Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 ponabijam (się);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 hehehe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 i coś mi się ziewać zaczęło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 ogłaszam bankructwo!!!!!!!!!! nie mam zioła,wszystko rozdane!!!!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 muszę jakiś limit wymyśleć,aby trochę wyłudzić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 polewam:D I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 hahahahaha....wymyśliłam!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 ok to wreczam Ci jeden za podkladke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 ......................15451.......................... troszku drinków na zachętę zrobię ;) \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 dzięki....mam więc dla ciebie stronkowe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 dzieki:) lap:) ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 dziękuję zrobię zapasy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 może troszku postukam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2008 ale tak cichutko,bo już wieczór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 :) i juz piatek i weekend:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 cześć]:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 i znowu brzydko pomachałam jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 dzieki za ziele:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 pukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 bry komu trzeba za co trzeba ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 mowa o stresie była ja chyba przed slubem nie miałam za dużego ;) a mój mąż to chyba się nałykał czegoś rozweselającego bo uhahany i w urzędzie i w kościele :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 27, 2008 pierwsza w sobotę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 27, 2008 heheh przypomniało mi się coś mój kuzyn ,taki jajcarz trochę , na swój ślub napisał sobie kredą na podeszwach butów \"help me\" :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 27, 2008 i nabiję jeszcze - jako szefowa muszę dawać przykład ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 27, 2008 stuknę puknę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 27, 2008 i chyba stronkę zaliczę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 27, 2008 i zaklikam wszyscy się weekendują chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 27, 2008 :D Eternity hehe dobre z ta kreda:D jak bylam na houze palooza to widzialam gosciowe blondynke z takim t-shirtem I\'M BLOND HELP ME:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 28, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach