiaca, moze ta wiosna w koncu przyjdzie! aha, slyszalyscie? Brat Pitt w koncu porzucil Angeline! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Dea napewno lepiej miec geja :P hahahhaaa moj M ma szefowe 2 lesssssss i tak wredne bladzie ze ujjj :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 sie ciagnie ta strona jak .... pojechalam dzis zmienic opony na letnie ale ja nie zmieniam opon tylko cale kola pan grzecznie poodkrecal i zaczal je gdzies wyturlywać zaintrygowalo mnie to, bo mial je wrzucic do samochodu hazbenda;) i tak sobie patrzymy co ten pan robi, a on ostro walczy w tym samym czasie reszta ekipy wywaza letnie kola, czysci felgi a tamten... swoje i tak gadam z mezem i obstawiamy , coz to ciekawego robi tamten pan z moimi oponami no ja mialam wizje ze moze zdejmuje ciezarki zeby bylo lzejsze ;) (no 2 g moze robic roznice w reku , nie? ) i jak juz zdjal opone z pierwszej felgi, zlitowalam sie i spytalam czy chce powietrze w kole odswiezyc... jakby odwrocil sie do tylu to by zauwazyl ze reszta ekipy zamontowala juz pierwsze kolo :P zrobil sobie podwojna robote:D chyba jakis zakochany, bo wczesniej te moje kola wyladowywal z auta hazbenda :D wiec wiedzial ze nie opony ale cale kola :D kurde, zakrecilam opowiesc, a taka smieszna byla jak to sie przezywalo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 ?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 chyba cos sie zrypalo mi bo teraz nie ma wcale postow :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 sto lat sto lat niech zyje zyje nam :) Pestka wszystkiego najlepszego! zdrowka, szczescia, kasiory i wszystkiego czego sobie dusza zapragnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 szalu mozna dostac od 2 nie spie! :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 Ciastek jak tam przygotowania do przeprowadzki? :) u nas plytki prawie polozone fugi moze dzis poloza :) jak bedzie koniec to foty wysle:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 dziiizzzyys euforka co sie z toba dzieje??? o tej godzinie? slicznie dziekuje :) :) :) ale wiesz co moj maly tez sie kreci w nocy .. od czasu gdy przestawilo sie czas on jakis taki chodzi i w nocy sie budzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 PESTKA DLA CIEBIE NAJLEPSZE ZYCZENIA Z OKAZJI URODZIN :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 pestka wszystkiego naj naj na ta 18-tke :p przeprowadzka jutro, winda zamowiona na 15h, od 2 dni wynosze juz -pokoj malej oprozniony i u nas deko, na winde pojda tylko te wieksze rzeczy (lodowka,pralka,kanapy,szafa) a reszte mozna samemu zatargac milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach