eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2008 no a czyja jak nie Twoja :P masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2008 ja tam sie czuje jakby byla sobota :D i dobrze od poniedzialku zas maszerowanie do szkoly ale z drugiej strony - 6 godzin \'spokoju\' ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 5, 2008 wpadlam ponabijac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 5, 2008 Eternity za poprzednia Lenka za biezaca [kwiat[ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 5, 2008 oj lewe zielsko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 5, 2008 no to ostatni raz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 5, 2008 dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2008 to ja sobie tez pukne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 5, 2008 i jeszcze jeden na dobranoc kolorowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 6, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 6, 2008 a gdzie moj post? nie widac go :D to bylo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 6, 2008 znowu czary mary :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2008 Euforka juz widac :) ja tyz macham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2008 a jak nabijac to nabiajac to jeszcze jeden :) milej niedzieli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2008 Lena :) dzizas ale wyszlo - jakies nabiajac :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2008 bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2008 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2008 ja tez :D podbijam :) bo nie na dworze i snigu tez nie mam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2008 chociaz podobno w nocy przymrozilo z lekka bo maz mowi ze rano samochody biale byly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2008 no ja tez bez sniegowa:Ddzis nawet slonko za oknem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2008 laphihi za podlozenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2008 za to ziolem trzeba Ci sypnac :D masz zamiast sniegu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2008 mialam choinke dzis rozebrac troche ciasnawo mi juz z nia bo musialam troche przestawic w salonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2008 ale chyba zostawie juz do jutra laski pojda do szkoly to sobie na spokojnie rozmontuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2008 ja za sniegiem nie przepadam:Pale tozawsze radocha dla dzieci:) jak ma byc snieg-niech bedzie go duzo ze az skrzypi pod nogami:D A jak ma byc ciapa:Oto lepiej zeby nic nie bylo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2008 ja tez mialam male przemeblowanie:Pbo kupilam duza choinke i szukalam miejsca gdzie ja postawic hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2008 ja twierdze tak samo ze sniegiem z dwojga zlego niech bedzie duzo i bialego zamiast ciapy ale i tak najlepiej jak go nie ma :p przeciez pozniej i tak musi stopniec :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2008 ech od jutra sie zacznieporanne wstawanie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2008 ja choinke mialam z zeszlego roku ale niestety kwiatek mi podrosl ktory stoi zwykle w tym miejscu gdzie choinka i nie mialam go gdzie upchnac w tym roku to go przesadzilismy! - bo to juka i miala dwa pienki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach