hugolina 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 uu to i do mnie dojdzie:O a ja chce jeszcze na karuzele isc ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 juz pada:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 Martoszka rzuć przepisem ! Ciastek a odwal się :P to nie ja !!!! sama pewnie jakie tańce odstawiłaś i nawet nie wiedziałaś że to przywołujące a niewinnej istotki się czepiasz :P pomysła nie mam, dla mnie to też ciężka sprawa dobrać tak żeby się podobało a sama wiesz Hugo co już mała ma a co by jeszcze chciała jak nie wymyślisz to weź ją na zakupy i sama wybierze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 dzieki , kciuki sie przydadza :) normalnie jakas dziwna jestem , n ic a nic sie nie przejmuje ahhaa , a inne laski z klasy boszzzz przezywaja , bole zoladka maja , srake ahhahhaha .. a ja tam olewatora mam .. tylko bedzie szkoda sie z Krisem rozstawac :O jeszcze jak jakas menda przyjdzie to juz calkiem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 minely 3 dni , Dawidek prawie wola pipi :D tupie nogami i wrzeszczy , to oznacza ze chce na nocnik . n i juz z niego nie ucieka , a nawet sobie ksiazki oglada na nim :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 Pestka lepiej miec olewatory niz stresa ! dasz rade a widzisz ze Dawidek sie nauczy hihi super ! pada a ja musze po mala jechac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 ide popiele z lekka ogrodek i sie poopalam obejrzalam polski ten film:\"Idealny facet dla mojej dziewczyny\" i powiem ze nak na film PL ostatnich czasow to niezly hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 o proszę,jakie wieści!! to do lutego to ty zapomnisz co to pampersy są jak Dawid taki zdolny :) Martoszka ja to na zmianę-truskawki,czereśnie i szparagi,bo już się kończą i też trzymam kciuki!!!! podobało mi się.....i tylko szkoda się z Krisem rozstawać.....;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 u mnie zaś na rynku to grasowali indiańcy!!!! Jarmark Świętojański trwa i i w dwóch róznych częściach Starego Rynku stoją poprzebierani w pióra indiańce,tańczą,śpiewają i.....swoje płyty sprzedają od razu mówię,że nie wiem co to za gatunek indiańców :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 suuuuuuuuper ! gratulacje dla Dawidka ! i racja , lepsza olewka bo stres czasami zablokuje będzie good :) to chiba zapuszczę zasysacza jak dobry ten film ;) Izunia hihi a co za różnica - Indianin to Indianin ;):D Martoszka nałap mi tego słonka od razu bo u mnie coś cienko- tyle że już nie leje i nie grzmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 aaaaaaaa zapomniałabym moje dziecko opowiadało jak to ze stawu/bajora lub innej kałuży wyłowili pijawkę i jakiegoś robala z duuuuuużą ilością nóg i czułkami wróciła ze znaczkiem na sweterku "nature detective" ;) i w sumie muszę od niej więcej wyciągnąć bo skończyła opowiadać na czas szamania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 aa mialam rzucic przepisa na ciasto czekoladowe z kasza manna: 1litr mleka 1 margaryna 1szklanka cukru to ugotowac,dodac do tego szklanke kaszy mannej,kakao i gotowac 10 min. blache lub tortownice wylozyc herbatnikami i nalozyc mase-pokryc herbatnikami (potrzeba ok.4-5 paczek herbatnikow) zrobic polewe czekoladowa i posypacnastepnie posypka lubwiorkami kokosowymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 aaaaaaaaaaa to tego piec nie trza, dobry przepis dla mnie,chyba wyprobuje :p tez zassalam ten polski film a i jeszcze Konia Trojanskiego wrzucilam bo ogladalam urywki i mi sie spodobal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 jezdem jakos sie napisalo .. nie wiem czy dobrze czy n ie aale co tam hahahahaah :D w srode ustny :D a za tydzien imprezaaa ahihihi klasowa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 kufffa no, na tvp1 idzie fajny thiller a ten mi tu Monka na tvn oglada wrrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 Pestka na bank zdalas a potem w nagrode imprezka bedzie:D hihih Ciastek chyba musisz kupic nowy telewizor;) Eternity no to gratulacje dla malego detektywa:) Martoszka musze zapisac przepis moze wyprobuje:) Izunia kupilas jakas plyte od indiancow?hihi Bylam znow na karuzeli hihi tak sie nakrecilam ze mi potem nie dobrze bylo,a na koniec objadlam sie frytami-jakos stamtad najlepiej smakuja hihi i smoultebollen oczywiscie:D od jutra sie bede odchudzac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 :) Martoszka trzymam kciuki Pestka za twoje wyniki tez :) wiecie co Wam powiem do 1 ogladalam film a o 2 obudzil mi S bo chcial na dwor no wiec wyszlam z nim o 5:40 obudzil mnie 2 raz wiec sie nie wyspalam dzis poza tym na dworze mam pozna jesien cala noc padalo i teraz tez pada jest szaro i ponuro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 a wkurwiacz byl wczoraj ale byl spokojny i jest szansa ze wiecej sie nie zobaczymy w koncu osiol zrozumial gdzie powinien zlozyc swoje zale i pretensje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 euforka no to piateczka , ja tez nie wyspana :O stary mi kaszlal cala noc , Dawid sie budzil jesoooooo .. jo dzis kciuki za Martoszke trzymamy mooocccnoooooooooooooo!!!!!!!!!! wczoraj Kris na lekcji znow foty strzelal b uehehehehehe ten to ma ubaw iiiiii moze jak sie mocno uprzemy to bedzie nas uczyl i w drugiej klasie :D wczoraj nawet podpowiadal nam z lekka hahah :D i probowal zatrzymac nas jak najdluzej .. wmawial ze trzeba pisac calymi zdaniami , a mi wychodzac kazal jeszcze kwiatka narysowac na dole na kartce huhihhihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 ps . hahaha no i dobrze osiol niech spinkala dalekooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 trzymamy trzymamy te kciuki :) ja tez musialabym isc do lekarza chyba dermatologa mam trzy pieprzyki takie sredniej wielkosci w roznych miejscach i czasami mnie bola czuje takie jakby klucie ale na sama mysl o przychodni dostaje nerwa :) Ciastek masz zielone Pestka no to jak bedziesz miala foty to czekam :) ten Kris Cie podrywa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 :) Ciastek Pestka pewnie sie Wamlezka zakreci w oku-ja tak mialam w 1 klasie Czekam na fotki a dla Was kawa na obudzenie:D I_Io I_Io I_Io I_Io Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 wszystkim:) ktoś mi ukradł słońce!!!!! do tego co jakis czas z lekka pada deszcz moje psy rano ze spaceru wróciły w takim stanie jak ten afgan z reklamy Tafta,śmiałam się ,że mój sprawdzał czy na jedwab są robione ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 Ciastek masz zielone Martoszka trzymam kciuki!!! Hugolina dzięki za kawę,przyda się bardzo!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 :) Ciastek mocno trzymam kciuki !!! Euforka i dobrze że palantunio się wreszcie odczepi i że nie zrobił show wczoraj Pestka lecznicze dla małża niech Was kaszlem nie budzi iiiiiiiiii co to ja jeszcze ? ... muszę doczytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 przepis na ciasto już sobie skopiowałam trzeba będzie spróbować Pestka czekam na foty ;) i Euforka ma rację - Kris Cię podrywa :P Ciastek nie lubisz Monka ? ja też ostatnio na Hallmarku we wtorki oglądam :D a co do niewyspania - łażę spać o normalnej porze ale rano masakra , budzik dzwoni o 7mej a jak zejdę z łóżka o 7:30 to jest sukces a w nocy śpię jak zabita bo lekko się zdziwiłam jak mi T mówi że w nocy spać nie może i wstaje bo mu za gorąco(okno to ja już nie pamiętam kiedy w sypialni było zamknięte), ja nic nie słyszę, nawet nie słyszałam jak jemu budzik drynda a zawsze się budziłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 ooooooo tam wyżej to kciuki za Martoszkę oczywiście , nie wiem pacziemu mi zjadło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 hahahah nie on mnie nie podrywa buehehe dla kazdego jest mily .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 Martoszka ja tez mocno kciuki trzymam !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach