hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 dzieki za ziele:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 wlasnie odbebnilam prasowanie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 troszku sobie ponabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 28, 2008 a moje prasowanie jeszcze na mnie czeka :o ale to juz sobie pozniej zrobie jak bede Ally ogladac rozstawie deche przed tv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 28, 2008 Smiley a tu jestes tez slepa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 dlategonie lubie poniedzialkow:Obo zawsze mam gore prasowania:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 a co znow slepota na kafe? jajeszcze widze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 28, 2008 Smiley ma slepote ja tez jeszcze widze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 hihi nigdy nie wiadomo kiedy nas dopadnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 28, 2008 ja też JESZCZE widzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 kurcze widzialam na poloni ze podobno od piatku w pl zima wraca:O a ja w piatek wyjezdzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 i ja nie chce by mnie tam zima dopadla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 Izunia ja tez Cie widze:D i Eternity tyz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 poparzylam sobie palca:Oi mam teraz babla:Pnajgorzej bedzie jak peknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 albo wszystki euciekly albo ja innych postow nie widze:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 28, 2008 to trza patrzeć gdzie się palca pcha!!!! :P żartuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 trzaskam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 28, 2008 ziewam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 hihi no wlasnie nie patrzylam:Pchyba ta slepota z kafe mi sie udzielila;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 Izunia to zapal na obudzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 28, 2008 albo się zaziewam na śmierć albo muszę jeszcze jedną kawę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 ja dzis tez cos sie obudzic nie moge:O aha wiem to sie nazywa poniedzialkowy len hihi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 \\_/wirtualna kawka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 28, 2008 dzięki za zioło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 28, 2008 c\\_/ - kawa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 niby dzisiaj u mnie cieplo-ale szaro jakos:Oech ta pogoda:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 28, 2008 hihi chyba musimy dzis duzo tych kaw wypic:Dalbo kawe z wkladka;) \\_/\\_/\\_/\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 28, 2008 idę po normalną....ta wirtualna coś słabo na mnie działa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach