eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2008 hahahah ja tosobie jakis krem kupilam z cytryna na ktorym bylo napisane ze do wybielania piegow :D ale nawet calego nie zuzylam ja mam na nosie i troche obok na policzkach pod samymi oczami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 no ja mam tak samo hahahah:D Jak sie corka czuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 o takim kremie nie wiedzialam:Phehehe ale ten wyciskany sok z cytryny pamietam hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2008 dzieki cora ma sie w sumie lepiej chociaz wczoraj i przedwczoraj wieczorem doszlo male rozwolnienie :o ale to chyba bez zwiazku z choroba z goraczka bylo tez juz spokojnie ale do przed chwila - przyszla powiedziec ze boli jaglowa i byla cieplejsza -dostala zaraz przeciwgoraczkowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 kurcze moze ma grype zoladkowa:Owtedy tez jest goraczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2008 eeeeeee chyba nie byla ze trzy razy na kibelku - raz przedwczoraj i dwa wczoraj dzis wcale gardlo ma czerwone a rozwolnienie to moze od srodkow przeciwgoraczkowych albo od hamburgera ktorego zjadla w piatek :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 to moze po tym syropie zeby szybciutko wyzdrowiala:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 uciekam ogladac program hihi znana prezenerka poszukuje faceta hahahah mam zawsze ubaw:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2008 ja ogladam \"top gear\" chyba jedyny program motoryzacyjny ktory moge ogladac :D no , w Pl jeszcze lubialam ogladac program Zientarskich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 11, 2008 no tak kolezanki polecialy ogladac rozrywke a ja nie mam telewizorni :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 The best a co sie stalo z tv? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 ide spac-dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 12, 2008 dzien dobry :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 stuk stuk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 puk puk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 a gdzie sie wszyscy podziali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 trzaskam !!!!!!!!!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 12, 2008 Ja tylko na chwileczkę aby się przywitać!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 12, 2008 Zaległości postaram się po południu przeczytać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 12, 2008 Hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 Izunia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 skonczylam wlasnie prasowanie uufff:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 u mnie dalej piekne slonko:Dchoc noce i rnki mrozne:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 zaraz po obiadku wybieram sie na rower:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 stukne sobie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach