***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 jeszcze 4 :P Ufffff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 hehehe No wlasnie zbieram i zbieram:D:P Dzieki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 no zielsko sie nalezy aaaa, zapomnialam zapytac, Lena ja tez chce fajne oficerki, gdzie swoje kupilas to se popatrze czy mi sie podobaja? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Co tak stękasz????? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Dobrze,ze obiad chociaz gotowy:D;) hehehhee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Izunia a co gotujesz, pieczesz? czy tylko lac bedziesz :P ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 muszę się na zakupy wykopać bo moi goście to Royal Canin dostaną do przegryzania :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 :D Dea,ja patrzylam w przeroznych sklepach...jesooo,jak mi sie podobaly ,to mnie cena zwalala z nog,a jak cena przystepna byla,to jakosc do dupy:O Ale znalazlam u nas w C& A :) Bardzo fajne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 a co bedziesz im polewac?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 19 zostalo do konca... Zymwam sie,bo nie wyrobie sie w ogole:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 standartowo......piffko i gin z tonikem.....no i to co przytargaja ze sobą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 bede se czesto robila pauzy krotkie i bede wpadac na chwilke, :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Gin kiedys lubilam:D Ale od czasu,kiedy na winko sie przerzucilam wszystko inne odpada:D A najgorsze dla mnie sa mixy:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 ja jak się wreszcie wykopię to zniknę na dłużej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Bedziemy czekac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Se dryndne jeszcze do Tatko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 ano, ja tez sie wykopac musze :( o 12.30 ide do dentysty :o mam nadzieje ze nic mi w gebie nie znajdze.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 wino to ja ze swoim piję......zawsze czerwone!!! :D:D:D ty wiesz ile ja bym musiała tego wina mieć dla gości??? zbankrutowałabym!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 chyba że bym jakąś siarę kupowała......ale to siara dać siarę na stół hihihihihihihi :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 heheehhe U nas tez duzo idzie:D I wszyscy prawie winko pija:D:D:D:D No u nas nie jest drogie....a teraz kupujemy wloskie,tez dobre litrowe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Wykopcie mnie,bo ani picia,ani jedzenia nie będzie!!!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Tak masz racje...toz siary nie mozna stawiac ani robic sobie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Ale to byl na serio FUKS!!!:D Nie zaden tam oszukiwany czy wyliczony:D Trzy palce na :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Ale ja jestem wielbicielka francuskich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Izunia:D:D:D:D:D Nie pisz do mnie!!!!! Ja juz dawno mialam wyjsc!!!!:P Jesooooooooo,Wy mnie wykonczyta:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 hehe,franzuskich powiadasz:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 tja .....trzy palce na .....ale skrzyżowane!!!!! Masz!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 bije:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Teraz zostalo tylko 9 :D I okraglutka cyferka bedzie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Dzieki Izunia:D No serio!!!:D:D:D:D:D:D:D Zadnych krzyzy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach