Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

zmiany na kafe jakie zastałam dzisiaj ciut wyprowadziły mnie z równowagi, musiałam oddtajać, a to miejsce jest do tego wręcz stworzone D

oooooo i Ania była ! :) buciki śliczne (nie za zimno ? brrrr chociaż do auta i z powrotem ,potem w ciepłym pomieszczeniu ....) knajpka też świetna! współczuję mdłości ❤️ przechodziłam to dwa razy na szczęście obeszło się bez \"oddawania\" ale mnie nawet na samą myśl że mam coś zjeść rano to już mdliło - zmuszona byłam na parę godzin najeść się tylko chlebem z masłem bo nic nie wchodziło a czy słodkie na dziewczynkę ? ja mam dwie i z każdą inaczej przechodziłam a co do ubranek - ja pierwsze kupiłam właśnie neutralne (miałam nawet kilka ciemniejszych ,granatowych i muszę powiedzieć że słodko to wyglądało) a tą wyprawkę żeby ze szpitala dziecko ubrać to kupiłam w kolorze jasnej zieleni - i dla chłopca i dziewczynki pasowało z resztą kiedyś sobie myślałam że jak będzie dziewczynka to będę ją stroić w falbanki itp hahahaha a jak się urodziła to miała chyba tylko dwie sukieneczki takie bardziej strojne ale bez falbanek :P

z drugim nie pamiętam... :O ale jakoś inaczej juz mi się nie chciało tak słodyczy, ale miałam ciąze zagrożoną to skupiałam sie na czym innym ;)

Emmi nie pomogę z przepisem....u mnie żadne puszki nie są stosowane zresztą ja to z tych mało uzdolnionych kulinarnie

Emmi do takiej pasty ja dodaję jeszcze jajko na twardo (w zależności od ilości rybki) tuńczyka troszeczkę też no cebulka obowiązkowo i nie jestem pewna czy kiedyś nie dodałam małego ogórka kiszonego - ale to mogło być do czegoś innego na zasadzie paprykarzu można dorzucić jeszcze gotowany ryż i papryczkę