eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 i tu tez poczestuje :) sama wypiekalam ;) http://www.bakerboy.com/images/Photos/Large/donuts.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Eternity mniam:)ale smaka narobilas hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 ucieklam bo musialam do sklepu leciec i obiad dla malej zrobic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 u mnie to zaraz chyba drzwi z futryna wyleca:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 kurcze zapomnialam ze musze pranie wywiesic:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 to ja zmykam hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Hugolina u mnie duja mocno w okna az sie rolety poruszaja :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 zastukam sobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 to ja pukne hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 lo! hukania to tu jeszcze chyba nie bylo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 to moze ja teraz zastukuniam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 zapukuniam hihi ale wieje i jeszcze do tego leje buuuu:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 kukuniam hahaha kuku kuku:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 hahahahahaha :D napitaluniam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 pije gorace kakao:)ale pizga strasznie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 31, 2008 a u mnie jeszcze pizga :o a przy okazji kakao -gotujecie moze mleko w mikrofali? ja mam zawsze problem na jak dlugo nastawic a w instr nie ma o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 ja wlasnie w mikrofali robie-wychodzi mi nie cale 2min ale musze czaic bo juz mi nie raz ucieklo hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 korwa mala ma temp prawie 40 stopni:(:(:( Nic jej nie bylo i raptem zaczela sie telepac -mierze jej temp a tu tyle:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 boze niewiem conic ja nie bolalo nagle zaczela miec dreszcze i taka temp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 dalam jej panadol i zrobilam oklady na glowe-zasnela ale z wyjazdu do pl to juz nici:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 miesiac temu byla chora:Oi teraz jakkolejne ferie znowu:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Smiley lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Lena mimo wszystko co myslisz to dziekuje Cala sie czese sama-chyba z nerwow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 A bylas z malym wtedy u lekarza? Moja byla doleczona brala ponad 10dni antybiotyk i przez miesiac nic jej nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 nawet dzisiaj w dzien bylo ok dopiero kolo 21 jakas zaczela byc niewyrazna:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 ok dzieki jeszcze raz-ide robic oklady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 no wlasnie chyba spanikowalam:O na moja zawsze dziala panadol-dostala pol godz temu a teraz lezy zawinieta w recznikach:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 jeszcze raz wielkie dziekija sama czerwona jak burak:Ochyba z nerwow:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 31, 2008 zmienilamwlasnie-i sie az poryczalam:( najgorzej jest jak dziecko choruje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach