Izunia 30 0 Napisano Styczeń 3, 2009 ja żadnych urządzeń nie mam bo ja.....słomiany zapał mam :O mam hula hop,które rok temu kręciłam przez pewien czas...a teraz kurzem zarasta.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Styczeń 3, 2009 hahaha no hulahopem to bym se chyba flaki poprzecinala, i chyba nie umialabym juz tak biodrami machac, ale jak latem z mala na skakance poskakalam to sie zasapalam jak parowoz! ale dobrze skakalam.:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 3, 2009 dobranoc mówię i idę filma z moim ogladać do jutra laski!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Styczeń 3, 2009 milego ogladania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 3, 2009 siema laski :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 3, 2009 a ja wlasnie siedze i mysle jak tu pozbyc sie brzucha :P:P:D:D aaaaaaa spajk chce mnie zagazowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 3, 2009 jejuuuuuuu ja nie wiem gdzie on sie stoluje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 3, 2009 aleee najebalyy ..dawno nie bylo az 2 stronki .. dobranoc :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 4, 2009 hihi dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 4, 2009 pierdolce :p nooo a jak ja pytalam o co chodzi z tymi piczami na gygy to zadna nie chciala wytolkowac a jka Mindy zapytala to juz, a moze to o mnie chodzi ;-):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 4, 2009 :D Mindykochana trzeba kondycje wyrabiac;) Euforka heheheh cos dala Spajkowi do jedzenia? Amaleta z Weert mialas do mnie bardzo blisko hihi aa Ciastek ja tez niewiem o co chodzi z tym opisem na gg:P moze to nas dotyczy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 4, 2009 Diete prawdziwa zaczynam od poniedzialku !!! Ale juz naprawde-wczoraj skusilam sie jeszcze na kebaba:P Od jutra niema ze boli-kto sie dolacza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 4, 2009 jak same opisy ustawialy to wiedzialy o co chodzi .. a tera raptem ciemna masa :P oj baby baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 4, 2009 ja takiego opisu nie ustawialam, widzialam wczoraj u eternity i u Ciebie , dobra mniejsza o to................nie musze wiedziec :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 4, 2009 uwaga uwaga pralke wlaczylam ;-) ciekawe co bedzie potem chyba na lodowisko wyruszamy z gargamelem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 4, 2009 wszystkim:) zapowiadali mrozy,a jest.......odwilż!!! dobrze,że wczoraj czarną wybiegałam,bo odwilż to nie jest dobra pogoda dla afgana,po uszy byłaby ufajdana :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Styczeń 4, 2009 ciao , u mnie tez pralka lata, a za chwile bedziemy z mala \"rozstrajac\" choinke, u mnie jak nowy rok przeleci to juz jakby po swietach hahaha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 4, 2009 witam :) u mnie tyle sniegu napadalo ze drzwi ledwo otworzylam moj W poszedl odniezac bo jak wyksc nie powiem jak wyjechac z garazu a dzieci poszly lepic balwana,,zaraz pojde cykne im fote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 4, 2009 oojjjjj jeesooo ciastek o to chodzi ze nic nie chodzi !!!! loooo martoszka gadasz hihihi sniegu masz tyleee??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 4, 2009 loo mamo Martoszka hihi to Cie zasypalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 4, 2009 ja dzis tez choinke rozebralam, pralka NIESTETY dobrze dziala ,wrrrrrr a mialam juz plana coby na lepszy model ja change :D:D,bylismy na lodowisku sie wyjezdzila i mielismy do Ikei skoczyc a tu blaszka facet nam przed nosem brame zamknal :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2009 jessssuuuuuuuu więcej nie dało rady nastukać ???? :P nie czytam :P:P macie zioło za co trzeba i bez okazji też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2009 u mnie zimno i biało - od szronu ,śniegu nie ma wczoraj było rano -7 dziś też około a teraz się trzyma -4 francowata zima :P poprzednia była fajniejsza bo cieplej było a w Pl pamiętam jak któregoś dnia porządnie sypnęło śniegiem i jeszcze wiało na tym moim wygwizdowie że zasypało drzwi na ament prawie że trzeba się było przyłożyć żeby je otworzyć kurde albo czasami jak wstałam rano to leciałam z łopatą właśnie ścieżkę odkopywać żeby dziecko do zerówki zaprowadzić , czasami w połowie drogi łopatę przejmował Tata bo przyjeżdżał mi pilnować młodszej brrrrrrrrrrrr dobrze że to mam za sobą :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 4, 2009 eternity to są właśnie uroki mieszkania w swoim domu i moze ja nie mieszkam na odludziu ale i tak musze czasami drozke robic hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2009 hehe ale Twoja dróżka Martoszka to pewnie kilka metrów do głownej drogi albo cuś moja miała kilkaset metrów :o do drogi która była odśnieżona przez pług masakra :o ale w ciepłe miesiące nawet fajnie tam było - prawie w lesie , spokój , cisza zima ładnie wyglądała przez okno ;) wtedy to tylko helikoptra jakiegoś brakowało żeby było szybciej się stamtąd do miasta wydostać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2009 kufffffa KILKADZIESIĄT a nie kilkaset :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2009 http://www.bbc.co.uk/weather/5day.shtml?id=3662 coś to słońce z prognoz z ostatnich kilku dni dotrzeć nie może mróz i owszem i mgła i mam nadzieję że ten brak mrozu w nocy na następne dni to się sprawdzi wczoraj T mówił że jak wsiadł do auta to szyby dopiero odmarzły po 15 minutach żeby można było jechać :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 4, 2009 ok poslalam wam foty :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 4, 2009 no do bramki mam moze ze 3 metry ale do garazu gorzej bo ze 20m. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 4, 2009 fajna zima ! na fotach ! :D rany ,ja naprawdę mam obrzydzenie do śniegu , w każdej ilości tak sobie \"podliczyłam\" na oko tą moją drogę do odśnieżania od drzwi do furtki jakieś 5 metrów (nie doliczam już drogi prawie dookoła domu żeby do piwnicy się dostać po węgiel ;) ) potem od furtki po prostym jakieś 15-20 i potem zaś jakieś 45-50 z górki do odśnieżonej \"głównej\" ja pitole - ładnie trzeba było zaiwaniać :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach