hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 pukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 klikne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 Izunia tu tez pomacham:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 8, 2008 jak ja lubię czytać z rana takie dobre wieśći!!!!!!! Aniu cieszę się razem z tobą!!!!!! Mówiłam,że jak my kciuki trzymać będziemy to ci się marzenie raz dwa spełni ;) Już widzę jak pewnie ze szczęścia tańczysz i buźka ci się śmieje!! Mam wrażenie,że będziesz najszczęśliwszą panną młodą Marzenia się spełniają,tylko mocno trzeba w nie wierzyć!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 posta mi wcielo:Oi jeszcze neta muli:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 8, 2008 Hugolina to ja ci też machnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 a ja Ci wrecze za podkladke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 8, 2008 a ja ci za stronkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Październik 8, 2008 Dzięki kochane, normalnie mordka mi sie smieje od ucha do ucha, mój taki szczęśliwy że szok, kurcze najlepszy dzień w naszym dotychczasowym zyciu:D Nawet dzwonił do mojego taty i mówi że w końcu może pogadać jak ojciec z ojcem ;) Huuuuuura!!! Jutro na 8:30 mam pierwsza wizyte w przychodni nie wiem co mam sie spodziewać, mam nadzieje że wszystko bedzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 8, 2008 Ania kochanie WSZYSTKO będzie dobrze!!!!! Pewnie dostaniesz skierowanie na badanie krwi itp Dbaj o siebie i dzidzię!! Rozpieszczaj się !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Październik 8, 2008 Izunia będę ile wlazie!!!! a że dzidzia teraz najwazniejsza i wszystko zalezy odemnie to mam zamiar sie rozpiszczać do granic dobrego smaku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 8, 2008 w ogóle same przyjemności przed tobą ;) rozpieszczanie,facet to bedzie ci naskakiwał z każdej strony a potem kupowanie łóżeczka,wózka,ciuszków...... hihihihihi.......chyba troszku się rozpędziłam z tymi zakupami,dopiero dziś test robiłaś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 Annna bedzie wszystko dobrze:)napisz jutro co lekarz powiedzial:) ja jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to polecialam kocyk z kubsiem puchatkiem kupic-mala ma go do tej pory:)hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Październik 8, 2008 Ja do jutra nic nie kupuje, ale jutro to za siebie nie recze:P :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 8, 2008 anna gratuluję :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 8, 2008 Ania a masz kartę z dużym limitem kredytowym? ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Październik 8, 2008 Izunia 30 ja mam z małym, ale Misiek zostawił swoją w domu z duuuużym i tylko ja znam PIN:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 Annna to jutro po wizycie na zakupy z ta duzzza karta :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Październik 8, 2008 Chyba jednak tylko moją wezmę;p tamta przyda sie na większe zakupki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 8, 2008 pewnie,że mały limit starczy........jutro tylko rozeznanie zrobisz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 8, 2008 smiley na poprawę samopoczucia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 8, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 8, 2008 ja jestem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 8, 2008 ale tak bardziej duchowo :) smiley Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 8, 2008 Jak by to rzec... buszuje po necie ale gdzie indziej... szukam krzeseł do salonu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 8, 2008 widzę, że teraz ja jestem sama :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 Smiley Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 9, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 9, 2008 :) Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach