hugolina 0 Napisano Luty 21, 2009 Ale sie znow objadlam:Pzachcialo mi sie scampii i bylismy w restauracji-a tam porcje ogromne sa Od jutra wracam do diety bo w takim tempie to sie w nic nie bede miescic ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 21, 2009 w końcu dziś ostatnia sobota karnawału!!! mam ser pleśniowy i wino!! znajdzie się i śledzik;) z krewetkami z surimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 21, 2009 Izunia hihi u nas sie od dzis dopiero karnawal zaczyna !:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 21, 2009 dzięki za sałatę :) na jutro będzie ;) jak karnawał się zaczyna to kiedy święta wielkanocne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 21, 2009 w kwietniu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 21, 2009 w Polsce w kwietniu...bo u nas już post się zaczął :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 21, 2009 u nas tez hehe ale chyba postu ni ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Luty 21, 2009 no jo kolo 13 kwietnia jest wielkanoc. Pestka ja ci zabije! mam same siniaki!!!!!!!!!!!!!!!!!! noz ubije jak ...piane!. ale w koncu sie wygadalam, wysmecilam, usmialam, najadlam, super :) i w koncu moglam pokazac swoje nowe ja, lzejsze o cale 7 kg:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Luty 21, 2009 ktora idzie z nami (Pestka i ja) w ktoras sobote potancowac? bez przydupnikow oczywiscie :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Luty 21, 2009 a pierdole, nie chceta gadac to nie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 21, 2009 no noooo Mindy zgubila swoje ( niby) kilosy buehehhhhe laska nebeska .. ta idziem potancowac do ... do jak to bylo??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 21, 2009 jakie siniaki jakie ..; wez bo zaraz mnie do sadu podadza ze cie pobilam czy co bueheheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 21, 2009 U nas swieta tak samo jak w pl wypadaja ! Pestka,Mindy ja z Wami chetnie pojde potupac:D ale przyjedzcie w moje rejony hihi bo do Was mam daleko ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 21, 2009 pewnie jakies fotki probilyscie-wiec poprosze jedno by zobaczyc Mindy 7 kg lzejsza:) ide potupac na disco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 21, 2009 yyyyyy heheh nie nie robilysmy zadnych fot .. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 21, 2009 :) Mindy zajefajnie tyle zrzucic! gratuluje silnej woli :D dobraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanoc pol dnia spalam to ciekawe co teraz bede robic :P heh przed chwila sie obudzilam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 21, 2009 aaaaaaaaaaaaa hehe zrobilam mufiny czasnkowo serowe pyszne wyszly :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 21, 2009 Izunia zmykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 22, 2009 my obejrzelismy dwie pierwsze czesci " Underworld" i powiem Wam ze nawet nawet, pierwsza czesc (z 2003) gdzies juz widzialam bo mi sie aktoreczka i I polowa filmu kojarzyla, druga czesc jest lepsza niz pierwsza,szybsza akcja i wogole,teraz czas na trzecia z tego roku :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 22, 2009 kobity a gdzie nasza eternity, moze ja bolesci zmogly na amen...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 22, 2009 tez wlasnie myslalam o Eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 22, 2009 eternity pewnie pograzyla sie w pracy ... eternity WRACAAAJJJJJJJJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Luty 22, 2009 no i kuzwa deszcz pada :( no nie, fot zadnych nie bylo, bo to bylo \"spotkanie robocze\" hahaha. ETERNITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moze ona juz kartki na wielkanoc produkuje hahaha. pokaz sie chociaz ze zyjesz no! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 22, 2009 oooo odezwala sie ta,co czesto sie udziela :p a to Wy macie jakies spotkania robocze...a nie wiedzialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 22, 2009 Eternity ostatnio na blogu napisala, ze zrobila sobie prezent i pewnie teraz bawi sie tym prezentem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 22, 2009 ja tez ide zaraz do swoich zabawek :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Luty 22, 2009 Ciastek chcesz w leb! pewnie ze sie udzielam!, jak moge no! a ja dopiero smsowalam do Pestkow jak bylam w drodze hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 22, 2009 eheheeh Ciastek cos taka wyniosla .. pakuj dupaka i przyjezdzaaaajjjjj :P na spotkanie robocze , bueeeheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach