eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2008 i Tobie tez udanego wieczorka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 6, 2008 Lena dasz rade !!!:) Milego ogladania:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 6, 2008 Lenka :) wszedzie Ci ziolko zostawiam :D ja tez ide spac dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2008 a ja jeszcze sobie stukne raz albo dwa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2008 no to raz :D pierwsza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2008 i dwa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2008 i dobranoc kolorowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 7, 2008 jak juz wszedzie zapalam to i tu zapale czesc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 7, 2008 slonko mam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 7, 2008 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 7, 2008 hej rzeczywiscie dawno mnie nie bylo ale musialam udowodnic mezowi ze nie jestem uzalezniona :) udalo sie, nawet jakis czas wogole mnie tutaj nie ciagnelo ale od wtorku jestem chora :-( no i tak sobie siedze, wciagnelam sie w topic o duchu. osoby tam piszace zadziwiaja mnie wiedza ale ciesze sie ze tam zajrzalam bo ja tez kiedys mialam przezycia kurcze, nawet nie chce myslec co mi zrobia w pracy za nieobecnosc. juz w zeszlym roku menedzerka krecila nosem ze bylam chora 15 dni, a 13 lutego mialam miec spotkanie-przeglad poprawy mojej obecnosci w pracy za ostatni kwartal. tak sie staralam a tu klops :( moga mi wlepic nagane za chorowanie? za kazdym razem chodze do lekarza i nie sciemniam ( no moze raz) i zawsze dostaje Paracetamol :( nie moja wina ze nie potrafia mnie wyleczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2008 u mnie slonka niet ale nie jest zle - nie pada przynajmniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2008 The best zdrowiej :) nie wiem czy moga wlepic nagane za chorobowe nie pracuje a moj maz rzadko choruje tak zeby do lekarza isc (tym bardziej jak sie wie ze i tak dostanie sie tylko paracetamol :o ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2008 no ale jak chodzisz do lekarza to bierzesz jakies zwolnienie? jak nie to maja zapisane ze bylas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 7, 2008 no jak daja mi tylko paracetamol to nie traktuja tego powaznie. poza tym tylko w okreslonych przypadkach daja zwolnienie. ale wizyty maja zapisane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 7, 2008 mysle ze to zalezy od lekarza. np moj maz wczoraj dostal zwolnienie na tydzien a nie wyglada na bardziej chorego niz ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 7, 2008 najlepsze jest to ze mnie wyrejestrowali bez mojej wiedzy na podstawie korespondencji ktora podobno nie dotarla. ciekawe jakim cudem jak korespondencja u mnie jest wrzucana przez dziurke w drzwiach. no przeciez drzwi nie mogly odmowic przyjecia. pewnie trafilo na leniwego listonosza :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2008 heh no to ciekawe ale balagan maja ja pare razy dostarczalam karty szczepien dzieci (zeby nie bylo - olowkiem im napisalam po angielsku na tych kartach zeby wiedzieli) ostatnim razem osobiscie i przypomnialam ze to juz ktorys raz z kolei i zeby sobie przypilnowali :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2008 sie doszkole na Was zanim do pracy pojde czy mam chorowac czy nie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 7, 2008 The best zdrowka zyczeSmiley Tobie tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2008 stuku puku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 7, 2008 puku puku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 7, 2008 stuku stuku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 7, 2008 buku buku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 7, 2008 luku luku hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2008 :D lapu lapu kwiatku za stronku Hugolinku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 7, 2008 Hugolinka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 7, 2008 dzieki hihi Eternity i zeby cora szybko poczula sie lepiej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 7, 2008 lapu capu hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 7, 2008 wlasnie pije Pisanga:Dcos mnie dzis deprecha wziela:Ozle mi samej ze soba:Pa to najgorsze bo musze znosic wlasne towarzystwo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach