Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

jak ja lubię czytać z rana takie dobre wieśći!!!!!!! Aniu cieszę się razem z tobą!!!!!!❤️ Mówiłam,że jak my kciuki trzymać będziemy to ci się marzenie raz dwa spełni ;) Już widzę jak pewnie ze szczęścia tańczysz i buźka ci się śmieje!! Mam wrażenie,że będziesz najszczęśliwszą panną młodą🌻 Marzenia się spełniają,tylko mocno trzeba w nie wierzyć!!! 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Dzięki kochane, normalnie mordka mi sie smieje od ucha do ucha, mój taki szczęśliwy że szok, kurcze najlepszy dzień w naszym dotychczasowym zyciu:D Nawet dzwonił do mojego taty i mówi że w końcu może pogadać jak ojciec z ojcem ;) Huuuuuura!!! Jutro na 8:30 mam pierwsza wizyte w przychodni nie wiem co mam sie spodziewać, mam nadzieje że wszystko bedzie dobrze :)

Ania kochanie WSZYSTKO będzie dobrze!!!!! Pewnie dostaniesz skierowanie na badanie krwi itp Dbaj o siebie i dzidzię!! Rozpieszczaj się !!!

Izunia będę ile wlazie!!!! a że dzidzia teraz najwazniejsza i wszystko zalezy odemnie to mam zamiar sie rozpiszczać do granic dobrego smaku :P

w ogóle same przyjemności przed tobą ;) rozpieszczanie,facet to bedzie ci naskakiwał z każdej strony a potem kupowanie łóżeczka,wózka,ciuszków...... hihihihihi.......chyba troszku się rozpędziłam z tymi zakupami,dopiero dziś test robiłaś :D

Annna bedzie wszystko dobrze:)napisz jutro co lekarz powiedzial:) ja jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to polecialam kocyk z kubsiem puchatkiem kupic-mala ma go do tej pory:)hihi

Jak by to rzec... buszuje po necie ale gdzie indziej... szukam krzeseł do salonu :)