eternity1302 0 Napisano Marzec 25, 2010 na razie choć tyle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 25, 2010 hahahahaa Ciastek ale on kawaler i kobity nie ma :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 25, 2010 wszystkim :) u mnie dzis 20 stopni :) telewizor od lat mam w sypialni,jakos w niczym nie przeszkadza;) ja np lubię wypic kieliszek wina w łóżku przy jakimś filmie co do tego prezentu to ja tez bym obstawiała alkohol....tylko zorientuj się co lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 25, 2010 jenyyyyyyy jaka zrypana jestem jeszcze deszcz wisi w powietrzu,taka ociezala jestem ze bleeeeeeeeeeeeeeee,ale dzis paszczury 2 widzialam ja pitole ,ja mam cykora zeby kiecke wlozyc z dlugoscia za kolana a dzis widzialam dwie czarne z miniwa co ledwo dupe zaslania, ale waga ciezka to byla,trzesly sie nogi jak galarety no....i nic sobie nie robily z tego hehehe ja tez mam zamiar miec tv w sypialni, ja przyzwyczajona do ogladania w lozku :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 25, 2010 :) ja tez chce miec tv w sypialni :D a jakby co to bede pilota chowac :P;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 25, 2010 jak tam zdrowka waszych pociech? Ciastek bo grunt to sie nie przejmowac figura ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 25, 2010 u mnie tez dzis fajnie, cieplutko lato normalnie ;) nooo prawie wczoraj oparzylam sie w palca dzis skora mi schodzi boli jak cholera :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 25, 2010 u mnie w sumie bez zmian z remontem stoimy bo czekamy az gosciu bedzie mial czas zeby nam polozyc te kafelki.. roboty w pracy duzo czasu malo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 25, 2010 ja nie mowie , ze przeszkadza w czyms :P tylko wykluczylam kiedys 2 rzeczy TV w sypialni i palenie w domu :D :D i narazie sie tego trzymam :D zdrowie lepsze :) mnie mdli caly czas ... M tez .. no pomysle nad tym alko ... jakis zestaw chyba on lubi wszystko ..... chyba hahaha Ciastek a mi ciagle mowia , ze mam nogi do samej ziemi :D a w kiecke wskakuje raz na 2 lata hahahaa albo rzadziej :P wiec co sie przejmujesz??? daj nogom pooddychac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 25, 2010 ja tez nie mam w sypialni tv chociaz kiedys mialam ale po remoncie od kilku lat nawet nie mysle o tym,zreszta nimam gdzie go postawic ...wielkie loze a maly pokoj(chyba ze powiesic mozna) pestka mamy jednak cos wspolnego bo u mnie przecie tez sie w domu nie pali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 25, 2010 heheh pestka, kiedy ja nie moge sie przemoc,zle sie sama czuje jak mam cos na nogach co nie siega dlugoscia az do kostek :D:D sluchajta wiec przeprowadzka albo w niedziele,albo najpozniej w sobote wielkanocna,niezle co bezboznica bede..........co ja zrobie jak na hydraulika czekamy,kurde nie ma czasu ciagleeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 25, 2010 ja sie nauczylam spac bez TV i obojetnie mi czy jest czy nie :D ciastek ja tez :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 25, 2010 aaa patrzcie :D http://www.facebook.com/photo.php?pid=5067217&op=1&o=all&view=all&subj=367509256738&aid=-1&oid=367509256738&id=187604476994 ihihihih ______________________________________________ hokus pokus stara qrwo... :D ______________________________________________ hokus pokus stara qrwo... :D ______________________________________________ hokus pokus stara qrwo... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 25, 2010 oooohohhooo a co to mi sie ze stopka porobilo?? hahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 26, 2010 oby szybko ten piatek minal bleeeeeeeeeee pepunia gdzie te foty cooooooooooooo??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 26, 2010 ciastek minie minie :D no widze przeprowadzka tuz tuz :D no wlasnie gdzie fotki ja tez tej krtki nadal nie dostalam hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 26, 2010 dzis mam urlop wczoraj tez mialam ale wczoraj latalam po urzedach roznych itp Ciastek wstydu nie masz :P:D:D:D ;) alez fajnie, a co tam nie przejmuj sie, ze przeprowadzka w sobote wielkanocna pomysl, ze wielkanoc w nowym mieszkanku :D ja tez bym juz chciala no ale niestety nas ogranicza kasa a raczej jej brak ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 26, 2010 Pestka fajne foto :) takie oczka mozna w photoshopie pieknie zrobic ja nie umiem ;) nie wychodzi mi tak jakbym chciala jak to mowi moja kumpela - ten blask dodaje oczkom zycia ;) musze kiedys isc do niej, moze pokaze jak to robi ;) ona robi sesje dzieciom, fajnie jej wychodzi na blogu mam linka do niej jakby ktos chcial poogladac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 26, 2010 oj dziewczyny lato idzie a Wy nog nie chcecie pokazywac :D ja tam jeszcze troche i wyciagam swoje kiecki ;) Pepe aaaa fajny ten obrazek ;) a co do kartki to nie dostalam tez do spamu zagladam prawie zawsze, bo lubia tam wpadac wiadomosci ktore spamem nie sa ;) ale kartki nie znalazlam :( no chyba, ze przeoczylam i usunelam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 26, 2010 jakby ktos chcial posluchac to melduje, ze jest nowa plyta "ania movie" ani dabrowskiej to sa covery piosenek filmowych bardzo fajna plyta! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 26, 2010 a nie zostala jakas jej plyta wycofana ze sprzedazy, miala jakas wade fabryczna-cos czytalam gdzie, ja lubie Dabrowska,teraz ni mam jak sciagnac jej plyty bo mi komp siadzie -ledwo zipie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 26, 2010 wiecie,niedlugo wyjazd a ja gola i wesola,nie mam kreacji,juz zaczynam sie stresowac normalnie,na razie brak czasu nawet zeby gdzies pojsc i poszukac ale wiem ze chce spodni tym razem ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 26, 2010 pudelko kiedy masz w planach pobyt w Bxl, zmienilo sie moze cos????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 26, 2010 Ciastek a nawet nie wiem, nie slyszalam nic o wadzie i nie stresuj sie, przyjdzie czas to znajdziesz cos odpowiedniego i fundusze sie znajda ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 26, 2010 ja tez slyszalam hehehee ze chyba za ciemna czy za jasna okladka? kurde czekaja mnie 2 dni wychodnego a zoladek mnie napierdziela, jak glupi . mam nadzieje ze sie nie zarzygam gdzies :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 26, 2010 hejka zaczelam czytac ale nie skonczylam ja mam tv w sypialni:D ale rzadko uzywane Ciastek, chyba nic sie nie zmienilo , bo mkm (moj kochany maz) nic nie gada ;) ale sie upewnie Francuzka jest rewelka na pytanie chcesz cieple mleko czy zimne , odpowiada : "tak" a na pytanie tost czy chleb co odpowiada? oczywiscie "tak" ale moja i tak nie jest tragiczna :D mozna czasami uslyszec np "OK" byle do niedzieli ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 26, 2010 wszystkim :) u mnie lato normalnie - pranie sie suszy na dworze,ptaszki spiewają,słonko grzeje Ciastek to Wielkanoc w nowym domku już!!super :D Przydałoby mi sie pobiegać po sklepach i jakiś ciuch na święta sobie kupić ;) Kartka do mnie też nie dotarła,nawet w spamie.........podejrzane to wszystko ;) Pudełko fajna to francuzka,przynajmniej problemow nie stwarza,na wszystko się zgadza! zabieram psy i aparat i idziemy w plener,może jakieś fajne fotku uda się trzasnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 27, 2010 no i mam prezent z glowy :) spytalam wprost co chce wiec powiedzial ze ktos tam cos kupuje wiekszego a potem reszta bedzie sie na to skladac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 27, 2010 u mnie dzis cieplo...super normalnie ale niestety bylam w szkole i jutro tez test mialam i zaliczylam go dobrze jutro znowu mam na rano i bede krocej spala bo przecie czas przestawiamy :O pestka to dobrze ze spytalas...bedziesz miala to z glowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach