hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 ja sie wczoraj salatki objadlam i nie tylko:Oaz mi potem niedobrze bylo:Phehee i ja mialam sie odchudzac ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 podlozylam sie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 ooo nikt nie zabral:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 Ja bylam wczoraj na targach-byl tam szwedzki stol:)wiec salatek bylo pod dostatkiem:)ale tez slodkosci:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 najbardziej lubie salatke grecka mniaaam sama czesto w domu robie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 Lena przez Ciebie sie juz glodna zrobilam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 no ale jak mi o tych salatkach piszesz to mi jezyk wisi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 Smiley dzieki przestancei mi robic smaka !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 bije !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 pukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 podbije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 i sie podlozylam:Pznow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 hehe dobre jestesmy:D dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 wale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 trzaskam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 smacznego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 ona nie byly stare-byly ulubione i niewiem czy takie jeszcze dostane:P ech zawsze jak jest cos ulubionego to sie pierwsze rozwala:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 13, 2008 :) co słychać ? pewnie się dowiem jak pczytam :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 13, 2008 rzuciłam okiem ;) ziołem sypnę - proszę się częstować w miarę potrzeb i należności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 13, 2008 zaznaczam dokąd doczytałam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 Eternity:) Emmi Ty nie czytaj tylko nabijaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 13, 2008 ach jaka zaraz będzie śliczna cyferka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 13, 2008 odliczamy?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 13, 2008 no dwie 9 na końcu to nie przejdzie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 13, 2008 No i mamy 22700:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 13, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach