Izunia 30 0 Napisano Październik 6, 2008 Hugolina stronkowe jak piszesz o jedzeniu to robię się głodna!!!! wrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 juz najedzona:)dzieki za stronkowe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 a teraz po kawke ide:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 6, 2008 a ja danio z warzywami wcinam....chyba się uzalezniłam od niego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 musze poszukacu siebie i sprobowac-moze tez sie uzaleznie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 teraz to najchetniej bym spac poszla hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 ale jeszcze troszku ponabijam i bede stawiac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 Smiley to-na zdrowie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 6, 2008 to nabijaj......jak wypiję to może jakiejś werwy dostanę,bo nic mi się dziś nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 ale jestem pelna:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 6, 2008 może ja też sobie nabiję ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 ja mialam dzis te okna myc-aleskoro Emmi przyleci ;)hihi poczekaja do jutra:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 to ja Cie przebije:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 potem sobie stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 a nawet pukne ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 6, 2008 ja \"oknów\" myć dziś nie zamierzam :P podobno ma się zrobić złota jesień i 22 stopnie.....wtedy pomyślę nad ich myciem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 6, 2008 to ja kliknę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 6, 2008 2 posty w tej samej minucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 6, 2008 wcięło Hugolinę albo się czai ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 6, 2008 gdzież bym ja śmiała oszukiwać!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 6, 2008 A Hugolina miała nabijać i driny stawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 hehe bylam na topiku po sasiedzku;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 6, 2008 gdzie te driny???????? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 zaraz beda heheh tosz jeszcze nabic musze Smiley czajniku hehehe pal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 6, 2008 potrójny remis :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 zaczytalam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 skoro remis to jeszcze dla Izunii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 6, 2008 a tu znów leci jak burza ! nie nadążam - chyba zrobię kolejną kawę macie za stronki kolejne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 Eternity dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 6, 2008 to ja dla Smiley i Hugoliny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach