Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

jak sobie przypomnisz nazwe to mi napisz hihi to tez sprobuje hahaha a co:P

to nie sa typowe pasemka. dlatego nie chodze do fryzjerek, zwlasza polskich bo wygladalabym jak zebra :P:P:P najczesciej to maz mi naklada, ja tylko wybieram grzebieniem kosmyki i daje mu do malowania. najczesciej staram sie zeby byly bardzo nieregularne i roznej szerokosci to wtedy przypominaja moje naturalne pasemka jak bylam mala :)

jeszcze raz dzieki:)korde ale jak teraz na te ciemne blond dam to beda rude:P

ech domowymi sposobami sie sprobuj poleczyc zrob sobie inhalacje (jak juz sama wspomnialas :D ) dobry jest na to nawet vick waporub- lyzke tego rozpusc w goracej wodzie , recznik na glowe ,glowa nad miske i oddychamy ! ewentualnie krople olbas oil a z ziolowych to wez saszetki rumianku , szalwii , miety i nawet mozesz wrzucic zielona herbatke zaparz i tez inhalacje sobie zrob

Hugolina jak robilas szamponem koloryzujacym nie na trwale to poczekaj az Ci sie zmyje bo jak na to nalozysz farbe to efekty moga byc rozne

ja robie tez blondy (naturalna blondynka jestem) ale wybieram popielate odcienie albo bardzo jasne bo cieple odcienie mi nie pasuja

zawsze uzywalam l\'oreal ale podpasowaly mi ostatnio clairol- nie pokrywaja wszystkich wlosow jednakowo rowno tylko daja efekt naturalnych refleksow ale kusi mnie znow cos ciemniejszego - nawet braz poczekam chyba tylko az mi wlosy jeszcze roche podrosna

Gość the best men for a job
kiedys myslalam o popielatym bladzie ale raczej sie w nich nie widze bo jestem z natury blada :P

the best hihi moze sie pomaranczka zrobilas z tesknoty za tym rudymkolorem wlosow;)

moj facet szoku doznal jak mnie zobaczyl:Pech ja zawsze sobie cos narobie:O

ja tez jestem blada i mam jasna oprawe oczu i piegi na dodatek i dlatego w cieplych odcieniach to wygladam jak przasna babeczka ze wsi prosto z pola pszenicy :D

Eternity pal🌻hihi pisalam z Pestka na gg a Ty mi stronke zabralas:P

ja tez mam piegi hihi najbardziej latem widac-jak slonko wyjdzie:P

no latem do slonka to widac najwiecej tych piegow :D moje jeszcze sa takie zlote bo niektorzy maja brazowe albo nawet wpadajace w szarosci

hihi juz na szopenie napisalam ze mi chba ta farba sie tez na oczy rzucila:P Eternity masz gg?jak tak wyslij mi na poczte nr:)

pamietam ze jako dziecko wstydzilam sie tych piegow hihi i probowalam wybielic sokiem z cytryny hahaha Ale potem stwierdzilam ze to dodaje urody:) hihi w koncu nie kazdy ma nie?

a ja mam tylko pare na nosie wtedy hihi wiec jeszcze nie jest tak zle;)