Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

wkleje Wam tez :) zapomnialam sie Wam pochwalic ostatnio sprawdzonym sposobem na czyszczenie stopy zelazka jak prasowalam to nie zauwazylam ze mam ustawione na wyzsza temperature niz zawsze zostawiam no i dotknelam spodni (na szczescie szare szkolne i nic na nich nie widac) i lekko \"zlapalo\" zaraz pobuszowalam po necie w poszukiwaniu sposobu i znalazlam jak jest mocniej zalapane to mozna najpierw przetrzec szmatka nasaczona octem (ja nie musialam) , najpierw nagrzewa sie zelazko na najwyzsza temperature , przeciera sie ta szmatka jak trzeba , bierze sie deseczke drewniana z kuchni i przykrywa kartka papieru do drukarki (ewentualnie z bloku ) , wysypuje sie na kartke warstwe soli kuchennej i prasuje sie po tej soli tak dlugo az zabrudzenie zejdzie nie ma sladow zarysowan i zelazko czysciutkie! ALE UWAGA !!!!!!!! SPOSOB NIE NADAJE SIE DO ZELAZEK ZE STOPA TEFLONOWA!!!!!!

Lena bo ja wczesniej nie wiedzialam !!!! sama na potrzebe chwili znalazlam sposoba bo mi lapnelo moje nowiutkie jeszcze sliczne zelazko ;):D

:D dopiero co z zakupów wróciłam.....wszędzie więcej ludu niż narodu!! udanej soboty wszystkim!!:)

szkoda ze o tym czyszczeniu zelazka wczesniej nie wiedzialam hihi-teraz juz tez mam nowe:)ale to stare to wyczyscilam prasujac szwy w jeansach

u mnie dzis wybory miss belgii:D Ja dzis pierwszy raz w zyciu pieklam biszkopta i mi wyszedl:D

ja tez zaluje ze nie wiedzialam wczesniej o zelazku ale moje stare zdechlo ze starosci :P teraz mam nowe to bede pilnowala;)

chociaz w sumie poprzednie mialam ze stopa teflonowa wiec i tak sposob czyszczenia nie nadawal sie :o teraz mam ze zwykla stopka to sobie moge poczyscic :)

Gość w51 bezlog
Witam :) Poszukujemy sympatycznych rozmówców, którzy umieją i chcą napisać więcej niż trzy zdania na naszym forum : www.swiatowid.fora.pl Pozdrawiamy, zapraszamy do rejestracji i klawiatury:):):)

cisza jakas od samego poniedzialku?????? Pije wlasnie druga kawusie:) juz dwa prania zrobilam

zbieram sie do sprzatania pokoju malej-musze wykorzystac ze jej niema w domu hihi i nie widzi co wyrzucam:P

u mnie szron za oknem i do tego wiatr:O wnocy jest na minusie brrr ja chce juz wiosne😭

🖐️ u mnie wieczorem i zrana bielusienko od szronu bylo teraz widze ze jest juz szaro juz sama nie wiem co lepsze -szarosc czy zimnica :o

od moich lasek smieci juz ostatnio wylecialy jak sprzatalysmy wiec na razie moge odpuscic a wczoraj jeszcze zrobilismy im male przemeblowanie to jeszcze sie ogarnelo troszeczke musze im tylko okno umyc (zreszta jak w calym domu :P) i koniec

przez to zimno wlasnie odwlekalam do tej pory mycie moich okien :o ale jak sie nie ociepli do soboty choc troche to bede musiala olac to ze jest zimno i umyc tak czy siak :o