Izunia 30 0 Napisano Listopad 27, 2009 Pestka ta stopka to do kogoś ulubionego personalnie? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 27, 2009 hokus pokus, czary mary :p pestka kwoko,na jakiej grzedzie sie schowalas hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 27, 2009 ja też chcę do tej tuby pieniadze włożyć dla młodych no my tu o oszczędzaniu ciągle,a mnie sie tuby zachciało......trudno się mówi - jakos przeżyję ta masakryczna cene (albo sie zapożyczę;) ) i kupię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 27, 2009 nie no masakryczna nie jest ale w porownaniu z innymi kartkami dla nowozencow roznica jest, my placilismy bodajze ok 40zl ,cos takiego oj tam Izunia kupisz pare razy maslo z przeceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 27, 2009 ciastek potrzebuje tytuly filmow do kalambury .. dawac mi dawac takie ktore latwo pokazac i znajome :P niekoniecznie polskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 27, 2009 Sami swoi - pokazać Kargul podejdź no do płota :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 27, 2009 4 pancerni i pies Kargul i Pawlak Jak rozpetalem II wojne Pila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 27, 2009 stopke ciastek slepaku zmienilam dos wczesniej temu :P a to powiedzenie jest stare jak swiat z dowcipu :D ale uwielbiam je bo pasi mi do roznych osob :D a to chodzi nie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 27, 2009 te mam dawac dalej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 27, 2009 Kogel Mogel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 27, 2009 Ciastek żartowałam z tą masakryczną ceną,wiadomo że za cos ładnego i orginalnego trzeba wiecej zapłacić a propo rozrywek domowych,widziałam w galerii ciekawa wersję DARTa :) zamiast punktów na tarczy są cześci garderoby ponetnej panieny....w co trafisz rzutka to sciagasz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 27, 2009 Pomyslowy Dobromir - ten co mu pileczka skakala na glowie jak cos wymyslil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 27, 2009 to nie jest proste , co niy mam czyimis jajami beltac?? /D :D :D dawac cos jeszczeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 27, 2009 "Krzyk" Maska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 27, 2009 no jak Ci to sprawi przyjemnosc to czemu nie no gadasz jak reka pokazesz ze mieszasz jajka to nikt nie zgadnie,przesadzasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 27, 2009 a Seksmisja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 27, 2009 uu ajki tu ruch:D idu czytac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 27, 2009 mam sexmisje no wez krzyk hahah bez wydaania dziekow ma byc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 27, 2009 no "Krzyk" mozna pokazac nie marudz "Tytanica" jakos mozna tez pokazac skombinuj tablice ze mozna cos dorysowac tez jako pomoc lub jakies losowanie np pomoc drugiej osoby,co 2 glowy to nie jedna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 27, 2009 ok zapisalam .. mata jeszcze cos????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 27, 2009 Niewidoczna jestem? W center parcs przeceniaja rzeczy ktore maja ostatni dzien terminu waznosci-np salatki,miesa i o dziwo ludzie to kupuja !!!! Ja tam nawet maki przeterminowanej nie bede uzywac:O Maslo to mi starcza chyba jedno na miesiac hihi bo malo chleba jemy-gdybym miala kupic 5 kostek bo taniej-to na bank by sie przeterminowane hahaha zreszta na jedzeniu oszczedzac w zyciu nie bede ! Tchibo nie znam-nigdy przez neta nie kupowalam-bo ja musze pomacac i przymierzyc-inaczej nie kupie:P Wole miec pare porzadnych ciuchow niz 1000 gownianych-bo liczy sie jakosc a nie ilosc ! Wy juz o swietach piszecie ! Ja bede miala sztuczna choinke-u mnie w domu jest za cieplo-poza tym niewiem co by z prawdziwej zostalo jakby sie nia kot zainteresuje hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 27, 2009 Kogel-mogel:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 27, 2009 Jak rozpetalem druga wojne swiatowa Nie mubie poniedzialkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 27, 2009 hugo helloł ;-) sluchajta no musze isc bo mala spac nie moze beze mnie noooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 27, 2009 Moja jeszcze nie spi -oglada Na dobre i na zle hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 27, 2009 hugo toc juz to napisane :p pestka moze Wirujacy Seks hehehehe,albo Duch,albo ten film z Patrickiem Swayze jak on sie nazywal ten o tancu??? dobra ide bo mi nie zasnie,a jutro bieda ze wstaniem bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 27, 2009 Hugo widac widac :P chyba poszlas czytac :) ciastek a co to mala dzidzia ze spac bez ciebie nie moze? :P mam juz te tytuly :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 27, 2009 Moja juz w lozku:D Pestka a Vabank? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 27, 2009 llllooooooooooo matko! dobrze sie czujeta? :D ide czytac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 27, 2009 Euforka hehe ja tez czytalam Pestka-a film" Mis" a moze seriale?typu Alternatywy 4 albo Zmiennicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach