hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2009 Martoszka na gloweja tak wczoraj mialam ale dzis juz przeszlo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2009 ja też przy kawie......usiłuję się obudzić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2009 i fatum dopadło...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 11, 2009 noo izunia za fatum przestaje mi łepetyna boleć ale i tak jakas ciezka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2009 Martoszka będzie dobrze z łepetynką ;) idzięki za kwiata :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2009 Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2009 Hugolina dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2009 nie jedziesz dzisiaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2009 jadę :D ale impreza zaczyna się o 15 30,mam być na miejscu po 15 wystarczy jak ok 13 30 wyjedziemy,autostradą raz dwa trzy nam pójdzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2009 mój pojechał na myjnię,bo wczoraj to się śmiałam żeby mi dowód rejestracyjny pokazał to sobie przeczytam jakiego koloru samochód mamy ;) a jak otwierałam klapę aby psa wypuścić to pół kurtki uwaliłam!! :O pocieszające jest to,że wszyscy podobnie wygladają przez pogodę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 11, 2009 kurcze moj na zewnątrz tez strasznie wyglada mamy odwilz inie wiem czy jest narazie sens go myc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 11, 2009 Martoszka jeśli nie musisz się między ludżmi pokazywać to nie myj....podobno ma byc coraz cieplej i słoneczniej....za 2 dni sobie umyjesz :) ja takim uwalonym do Konina nie pojadę - wstyd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2009 hehe moj tez uwalony-ostatnio jak slonko na szyby zaswiecilo to widocznosc prawie zerowa:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 11, 2009 Babolce :) Izunia dziś nowość- nie ma bieli za oknem :) ale pizga jak w kieleckiem :o mój samochód tylko \"zwyczajnie\" zakurzony ;) dzięki za zioło się najaram to może coś dziś rozwalę :p jakiś mam humor taki nijaki ,nie wiadomo czy krzyczeć czy płakać , coś mi siedzi na wątrobie i chciałoby się wyrzucić tylko nie wiem jak bo nie wiem co mi siedzi :o aaaaaaa jaramy wszystkie stawiam ;) miłej niedzieli ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 11, 2009 eternity za limit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 11, 2009 ale dowalilam nie? hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2009 Martoszka hihi to ja tez dodam:) Eternity :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 11, 2009 a my umieramyy :O:O:O wirus nas dopadl na 2 fronty .. Dawidek zarzygal pol podlogi w kuchni ..; juz widze jaka to bedzie noc .. ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 11, 2009 osz kurna pestka naprawde wspolczuje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 11, 2009 ja sie ledwo ruszam ..o boszzzzzzz .. juz bym wolala miec grypaa... buuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2009 Pestka oj wspolczuje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 11, 2009 grype mialo byc.. ide spaccc .. bo i tak pewnie pospie tylko deko .. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 11, 2009 Pestka spokojnej nocy ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 11, 2009 pestka dobranoc.....aby do jutra :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 11, 2009 ojoj Pestka oby noc byla spokojna i szybko Wam przeszlo :( Izunia i jak tam bylo? Twoja Izzy musi miec anielska cierpliwosc, moj spajk to by nie usiedzial 5 minut ;) a my dzis pojechalismy sobie na spacerek nad jeziorko, zimno strasznie ale i tak juz cieplej niz ostatnio K odebral w piatek auto i jutro jedzie znowu heh nie podokrecali srubek patafiany :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 11, 2009 Eternity co sie dzieje? :( |_|\_/|_| |_|\_/|_| |_|\_/|_| |_|\_/|_| |_|\_/|_| |_|\_/|_| |_|\_/|_| |_|\_/|_| |_|\_/|_| |_|\_/|_| |_|\_/|_| |_|\_/|_| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 11, 2009 komu komu za fatum ;) hihi juz wiem lap Iza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 11, 2009 a teraz uciekam spac jutro na 8 do pracy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 11, 2009 dobrze, ze mi sie przypomnialo i budzik przestawilam ;) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 11, 2009 ja jestem po seansie filmowym i zaraz sie amywam spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach