hugolina 0 Napisano Listopad 11, 2007 ja tez lubie czerwony kolor:Dmam nawet spodnie czerwone-takie na kant hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 11, 2007 nie kupilam tego czerwonego tak sobie go jeszcze dokladniej poogladalam i sie rozmyslilam :P jutro \'zapoluje\' na czarny , welniany krotki plaszczyk w stylu militarnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 11, 2007 szukalam innych czerwonych ale juz nie znalazlam zadnego fajnego :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 11, 2007 dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 12, 2007 dawno mnie tu nie było......:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 12, 2007 luknęłam komu to ziele się nalezy...... oczywiście Lenie!!!! masz!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 hej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 no za ostatnich kilka stronek to Lenie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 brrr zimno dzis :o +1 tylko :( ale sloneczko jest to moze ogrzeje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 trzeba kawe trzasnac i juz bedzie ciut lepiej :) ogrzewanie tez hula :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 12, 2007 narzekałam jak mi ocieplali budynek,ale chyba chłopaki dobrą robotę odwalili,bo tylko 2 grzejniki włączone (z 5) a w domu gorąco i chodzę w krótkim rękawku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 a u mnie sie za bardzo nagrzac nie chce :o blisko grzejnika mam cieplo a teraz siedze akurat dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 12, 2007 Eternity to albo musisz usiąść bliżej grzejnika,albo łyknąć coś na rozgrzewkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 lykom kawe :) meza se musze blizej przyciagnac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 12, 2007 a przyciągaj......i niech rozgrzewa!! ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 tiaaaaaa przy kompie trzeba podlubac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 no to bezkonkurencyjnie sie nalezy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 ja na plaszcza bede polowac okolo 20:15 albo na drugi o 22:30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 znalazlam tez fajny plaszczyk dla corci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 12, 2007 Lena Powinnaś być wczoraj u mnie na wystawie psów! Był cały pawilon handlowy,obkupilabyś się z każdym drobiazgiem dla psiaka....od obróżek,kokardek,spinek,ubranek,posłań po karmęi kosmetyki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 12, 2007 a były jeszcze pierdoły typu figurki różnych ras, zawieszki do kluczy,portrety,kalendarze itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2007 bylam na zakupach-wrocilam bogatsza o jedna koszule:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2007 podbijam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 Hugolina :) no to super ze bogatsza w koszule portfel za to ciut biedniejszy ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2007 no lzejszy hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2007 ale od dawna szukalam czarnej koszuli-i jakos natrafic nie moglam:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 12, 2007 ale mi ryknela reklama z knorra:Paz podskoczylam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 hahahha i dobrze , co sie bedzie meczyc ? jeszcze by sie przedzwignal ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 12, 2007 ja podskakiwalam ostatnio na kwiczenie swini z reklamy jakies sieci kom(nie pamietam jakiej) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach