eternity1302 0 Napisano Październik 7, 2008 Lena a umnie wszystko działa ! no ,oprócz pogody :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 7, 2008 dżizas a jak u mnie lało przed chwilą !! urwanie chmury !! dobrze że dzieci już w domu były a nie w drodze ze szkoły a słońce teraz nawet nieśmiało zza chmur wygląda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 7, 2008 a u mnie nie padalo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 7, 2008 oby:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 7, 2008 ok ja zmykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 7, 2008 a ja sobie stuknę z wieczorka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 7, 2008 aaaaa słońce to nawet porządnie wyszło później !! dzięki Hugolina bo to pewnie te promyki od Ciebie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2008 pierwsza ;) i dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Październik 8, 2008 Nabije i uciekam, moze Was jutro zdaże poczytać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 :) a u mnie dzis mokro i szaro:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 Annnnaodzywaj sie czesciej:) Eternity ja szczerze to slonko do Ciebie wyslalam:) Lena a co Ty sie odchudzasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 to wychodzi ze ja dzisiaj 5 bylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 ludzie mojego kota roznosi:Ozaraz ja go rozniose:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 oj sie podlozylas lap Ja bym nie wytrzymala od 15 do rana:P w nocy mam wilczy apetyt:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 dzieki:) jak chce sobie brykac to niech sobie na ogrod idzie:Pbedzie mial atrakcje w postaci deszczu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 moze w pierwsza noc to z emocji? wiesz nowa praca nowi ludzie itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 hehe ja mialam kiedys psa ktory sliwki kradl hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 oj ja tez niecierpie jak mi ktos chrapie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 a o ktorej sie szkola zaczyna?moja chodzi na 8 30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 ludzie ja dzis prasowac musze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 a gdzie nasza Emmi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 klikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 trzaskam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DO USUNIECIA Napisano Październik 8, 2008 a co tu za cisza grobowa??!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 8, 2008 Lenka ale nastukałyście, a ja troszku zalatana jestem i dlatego mnie nie ma :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 8, 2008 łapta co się komu należy :) U mnie śliczna pogoda to z praniem szaleję ;) zaraz biorę się za ręczne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 8, 2008 no hejka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach