pestka-4 0 Napisano Styczeń 21, 2009 euforka kiedys moja babcia zmarla chyba w czy jakos blisko walentynerk . pre lat tez pamietalam .. teraz to tylko wspominam ;) glowa do gory ..nie smutaj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 22, 2009 wywialo was?? u mnie takie znow wiatrzysko ze ja pierdoleeeeeeeeee ............. koszmar .. a gdzie Hugo we wlochach sie zatracila?? ahaah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 22, 2009 MINDY ... wszystkiego naj naj naj najlepszegoooo ..; duzooooo milosci kasioryyy i organizacji czasu ci zycze ... bo ostatnio malo go masz hihihih STO LAT.. :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 22, 2009 wszystkim:) Pestka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 22, 2009 Mindy 100 lat!! 100 lat!!! niech żyje ,żyje nam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 22, 2009 Izunia chcialabym ci przypomnierc ze juz losty sie zaczely .. mozna zasysac jhihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 22, 2009 :) Pestka Mindy życzę Ci wszystkiego tego czego życzyłam Ci w kartce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 22, 2009 u mnie też pizga i pada deszcz :o Euforka Ciastek jak mała dziś ? Pestka znaczy się dobrze poszedł egzamin ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 i ja i ja z zyczeniami:D Mindy wszystkiego najlepszego! niech sie spelnia marzenia, nie wiem.. moze kumulacje w totka traf;) Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 22, 2009 Pestka dzięki za przypomnienie o lostach! coś mi się wydaje,że Kris przynętę na ciebie zarzucił skoro takie pytania ci zadawał ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 22, 2009 ...........................18 900...................... częstujcie się!!! \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 22, 2009 yy hehehe ta tylko ze Rybka nie ta hagahahah .. kurde wiecie co jakis patat dzwonil do sasiadow na dole , ze niby nasz stary znajomy .. no kuwa nasz znajomy i komorek nie ma??? dziwne ze adres ma a telefonu ni .. predzej odwrotnie by bylo ... dziwne to jakiec ..; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 22, 2009 i numer jakis dziwny tez .. hmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 22, 2009 jeśli wasz znajomy i was szukał to wg mnie powinien nazwisko zostawić,abyście mogli go odszukać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 22, 2009 ja wczoraj na łowach byłam ;) w sobotę jadę odwiedzić maleńką bratanicę mojego,więc trzeba było jakieś prezenty zakupić dla maleńkiej kupiłam komplecik-czapeczka,bluzeczka i sukieneczka na szelkach tzw princeska mała ma niecałe 2 tygodnie i już wyrosła z rozmiaru 62!!! więc na 74 zakupiłam,rękawki można podwinąć,a sukieneczka też może być o te 3 cm dłuższa,jak ona tak szybko rośnie to nie ma co się bawić w 68 a ponieważ mama urodziła córcię w dniu własnych urodzin to dla niej tez coś mam - wiszące srebrne kolczyki z markezytami i na środku łezka z masy perłowej,bardzo mi się podobały :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 22, 2009 hihihi male sa najliczniejsze ... no sasiadka napisala na katce oud collega potem cos Kjell. i numer .. ale co to te kjell to nie wiem .. no pytalam co ^powiedzial a ona ze podal numer i zeby oddzwonic .. no kuwa jakies mi to cos nie pasi .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 22, 2009 ja bym nie oddzwaniała....to temu komuś zależy aby was znależć....niech się pofatyguje jeszcze raz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 22, 2009 no niby sie fatygowal no bo zna adres i musial znalezc kogos kto mieszka blisko ... i zna nazwisko nasze bo podal .. chuj go wie co to .. stary przyjzie to zadzwni hihihii ja nie mam zamiaru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 22, 2009 bo skoro ty go nie znasz to może faktycznie jakiś znajomy (np z pracy) twojego M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 22, 2009 no ale moj M w pracy hehe to tako by dwzonil?? a te Kjell to mi na imie wyglada .. hmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Styczeń 22, 2009 dzieki za zyczenia, jestescie super, eternity kartka cudna, wymiata doslownie, juz wystawiona :), jeszcze szybko postawie i zmykam dalej do robotki :p YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 22, 2009 Izunia limitowe Mindy a nie zapomnij odpocząć ! nie przepracuj się ! cieszę się że kartka się podoba i że doszła na czas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 22, 2009 Mindy za twoje zdrowie i 100 lat!!!! |_| |_| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 22, 2009 Eternity i dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 22, 2009 nooo dziewczyna rośnie jak na drożdżach ! a te małe sukieneczki i podobne są przesłodkie ! ostatnio w sklepie musiałam sobie pomacać i pooglądać :P Pestka no dziwne to jakieś ... jakbym ja kogoś szukała to popytałabym znajomych bądź rodzinę ale prosiłabym raczej o numer telefonu niż o adres,albo o jakiegoś maila czy numer komunikatora wtedy dzwonię , piszę itp i dopiero można się dopytać o adres itd no ale dowiecie się jak ewentualnie zadzwonicie kto to taki i w jaki sposób zdobył adres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 22, 2009 no moj M zadzwonil .. ale jakas sekretarka sie oodezwala i muzyczka grala chyba z 5 minut wiec sie rozlaczyl.. i powiedzial pierdole hahaha jak zechca to zadzwonia .. chuk im w oko .. niewiadomo kto i co kuwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 22, 2009 toć mówiłam - niech się facet jeszcze raz pofatyguje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 izunia limitowego i lece dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 mialo byc limitowe:D ziolo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach