eternity1302 0 Napisano Listopad 7, 2007 se stukne jeszcze raz :D kawa zaczyna dzialac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 7, 2007 ojojojojoj ale sie rozpizgalo !!! :o mam nadzieje ze jakich chmur nie przywieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 7, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 7, 2007 Lena masz od dealerki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 7, 2007 a ja muszę dziś na szczepienie z psem....a pogoda taka bardziej buuuuuu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 7, 2007 no i troszke musze posypac za nieobecnosc ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 7, 2007 Izunia Dea Izunia poslalam troche slonca :) moze sie poprawi zanim bedziesz musiala wyjsc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 7, 2007 Eternity to słonko się chyba gdzieś po drodze zagubiło!!:O Jakoś ciemnawo się zrobiło na dworze.....zastanawiam się nawet czy lampy nie zapalić.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 7, 2007 Dea ale sypnęłaś ziołem!!!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 7, 2007 Izunia tak na zapas ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 7, 2007 kto zakosil po drodze slonko dla Izuni??????? przyznawac sie i oddawac !!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 7, 2007 u mnie swieci nadal ladnie wiec mam sie jeszcze czym podzielic wystarczy ladnie poprosic i ja posle ! a do Ciebie Izunia posylam jeszcze raz :) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 7, 2007 Eternity mailem doszły słonka od ciebie!!dzięki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 7, 2007 to dobrze :) u mnie cos sie szarawo robi ale widze ze zaraz przejdzie :) nie na dlugo bo i tak zaraz slonce zachodzic bedzie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 7, 2007 \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ i tu tez stawiam za przegapiony przed chwila 10500 post pijemy i jaramy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 7, 2007 uuuuuuups ziolo mi wcielo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 7, 2007 i nabije jeszcze raz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 7, 2007 i jeszcze ! a co mi tam ! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 7, 2007 no to moze jeszcze ze dwa dla rownego rachunku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 7, 2007 nooo to teraz juz jest rowny rachunek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 7, 2007 dzieki :) Lena po cos tyle chodzila? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 7, 2007 Eternity masz i ode mnie! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 7, 2007 Izunia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 7, 2007 bosche jak ciemno!!!!! chce do lata!!!!! eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 7, 2007 ide spac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 7, 2007 ciemno.....zimno......i do lata daleko :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 7, 2007 a u mnie tylko ciemno :P czapki jeszcze nie musze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 7, 2007 Eternity lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 7, 2007 czapki ja tez nie musze:Pzreszta nigdy nie nosze:Pale lato tyz chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 7, 2007 eeee no lato to ofcourse ze przydaloby sie :) a czapki tez raczej nie nosze chybaze mocno mi przypizga albo w PL nosilam jak bylo mrozno i sypalo sniegiem :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach