eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2008 hiehiehih nooooo powinno byc refundowane :D jak wieczorkiem sobie popijam to raczej jedna lampke ale jak juz w towarzystwie , przy kartach przez kilka godzin to jedna za malo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 u mnie najczęściej na wieczór do filmu wychodzi jedna butelka na dwie osoby.....a że kieliszki mam duże ;) więc wychodzi po 2 kieliszki na głowę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 4, 2008 u mnie jeszcze lepiej - jak sie otworzy butelke to trza ja skonczyc a ze moj wina nie pije ... :o ale watrobe mam zdrowa, sprawdzalam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 Dea to musisz sobie kupić ogromne kieliszki....też będziesz piła tylko 2 wtedy ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2008 hehehhe ja tez mam wino tylko dla siebie a mialam na oku taki ladny kieliszek ze wychodzilby mi tylko jeden dziennie ale butelka pusta ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 widzę,że tu same wielbicielki dużych kieliszków!!! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 4, 2008 ja tam lubie duuuuuuuuuuuuzeeeeeeeeeeee kieliszki :D Dea a K to moj K - jeszcze nie maz :D wyslalam tez do Ciebie linki z fotkami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2008 dla mnie to taki jak nie raz stoja w barach na fortepiana ch (w filmach widzialam) na napiwki by sie przydal ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2008 a z drugiej strony wielkosc jak wielkosc byle pelny ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 4, 2008 otoz to i jeszcze zapelniony czyms dobrym!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 4, 2008 eternity, napiwki za co zbierasz? ;) :p ano duze kieliszki tak, ale z takich ciezko sie pije. Ja mam takie co cztery na butelke starcza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 tylko z takimi dużymi kieliszkami jest jeden problem....trzeba je delikatnie ręcznie myć ....do zmywary się nie nadają :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 4, 2008 euforka, to kochanek czy jego inicjal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 ale mi smaka narobiłyście.....chyba dziś trzeba będzie coś dobrego na wieczór kupić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 Dea hahahahahaha i jedno i drugie!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2008 hahahha napiwki tez sie przydadza ;) chodzilo mi o to ze na wino przydalby sie taki duzy jak w filmach stoja na fortepianach na napiwki dla grajacego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 4, 2008 hehe Dea tak jak mowi Iza K to jedno i drugie :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 4, 2008 no to ja tez takiego chce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2008 kurde kieliszek mi w glowie ale wino wyszlo! trzeba zakupy zrobic jakis wermut mi sie ostal ino :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 4, 2008 ja po sylwku mam barek pelniejszy niz przed :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 a u mnie coś pustki są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 4, 2008 euforka, co ty, suchego Sylwka mialas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2008 hahhaha pewnie nakupila za duzo i sie ostalo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 4, 2008 oczy wieksze od zoladka..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 4, 2008 no i znowu mi wyszlo.... tylko cos z tym podkladaniem sie teraz szfankuje :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 Dea łap! Moja przyjaciółka mówi na coś takiego pierdzące oczy!!!!! Oczy by jadły,a brzuch już nie może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2008 Dea hahahah pierdzace oczy :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 nie muszę chyba dodawać,że od pierwszego kopa powiedzenie zostało przyjęte do slangu rodziny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 4, 2008 no bo sie sperdze.... pierdzace oczy :D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 4, 2008 hehe Dea suchy to on nie byl ale byl wynalazkowy z kazdego po trochu i sie zostalo :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach