Izunia 30 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Nowość,ja go 2 tygodnie temu widziałam Euforka kombinuj z tą wanną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Nie dlatego.....wiesz,klimaty dawnej Anglii,zaplanowany ślub,kontrakt na syna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Izunia a no bede kombinowac bo sie takie cos podoba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Izunia wsadziłam też wczoraj do małej doniczki dwie cebulki - chyba narcyza ,zostały dwie jeszcze bo się na \'grządce\' nie zmieściły inne cebulki też sobie doniosę (znaczy się takie już wyrośnięte w doniczce , nie będę czekać aż wykiełkują ) aaaaa i właśnie mi się przypomniało że mam cebulki krokusa ! ha ! jeszcze dziś je wsadzę (znaczy się umieszczę na wazonikach bo miały w komplecie do uprawy wodnej ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Iza no żartowałam że z powodu imienia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Euforka dzięki Eternity no widzisz:) za parę dni będziesz mieć wiosenny ogródek i deprecha minie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 29, 2009 pójdzie bez ptaszka i postawię za końcówkę 777 :) się przyda mały drink na rozruszanie ;) |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Eternity dzięki,obejrzyj film to się przekonasz jaka to córka jest moja imienniczką ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 29, 2009 za końcówkę 777 !!!!!! \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 29, 2009 film zapisany na listę :) uwielbiam kostiumowe :) chyba sobie jeszcze na wszystkie doniczki jakieś osłonki w żywych kolorach sprawię wszystkie są w takich \'klasycznych\' kolorach bieli ,beżu itp-zasłonię je żółtym i zielonym ;) benjaminka sobie niedawno kupiłam w zielonej jasnej osłonce to teraz dopasuję resztę pod kolor:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 29, 2009 dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 29, 2009 niie nie szkola organizuje te kolonie:Osiedlowy Dom Kultury wiec mysle ze to Urzad Miasta sponsoruje...albo tak ktos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 29, 2009 hahahahahaha....przed chwilką leciała reklama tego filmu o zakochanych homo....mówię do mojego,ze chcę go ogladać a on do mnie- przeciez już go dawno widzielismy (coś nie pamiętam),ciężki jest odpowiedziałam,że chcę i tak ogladać film o zakochanym pedałach,bo nie mam tego w domu no i mój opluł monitor swego laptopa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 29, 2009 ja tez duzo filmow ogladalam i dopiero jak obejtrze kawalek to przypominam sobie z lekka hha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 29, 2009 no wydaje mi się że jak dom kultury organizuje to raczej gmina sponsoruje (u nas też tak było ) hehehehe dobre - film o zakochanych pedałach :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 29, 2009 aaaaa....dom kultury,u mnie na osiedlu jest Dąbrówka,bo ja mieszkam na tzw królewskim osiedlu no powaga - historia trudnej miłości homo,którzy najpierw się ożenili i dopiero potem byli razem w skrócie - o zakochanych pedałach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 29, 2009 heheh eternity przewaznie to sie nie zdarza :P a pamietacie film panick room?? oj stary stary .. dopiero skojarzylam ze ten niby chlopiec co tam gra prawie glowna role to nasza kochana Bella z Twilight .. heheh niezly z niej byl szczurek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 29, 2009 hehe no w skórcie tak :D Pestka widziałam ten film i za chiny bym nie skojarzyła chyba że jeden film zaraz po drugim w niedługim odstępie czasu bym obejrzała znalazłam sobie zajęcie na tę moją zimową deprechę :) inną formę ozdabiania kartek niż do tej pory :) ale nic więcej nie powiem :P muszę wypróbować sama najpierw a Wy obejrzycie w swoim czasie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 29, 2009 ja tez chce ten film o pedalach zobaczyc :D Eternity takie zajecia sa najlepsze :) tworz, tworz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 29, 2009 i za limicik \\_/|_|{_}\\_/|_|{_} \\_/|_|{_}\\_/|_|{_} \\_/|_|{_}\\_/|_|{_} \\_/|_|{_}\\_/|_|{_} \\_/|_|{_}\\_/|_|{_} \\_/|_|{_}\\_/|_|{_} \\_/|_|{_}\\_/|_|{_} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 29, 2009 aaaaa mialam napisac .. widzialam wczoraj w sklepie bizuterie identyczna jak euforki kolczyki byly czerwone kostki a naszyjnik mial miedzy kwadracikami czerwonymi zolte te takie rureczki cienkie ... uiiii wrzeszcze do M o patrz patrz hihihi . a on do mnei a ty patrz na cene .. a tam kuwa 69 euro o jaaaaaaaaaaaaaaaaa pierdziuuuuu ... jedno co bylo jeszcze to to ze do metek bylo przypiete taki platek zlota srebra(nie prawdziwy pewnie) ... z wygrawerowana nazwa firmy , badz tego kogos kto to robil heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 29, 2009 oo ja pierdziule ... no cena niezla :D hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 29, 2009 u mnie w robocie nudy poszlabym do domu z checia :) a tu jeszcze niecale 3h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 29, 2009 szukam mebli kuchennych bo raczej nie bedziemy robic pod zabudowe ... za duzo kasy to kosztuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 29, 2009 a jakie meble kuchenne szukasz? teraz podobno modne są znowu jasne....jakies kremoze czy ekri[nie wiem jak to sie pisze] ja mam drewniane...do wszystkiego pasują i zawsze w modzie,a ona czesto ulega zmianie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 29, 2009 ja chce ciemne olcha zlota albo czeresnia i wlasnie patrze w brw, ze mozna zrobic pod zabudowe ale nie z drewna tylko z plyty, taniej wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 29, 2009 wlasnie przecwiczylam 30 min .. dzizys pewnie bede i tak miala zakwasy haahhahhaha ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 29, 2009 oj jasne odradzam . ja mam biale i wszystko n a nich zostaje buuu kolor jaki pieknie sie prezentuje na meblach kuchennych to ambo buk albo gruszka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Pestka juz sobie zapisalam te kolorki zeby sobie poogladac :) poki czlowieka to nie dotyczylo to sie nawet nie rozgladal i nie myslal co ladne i z czego to :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 29, 2009 no taa kuchnia to kuchnia nie hihih te kolory najbardziej sa popularne a kolor pasuje do kazdego .. bo wiadomo dobiera sie pozniej inny do wystroji hihiihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach