Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

Eternity to słonko się chyba gdzieś po drodze zagubiło!!:O Jakoś ciemnawo się zrobiło na dworze.....zastanawiam się nawet czy lampy nie zapalić....

u mnie swieci nadal ladnie wiec mam sie jeszcze czym podzielic wystarczy ladnie poprosic i ja posle ! a do Ciebie Izunia posylam jeszcze raz :) ;)

to dobrze :) u mnie cos sie szarawo robi ale widze ze zaraz przejdzie :) nie na dlugo bo i tak zaraz slonce zachodzic bedzie :o

\\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ \\_/ i tu tez stawiam za przegapiony przed chwila 10500 post pijemy i jaramy

eeee no lato to ofcourse ze przydaloby sie :) a czapki tez raczej nie nosze chybaze mocno mi przypizga albo w PL nosilam jak bylo mrozno i sypalo sniegiem :o